Har du angst, er der hjælp at hente

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Powerinside, Slip angsten, Hilaris, Elisabeth Aarup, Bliv stærkere og Angst.dk

Har du angst, er der hjælp at hente

Angst kan komme til udtryk på mange forskellige måder – både fysisk og psykisk – og det kan virke helt uoverskueligt at gøre noget ved, hvis man ikke får kompetent hjælp. Her er seks mennesker, der arbejder professionelt med angst.

Et hurtigt bankende hjerte, rysteture, svedeture, gråd … der er mange symptomer, der indikerer, at noget ikke er, som det skal være. Handler det om angst, findes der flere måder, du kan arbejde med den på. Vi har samlet seks terapeuter og professionelle behandlere, der alle har erfaring med at hjælpe folk med angst.

Angst.dk - fordi angst kan behandles

angst_alt-for-damerne.jpg

Oplever du symptomer som indre uro, tankemylder, katastrofetanker eller bekymringer? Angst kan være invaliderende - især når det først sætter sig rigtigt fast.

Heldigvis findes der en god og effektiv behandling.

angst.dk er et personligt forløb, der er tilpasset dig Du vil opleve at du kan vinde livskvaliteten tilbage - det er faktisk muligt.

Med angst.dk´s angst behandling er det dig der skal udvikle dig - i den fart du kan.

Når du gør indsatsen - er forandringen en mulighed!

angst.dk – fordi angst kan behandles.

Har du panikangst, sygdomsangst eller OCD?angstbehandling.jpg

Angst kan have mange ansigter. Måske er du bange for at dø, blive alvorligt syg eller for at gå i panik. OCD er også en form for angst, hvor du har tvangstanker, der f.eks. kan handle om bakterier, om at være pædofil eller om at skade andre.

Blivstærkere.dk er videnskabeligt baserede selvhjælpskurser, der hjælper dig med at slippe fri af din specifikke angstlidelse.

Terapeut Line Korsgaard lærer dig trin for trin, hvordan du bryder fri. Hun kender angsten indefra og er god til at forklare og komme med eksempler.

Lær Line bedre at kende i den gratis facebookgruppe Bryd Fri og læs mere om kurserne her

Ekstrem virkningsfuld angstbehandlinghøjriis.jpg

Angst handler aldrig om angst. Angst handler om alt det, der ligger nedenunder angsten, nemlig det følelsesmæssige pres. Dette er de færreste af os dog bevidste omkring, for vi har fortrængt vores følelser for at beskytte os selv.

Med tankefeltterapi kan man behandle både symptomer i det øverste lag, angsten og angsten for angsten, samt alt det der ligger nedenunder – undertrykte følelser. Både nutid og alt det fra fortiden.

I Elisabeth Aarups forløb behandles følelserne direkte og målrettet. Herved forsvinder de. Bedring mærkes allerede efter første session. På få timer er langt størstedelen angstfrie, med vedvarende effekt. Læs mere her.

Helt fri af angst med hypnoseterapihilaris.jpg

Kate er hypnose- og psykoterapeut og har speciale i at hjælpe både unge og voksne med angst.

Med hypnoseterapien kommer du i en behagelig afslappet tilstand, hvor du på en blid og samtidig meget effektiv måde får bearbejdet og forløst den angst, du oplever.

Mange overraskes over, hvor hurtigt hypnoseterapi skaber forandring. Der er oftest tale om ganske korte forløb på 5-7 sessioner, hvor du allerede efter første gang vil opleve en meget større og længe ventet ro i dit indre.

Kate har mere end 10 års erfaring i at hjælpe mennesker fri af angst og andre personlige udfordringer.

Læs mere her eller book tid til en aftale  eller en uforpligtende snak.

Få fremadrettede værktøjer til at håndtere angstcharlotta.jpg

Charlotta Holm (coach og Psykoterapeut MPF) er specialist i angstbehandling for både voksne og børn. Charlotta tilbyder angstbehandling i Hørsholm eller online og arbejder konkret og fremadrettet.

Når du kommer i et angstforløb hos Charlotta, vil du få en lang række værktøjer, der gør dig i stand til at håndtere din angst på en helt ny måde. Gennem øvelser og metaforer træner du dig i at bruge disse værktøjer. Charlotta arbejder også værdibaseret og tager hele din livssituation i betragtning i et angstforløb.

Få hjælp og mere information her.

Angstbehandling og forløsning i tanker, følelser og kroppowerinside_billede1.jpg

Psykoterapeut og traumebehandler Karina Nissen har specialiseret sig i behandling af angst.

Som Karina siger: “Når man udvikler angst, så ligger der ofte en dybereliggende årsag bag angsten, som kan være svær at få forløst ved "ren" samtaleterapi. Derfor arbejder jeg med hele mennesket – både følelser, tanker og krop. Det betyder, at vi både forløser tanker, følelser samt situationer, der udløser angsten, og afhjælper de fysiske angstfornemmelser i kroppen. Uanset hvad, der har startet angsten eller hvad, der fastholder den nu, så kan den behandles."

Karina har en 4-årig uddannelse samt mange års erfaring i behandling af angst med Tankefeltterapi, som er en effektiv, blid og bivirkningsfri metode.

Hun tilbyder altid en uforpligtende snak, før et forløb påbegyndes.

Se, hvad vi ellers skriver om: Psykologi, Angst, Sygdom og Sundhedstips