Forkæl dig selv med skønne naturprodukter

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Vesterålens Naturprodukter, Nordfolk, New Nordic Healthcare, Natur-Drogeriet & Helsegrossisten.dk

Forkæl dig selv med skønne naturprodukter

Trænger du til lidt selvforkælelse, så plej krop og sjæl med det bedste indenfor naturlige kropsprodukter og kosttilskud.

Efter en lang, kold vinter kalder kroppen på lidt ekstra forkælelse. Uanset om det drejer sig om din personlige pleje eller din daglige kost, er det en god idé at vælge produkter uden kunstige tilsætningsstoffer og anden kemi. Lad dig derfor inspirere af den spændende liste over skønne helse-webshops, der alle specialiserer sig i det bedste indenfor naturprodukter.

Vesterålens Naturprodukter -  Bæredygtig Omega-3vesteraalens_vnp-approved_1_of_3.jpg

Vesterålens Naturprodukter har igennem 20 år udviklet og solgt helseprodukter og er et af de mest solgte Omega-3 tilskud i Norden. Brandet har blandt andet specialiseret sig i produktet Active Omega-3 inklusiv D-vitamin, der som supplement til den sunde og varierede kost understøtter at vi danskere ideelt set får fisk i kosten mimium 3 gange pr uge.  Vesterålens Naturprodukter producerer udelukkende ud fra en tanke om, at kvaliteten skal være i orden og med øje på bæredygtigt fiskeri:

  • Produkterne gennemgår omhyggelige kvalitetskontroller og analyser både før, under og efter den færdige produktion.
  • Alle leverandører er godkendt af alle relevante myndigheder og kontrolorganer.
  • Produktet er certificeret friends of the sea og støtter bæredygtigt fiskeri.
  • Der udføres stabilitetstests på produkterne.

Find meget mere information på www.VNP.dk, hvor du desuden også kan få fingrene i deres naturprodukter.

Nordfolk OMEGA 3 – omega-3 fra norsk dyreplanktonNordfolk_heg_8327-edit.jpg

Nordfolk OMEGA 3 er fremstillet af dyreplankton, som udelukkende findes ud for Nord-Norges kyst. Den enestående kilde til ren og bæredygtig omega-3 er opdaget af norske pionerer inden for marinebiologi, og nu lanceres den i Danmark. 

Det er dog ikke kun den bæredygtige og miljøvenlige profil, der adskiller Nordfolk OMEGA 3 fra traditionel fiskeolie. Den optages nemlig mere effektivt og indeholder desuden naturens stærkeste antioxidant samt et naturligt, algebaseret D-vitamin.

Fordele:

  • Naturlig ren, først i fødekæden.
  • Ikke fra fisk og kræver ikke raffinering eller kemisk rensning.
  • Eneste omega-3 produkt med tre omega-3-fedtsyrer.
  • Indeholder naturens stærkeste antioxidant Astaxanthin.

Læs mere på www.nordfolk.dk om hvorfor uvildig ernæringsekspert Martin Kreutzer anbefaler netop Nordfolk OMEGA 3.

Nordfolk OMEGA 3 fåes fra 133,- per måned og kan købes på www.nordfolk.dk.

New Nordic - Prisvindende Hair Volume™ fejrer 10 års jubilæumnewnordicbillede.jpg

Siden New Nordic lancerede Hair Volume™ i 2011, har den klinisk dokumenterede hårtablet hjulpet tusindvis af kvinder og mænd med at få et tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Tabletten er den eneste på markedet med plantestoffet procyanidin B2, fra æbleekstrakt, der hjælper med at fremme hårvæksten indefra. Derudover indeholder hårtabletterne en unik sammensætning af urter og vitaminer, som tilfører vigtige næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene indefra.

I år er det 10 år siden, at New Nordic lancerede deres prisvindende Hair Volume™. Det bliver fejret med en eksklusiv og helt særlig jubilæumspakke med 90 tabletter + 30 tabletter ekstra (4 måneders forbrug til en pris på 597 kr (værdi 822 kr.)

Natur-Drogeriet - Naturens Skatkammernaturdrogeriet_naturens-skatkammer_altfordamerne.jpg

Natur-Drogeriet har eksisteret på helsemarkedet i mere end 75 år og har derfor mangeårig ekspertise på området. Helseprodukterne er udviklet af naturlige urter, herunder spirer, blade, stængler, kerner, rødder, bark, blomster og harpiks – stort set alt, hvad naturens eget skatkammer byder på.

Produktporteføljen indeholder blandt andet produkter med enkelte droger – samlet i Phyto-serien, og produkter, hvor flere droger er kombineret. Klassikeren Urte-pensil fra 1976 hører til sidstnævnte gruppe. Derudover finder du produkter, hvor urter, vitaminer og mineraler er kombineret med TryptoN*AT.

Helsegrossisten.dk – Lukrative helseprodukterhelsegrossisten_new_project-2.jpg

Helsegrossisten har eksisteret siden 1999 og er en af Danmarks første og ældste webshops.

Webshoppens mission har fra start været at tilbyde kosttilskud, hudpleje, fødevarer og andre helserelaterede produkter i høj kvalitet til priser, alle kan være med på.

Tilmelder du dig Helsegrossistens Nyhedsbrev, får du mulighed for at deltage  i lukrative konkurrencer og blive opdateret på webshoppens nyeste tilbud med gode priser og rabatter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vægttab, Sund livsstil, Kost og Kalorier