Genopret balancen i krop og sind med kinesiologi

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Cure2life, Kinesiolog og Koren Specific Technique, Kinesiologi I Halmhuset & Kinesiologi Klinikken Kerteminde & Odense.

Genopret balancen i krop og sind med kinesiologi

Nysgerrig på kinesiologiens verden, og hvad den kan? Så læs med her!

En kinesiologi-behandling kaldes en afbalancering. Formålet er nemlig at skabe balance i dit liv – både følelsesmæssigt, fysisk, mentalt og spirituelt. Det sker blandt andet ved hjælp af en muskeltest, som redskab for kommunikation med kroppen. Herigennem frigives energi, blokeringer ophæves, og kroppen selvhelbredende kræfter kan fungere optimalt.

Bliv klogere på den alternative behandlingsform her, hvor fire behandlere fortæller om deres specifikke metoder og hvilke problematikker i krop og sind, de kan afhjælpe.

Boost din sundhed og livskvalitet117671920617086389_ellen_cure2live.jpgEllen Eriksen fra Cure2Life er komplementær behandler og underviser i ”Corrective Sounds Metoden”. Hun brænder for forebyggelse og sundhedsfremme og at opnå bedre trivsel og livskvalitet ved at styrke kroppens evne til selvhelbredelse.

I over 20 år har hun hjulpet tusindvis af mennesker med stress, angst, træthed, allergier, smerter og andre symptomer, de ikke kunne få hjælp til i det etablerede sundhedssystem. Herunder børn med angst, ADHD, OCD, læse- og indlæringsvanskeligheder og adfærdsudfordringer.

Hendes behandlingsmetode bygger på energi- og frekvensmedicin, som er hurtigvirkende, nænsom og supplerer traditionel behandling. Behandlingerne er en kombination af nyeste viden og sundhedsviden fra ældgamle kulturer og indebærer en muskeltest, hvor kroppen giver svar på, hvilke bagvedliggende årsager til ubalancer, der forstyrrer med gener, symptomer eller lidelser.

Læs om behandling, foredrag og Cure2Lifes klinikker på www.cure2life.dk, eller få mere at vide om CS-uddannelsen på www.correctivesounds.com

Alternativ behandling af mennesker og dyr
522273480369143341__koren4580.jpg
Lise-Lotte Gundersen er RAB-registreret kinesiolog, healer og Koren Specific Technique Terapeut og arbejder med både mennesker og dyrs fysiske, psykiske og mentale udfordringer.

Hendes primære værktøj som behandler er kinesiologien, og hun kan, ved hjælp af muskeltest af klientens krop, spørge og finde de ubalancer, der er årsag til problemet. Hos mennesker har hun bl.a. behandlet forbier, allergier, fordøjelsesproblemer, smerter/skader i bevægeapparatet, koncentrations/indlæringsproblemer, angst, stress, mens det hos dyr typisk har været adfærdsproblemer, smerter/skader i bevægeapparatet, problemer efter kastration (heste) m.m.

Lise-Lotte er desuden veterinæruddannet fysioterapeut til hunde og kan i sin klinik i Frederiksværk tilbyde motion og genoptræning på vandløbebånd af hunde.

Gør drømme til virkelighed i Jettes halmhus267283330166481448_halmhuset.jpgMange er stressede i dag. Arbejde, parforhold, børn, uddannelse. Man skal nå det hele, men kan ikke altid, og til sidst virker alt uoverskueligt.

Jette Kruse Larsen oplevede det selv, trak stikket og blev Kinesiolog RAB. I dag hjælper hun andre med at få energien og overskuddet igen – altså kort sagt at komme i balance, så hverdagen igen bliver en fornøjelse.

I sit selvbyggede halmhus på Fyn arbejder Jette både med fysiske og psykiske problemstillinger, og hun får mange klienter, som ikke kan finde hjælp i det etablerede sundhedsvæsen. Det kan være med nældefeber, søvnproblemer, smerter, mave/tarmproblemer, allergi osv.

Se mere på www.kinesiologi-i-halmhuset.dk

Skab positiv forandring med kinesiologi og healing956701304285383432_kerteminde.jpgChristina Bjørn Nilsson er sygeplejerske, kinesiolog, Reiki-healer, foredragsholder og underviser i kinesiologi.

Hendes vision er at hjælpe så mange som muligt med at skabe balance i livsenergien, en positiv forandring i deres liv samt healing. Som alternativ behandler og healer hjælper hun på sine klinikker i Odense og Kerteminde børn, unge og ældre med fysiske og sjælelige udfordringer - fra allergi til angst. Kreative mennesker og erhvervsfolk får hjælp til udvikling og vækst, at komme i balance og skabe mindre stress.

Christina tilbyder både enkelte behandlinger, længere forløb, fjernbehandlinger og foredrag om kinesiologi og selvudvikling. På kinesiologiskolen-syd udbyder hun bl.a. basisuddannelse til kinesiolog. Se mere på www.kinesiologiodense.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Stress og Hovedpine