SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Giv din veninde en sommeroplevelse i gave
Giv din veninde kvalitetstid i gave - det kan kun vække glæde.

Giv din veninde en sommeroplevelse i gave

Har du lyst til at deltage i en hyggelig sommerdag i selskab med tusindvis af løbeglade kvinder, så køb et løbenummer til ALT for damernes Kvindeløb til dig og din veninde, og pak det ene ind som en personlig gave.

Giv et løbenummer i gave

Har du og din veninde også til tider svært ved at finde tid til at se hinanden, så sæt et fælles kryds i kalenderen, når ALT for damernes Kvindeløb gæster jeres by.  

Tilmeld jer her

På den måde er I allerede nu sikret en dag i det nye år fyldt med kostbar venindetid, samtidig med at I kan gå eller løbe en tur på 5, 10 eller 15 kilometer. Skal I løbe med til Kvindeløbet, er det jo også oplagt at løbetræne sammen inden, og vupti – endnu mere kvalitetstid her i foråret.

Sådan foregår Kvindeløbet

Kvindeløbet indbyder til en hyggelig sommerdag i selskab med tusindvis af løbeglade kvinder, og alle deltagere får en lækker taske fyldt med gode gaver fra årets sponsorer og en flot løbe T-shirt. Begge dele designet til formålet af det danske brand Custommade. 

Lagkagehuset har en stand på pladsen, så I kan forkæle jer selv med en lækker frokost, skønne kager eller en kop kaffe efter løbet.

Der er desuden forskellige aktiviteter på progammet. For eksempel kan I møde sundhedsguruen Chris MacDonald (i Århus, Odense og København om søndagen) og fitnesseksperten Anne Bech, som står for opvarmning og peptalk på dagen.

Læs mere og se programmet her

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb og Gaver til hende