GRATIS FIT LIVING x ZALANDO FÆLLESTRÆNING + LØBEPROGRAM TIL HALVMARATHON

GRATIS FIT LIVING x ZALANDO FÆLLESTRÆNING + LØBEPROGRAM TIL HALVMARATHON

D. 16. September bliver Københavns gader forvandlet til en kæmpe fest, når CPH Half Marathon løber af stablen og det fejrer vi med gratis fællestræning for alle.

I år er Zalando blevet sponsor for CPH Half Marathon og i samarbejde med FIT LIVING er du derfor inviteret med til hele 4 træningssessions, der skal hjælpe dig til at komme i topform.

”Personligt er halvmaraton distancen én af mine yndlings, og netop CPH Half Marathon er én af mine absolutte bedste løbeoplevelser” siger Sara Jin Smidt, der er chefredaktør på FIT LIVING og blogger på Healthyskinnybitch.dk og fortsætter:

”København er noget helt særligt på denne dag. Hele byen forvandles til en folkefest, og både løberuten og distancen er fantastisk, hvis du har trænet rigtigt op, og dét vil vi i samarbejde med Zalando, Sparta og Christian Poulsen hjælpe dig til.”

Nedenfor finder du derfor løbeprogram, så du kan træne dig op fra 10k til halvmaraton, og så er du inviteret med, når chefredaktør Sara Jin Smidt aka. Healthy Skinny Bitch, personlig træner og blogger, Personlig træner og FIT LIVING ambassadør Sidsel Godsk og fodboldspiller Christian Poulsen inviterer dig med til gratis fællestræning i Fælledparken, der skal supplere din løbetræning. Her vil der være fokus på øvelser og træning, der styrker dit løb.

Træningen er gratis. Du kan læse mere og tilmelde dig den HER:

 

Til kick-off eventet vil du ud over træningen få et oplæg fra Healthy Skinny Bitch, der vil guide dig til, hvordan du kan forbedre din løbetræning og hvad du skal være særligt opmærksom på når du skal træne op til et halvmarathon. Find også løbeprogrammer til 5k og 10k på Healthyskinnybitch.dk

Til hvert event vil der være konkurrencer, hvor du kan vinde flotte gaver og til kick-off eventet vil der være lækre goodiebags til de første 250 personer, der møder op til træningen fra bl.a. Zalando, FIT LIVING, Nike og Mät Foods.

PROGRAM:

21. juni 17.30-19.30

Kick off ved Sara Jin Smidt og Sidsel Godsk

19. juli 17.30-19.00

Træning ved Sidsel Godsk

15. august 17.30-19.00

Træning ved Christian Poulsen og Sidsel Godsk

5. september 17.30-19.00

Træning ved Sidsel Godsk

16. september

COPENHAGEN HALF MARATHON

Zalando inviterer alle træningsdeltagere til en hyggelig BBQ efter løbet