Forkæl din hud med disse lækre produkter
Foto: Gettyimages. Artiklen er sponsoreret af: Cocopanda.dk, Firtal, Karmameju Skincare, Mellisa Naturkosmetik, Rebella og Surisuri

Forkæl din hud med disse lækre produkter

Foråret er på vej, og hvem drømmer ikke om en frisk og blød forårshud?

Vind og vejr påvirker din hud og kan gøre den både tør og irriteret.

Derfor er det en god idé at give huden lidt ekstra omsorg og kærlighed her i foråret, hvor temperaturerne og vejret kan være meget svingende.

Men hvilke produkter skal man vælge, når man skal forkæle sin hud?

Vi har gjort valget lidt lettere.

I artiklen herunder har vi nemlig samlet nogle af de lækreste hudplejeprodukter på markedet, så du kan gå foråret i møde med en blød, sund og lækker hud.

Hudens bedste forsvarkamameju_614_ny.jpg

Karmameju

HERO pH solution 02 - pris 199 kr.

HERO pH solution 02 fra Karmameju er en hudplejende løsning, som alene har ét essentielt formål; at genoprette den ideelle pH-værdi på hudens overflade efter kontakt med vand, rens af ansigt, bad, svømmehalsbesøg eller vask af hænder.

HERO har en nu-og-her effekt øjeblikkeligt efter påføring og stabiliserer hudens naturlige, beskyttende barriere og immunforsvar - en afgørende faktor for sund hud.

Daglig brug i ansigtet, på kroppen og i hovedbunden vil effektivt hjælpe med at forhindre fugttab, hudfølsomhed, tørhed og skader fra miljømæssige faktorer. HERO kan anvendes af både børn og voksne.

3 trin til smuk og skånsom forårsglød fra Löwengrip Cocopanda_nytbillede.jpg

(FOTO: @lowengrip på Instagram)

Löwengrips produkter passer alle aldre og hudtyper og er kendt for kraftfulde, aktive ingredienser og skånsomme baser. Alt er produceret miljøvennlig i Sverige.

  1. Instant Glow Cleansing Foam (164,-) er en dybderensende ansigtsrens med en rigeligt skummende formel uden at virke irriterende på følsom hud.
  2. Instant Glow Serum Drops (291,-) hjælper med at bevare hudens naturlige barrierefunktion, samtidig med at den behandler og forebygger fugttab. Den passer alle hudtyper, selv følsom hud.
  3. Glow Whipped Cream (276,-) beroliger og beskytter huden mod stress, samtidig med at den giver en glattere, jævnere og fyldigere hud i 24 timer.

Se alt fra Løwengrip eller alt af hudpleje hos Cocopanda.dk.

Cocopanda.dk har over 10.000 mærkevarer til meget lave priser og hurtig levering med gratis fragt ved køb over 399,- og ingen medlemskab!

Over 1.000.000 tilfredse Cocopanda kunder taler for sig selv og scorer 9,5 FREMRAGENDE på Trustpilot.

Prisvindende økologisk hudpleje til hele familien

firtal_614.jpgGreen People

Green People er et anerkendt økologisk hudplejebrand og en af de førende indenfor økologiske plejeprodukter til hele familien. Produkterne er økologisk certificerede og har vundet over 200 priser inden for økologi, etik og bæredygtighed.

Deres solserie er yderst velegnet til folk med sart hud, allergi eller psoriasis og er spækket med ingredienser, der effektivt beskytter din hud mod UVA- og UVB-stråler.

Værd at fremhæve er deres  Sun Lotion SPF15 With Suntan Accellerator, der øger hastigheden af din tan med 25% samt bevarer kuløren op til 50% længere tid. 

Derudover er produkterne 'Reef Safe & Ocean Friendly'. Det betyder, at de ikke indeholder stoffer, der gør skade på koralrev, planter og dyr. 

Produkterne føres på Matas.dk, i udvalgte Matas-butikker og på
 Greenpeople.dk 

Kickstart din hud med en forårskur

Mellisa.jpgMellisa

Mellisa Multivitaminserum - Pris149 kr.

Gør din hud forårsklar med en kur, der kickstarter den og giver den et boost af næring og vitaminer.

Mellisa Multivitaminserum er et oliefrit og opfriskende serum, der er perfekt, når din hud skal fugtes og næres, eller hvis huden i perioder virker sart og irriteret.

Serummet indeholder store mængder af aminosyrer, vitaminer og antioxidanter, som tilfører huden ny energi og velvære. For ekstra effekt, kombinér med Mellisas Multivitamincreme – 24-timers fugt- og antirynkepleje.

Mellisa er avanceret og ren hudpleje baseret på økologiske ingredienser.

Lækre cremer og neglelakker fra Rebella.dk

Rebella_614.jpg

Rebella

Rebella er et dansk kosmetikmærke.

Cremen Have a Great Day er rig på E og F vitaminer og indeholder hybenkerneolie og ginseng, som hjælper med at passe på huden hele dagen. Den fungerer også fantastisk som en makeupbase. Pris 235 kr. 

Natcremen Good Night er rig på vitaminer B, C, E og F vitaminer og ingredienser som Hyaluronic Acid og argan olie, der sikrer en intensiv plejen af huden, mens du sover. Pris 235 kr.

For Your Eyes Only er rig på vitamin B, C og E vitaminer og indeholder ginseng og kamilleolie, der nænsomt plejer det sarte område omkring øjnene og hjælper med at reducere den hævelse, mange oplever om morgenen. Pris 185 kr. 

Deres foundation har en fantastisk dækkeevne og indeholder plejende ingredienser såsom Hyaluronic Acid og hybenkerneolie. Pris 215 kr. 

Forkæl også dine negle med deres unikke 3-i-1 neglelak med neglefil og neglebåndsskubber, der findes i 10 lækre farver. Pris115 kr. 

Ansigtsmasker til alle tænkelige hudproblemer! 

Surisuri_614.jpgsurisuri

Poreminimerende Bubble maske 199 kr. 

I Sydkorea har de ansigtsmasker til stort set alle hudproblemer, hudtyper og hudbehov. Derfor er en eller flere ansigtsmasker altid nyttige at have på hylden.

Ansigtsmasker har oftest hurtigvirkende og synlige resultater, der gør dem et absolut must-have til alle tænkelige hudproblemer. Disse hudproblemer kan for eksempel være tørhed, rødme, fine linjer, forstørrede porer eller urenheder. 

I Danmark er vi vant til, at ansigtsmasker skal vaskes af, men indenfor K-beauty kan en ansigtsmaske også omhandle fugtende og nærende leave-on produkter, såsom sovemasker og læbemasker, der forsegler resten af din hudplejerutine. Her kan du se et spændende udvalg af ansigtsmasker fra surisuri.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hudpleje