Guide til dig med høreapparat: 4 tips til at leve livet fuldt ud
Denne artikel er sponsoreret af: HEIMDALL'S, GN Store Nord, Dansk HøreCenter & Ørelægernes Høreapparater.

Guide til dig med høreapparat: 4 tips til at leve livet fuldt ud

Vil du bære dine høreapparater med stolthed og ynde – og måske gøre op med det tabu, der er omkring høreproblemer? Her er 4 bud på, hvordan du kan gøre det!

Det kan være, du har svært ved at høre og for nogle, er der forbundet et stort tabu med det. Men hvorfor ikke bære høreapparaterne med stolthed og gøre lidt ekstra ud af dem (nu de er der)? Her er et par tips til, hvordan hverdagen kan blive lidt mere farverig for dig med høretab.

Smykker til høreapparaterheimdalls_-_614x450.jpg

Vidste du, at du kan få designersmykker til høreapparater? Hos HEIMDALL’S er designersmykker i både moderne og klassisk stil, så du kan bære dine høreapparater med stolthed og ynde.

HEIMDALL’S ønsker at være med til at bryde det tabu, der findes omkring høretab og stigmatiseringen høreapparatbrugere. Vi er stolte af, at vi i samarbejde med DEAFMETAL, kan tilbyde et stort udvalg af høresmykker, så du stolt kan vise dine høreapparater frem med dit helt eget unikke look.
Transformer dine høreapparater til et smykke, der samtidig sikrer dig at de ikke falder af. Læs mere om smykker til høreapparater, eller gå direkte til HEIMDALL’S webshop.

Livet er lidt sjovere, når vi hører sammenDanskHoreCenter_ALT-advertorial-billede_614x450pixel.jpg

Lyden af sommerregn og fuglesang, telefonsamtaler med gode venner og børnenes smittende, lyse latter er alt sammen med til at fuldende livet – lige indtil lydene forsvinder.

Hos Dansk HøreCenter oplever vi, at du som pårørende ofte er den første til at opdage, når hørelsen begynder at svigte hos en, du holder af.

God hørelse handler ikke bare om at kunne høre, hvad der bliver sagt. Det handler om at kunne være en del af fællesskabet – både derhjemme, med venner og på arbejdet. Og så er god hørelse også vigtig for sundheden.

I Dansk HøreCenter hjælper vi alle med at høre godt, så I kan leve livet fuldt ud. Ring til os på 70 230 560.

Tid til intelligente høreapparater?GN.jpg

Synes du (også) det kunne være blæret at få nogle høreapparater med direkte lydstreaming? Tilbage i 2014 udviklede GN Hearing, som er en af verdens førende høreapparatsproducenter, Made for iPhone høreapparater, som de første i verden.

GN Hearing er en del af danske GN Store Nordinnovative produkter, der repræsenterer virkelige milepæle, når det kommer til organisk hørelse og brugertilfredshed.

I 2020 lanceredes høreapparatet ReSound ONE med M&RIE, der ved hjælp af en ekstra mikrofon i øregangen bruger ørets unikke form til at opfange lyd, præcis som det er tiltænkt fra naturens side. Se hvad brugere mener om GN Hearings høreapparater.

Bliv undersøgt: God hørelse holder hjernen sundspeciallaegepraktis.jpg

God hørelse giver livskvalitet. Har du problemer med hørelsen, bør du blive undersøgt professionelt af en øre-næse-halslæge - det kræver ingen henvisning.

Nedsat hørelse kan f.eks. skyldes arv, alder eller sygdom i øret, og dette er vigtigt at få afklaret inden en eventuel behandling med høreapparater. Hos Ørelægernes Høreapparater prioriterer vi individuelle løsninger og høj service. Vi forhandler de nyeste og bedste produkter fra Widex, Signia og Oticon, og som øre-næse-halslæger kan vi stå inde for kvaliteten. Derfor giver vi også fuld garanti og service i 4 år.

Læs mere på www.audiocenter.dk eller ring til os på 32224460.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stress og Energi