Fit Live træning

Vi gør det igen: Er du klar på 7 day challenge?

Savner du stadig fitnessholdet og din favorit træningsmakker? Så er der godt nyt. Tor Andersen og Jan Svensson er klar med live-træning igen.

Har du også snacket lidt rigeligt? Trænger du til at få pulsen op og er gået kold i tilfældige øvelser på internettet, så vær med, når FIT Lives 7-DAY-CHALLENGE igen giver dig mulighed for at træne 7 dage i træk med to af Danmarks bedste instruktører, Tor Andersen og Jan Svensson. Træningerne er gratis, og alle kan være med. Det eneste, du behøver, er internet og adgang til Facebook eller Instagram.

Livetræningen begynder mandag d. 20.4 med PowerBurn kl 7.30, og fortsætter ugen ud. Dog begynder træningen kl 8 i weekenden. Træningen bliver også liggende efter live-udsendelsen, så du kan træne med, når det passer dig - så bliver det ikke nemmere og og sjovere at holde formen.

Træningen tager 30 minutter. Øvelserne laves med egen kropsvægt, så du behøver ingen redskaber.

Du kan følge livetræningen på facebookgrupperne Fit Living, ALT for damerne og ALT for damernes Kvindeløb, samt på ALT for damernes Instagram og Fit Livings.

Om træningen

PowerBurn

Udfordrende træning, som alle kan deltage i uanset niveau eller ambitioner. Træningen består af intervaller af enkelte styrke, cardio og funktionelle øvelser med egen kropsvægt. Øvelserne er sat sammen, så din krop bliver fyldt med energi, styrke og du får sat gang i forbrændingen først på dagen. PowerBurn sker med udgangspunkt i 3 blokke. Hver runde består yderligere af 4 forskellige øvelser, som laves 40 sekunder hver, med 20 sekunders pause - i alt 3 runder pr. blok.

Om trænerne

Jan Svensson og Tor Andersen er stiftere af og undervisere på  Powerhouse Copenhagen. Derudover er de faste sundhedseksperter og -skribenter i Fit Living og ALT for damerne. Jan Svensson er desuden også en fast del til ALT for damernes Kvindeløb og Dans dig glad.

Du kan følge livetræningen på facebookgrupperne Fit Living, ALT for damerne og ALT for damernes Kvindeløb, samt på ALT for damernes Instagram og Fit Livings.

Se, hvad vi ellers skriver om: Træning, Motivation og Corona