14 dage uden motion
Nogle gange er det svært at finde motivationen. Men du bliver glad for det, når du gør!

14 dage uden motion

Hvad gør 14 dage på sofaen ved kroppen?

Det svar har Fitliving fundet ved at teste konceptet selv. Journalist Anne Hermansen, der er en løbeglad kvinde, blev sat til at teste og føle på egen krop, hvad der sker, når man slækker på træningen og faktisk bare planter sig i sofaen i to uger.

I artiklen beskriver hun dag for dag, hvordan hun oplever forandringen i kroppen. For der er en. En stor én!

- I løbet af de 14 dage, som forsøget har varet, er det væltet ind med erkendelser. Den største er den her: Jeg kan godt lide at løbe. Jeg elsker det faktisk. Jeg behøver ikke løbe halve eller hele maratonløb, jeg behøver ikke engang kunne løbe særlig stærkt. Jeg har bare brug for bevægelsen og motionen, og det kan også være alt muligt andet end løb − det kan bare ikke være ingenting. For så bliver jeg sur, sukkertrængende og søvnløs. Og måske endda syg, skriver Anne som opsummering på projektet.

Læs hele artiklen på Fitliving, hvor du i detaljer kan se, hvordan Annes krop reagerede og få den endelige status fra lægen, der lavede den fysiske undersøgelse af Annes udvikling. Den er skræmmende! Og tankevækkende. Og måske drivkraft til at prioritere en tur i træningscentret eller på løbestien, hvis du synes din aktive udfoldelse bliver lidt for sporadisk.

LÆS ARTIKLEN PÅ FITLIVING.dk


LÆS OGSÅ: Sundt mellemåltid gør dig fit på farten

Se, hvad vi ellers skriver om: Kroppen