Inspiration til en sund livsstil
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: AcuPharma, Biosym, Beauty Bear, Natur-Drogeriet, Ren Kost & Sund Fornuft.

Inspiration til en sund livsstil

Vi ønsker alle et sundere liv i balance og en hverdag med mere overskud. Men helse, kosttilskud og en sund livsstil kan være en jungle med mange forskellige bud på et bæredygtigt liv.

Har du brug for flere vitaminer og mineraler, specielle kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske produkter, økologiske fødevarer og drikke eller bare vejledning til et liv i balance?

Vi har samlet en række spændende Instagramprofiler, som kan give inspiration til sundt liv – indeni og udenpå.

AcuPharma - Krop i balance indvendig og udvendig

Biosym - kosttilskud til enhver målgruppe

Beauty Bear - Naturlige vegan vitamin gummies

Natur-DrogerietHelsekost til hele familien i 75 år 

Ren Kost og Krop - Mere end bare en økologisk købmand

Sund Fornuft - en lille helsekost med stor faglighed

Find balancen indeni og udenpå

Vi er to selvstændige kvinder i den bedste alder, der nu i 15 år har drevet agentur virksomhed med fokus på sunde og naturlige produkter.

Hos Acupharma finder vi vores produkter rundt omkring i hele verden, hvor vi kan stå inde for kvaliteten, producenten og den ønskede virkning. Vi gør os umage hver dag med at være på forkant med forskning og udvikling, og vi tænker klimavenlighed ind i alle vores beslutninger.

Størstedelen af vores produkter henvender sig til kvinder, der har en alder, hvor det er vigtigt at holde balancen både inden i og udenpå.

Få fuldt udbytte af dit kosttilskud

Biosym har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af kosttilskud. Biosym udvikler, fremstiller og markedsfører én af Danmarks stærkeste serier af effektive kosttilskud, som især er kendetegnet ved, at valg af aktive stoffer (kvalitet) og indhold (styrke) altid er nøje afstemt (balance) i forhold til den mest seriøse forskning, der til enhver tid er tilgængelig på verdensplan.

Biosym har fokus på at optimere kroppens udnyttelse af næringsstofferne i produkterne gennem anvendelse af aktiverede vitaminer, organiske mineraler samt fosfolipider, da optageligheden i kroppen af de aktive vitaminer og mineraler er afgørende for at få fuldt udbytte af sit kosttilskud.

Lyder det hele lidt tungt? Så hop ind på Biosyms Instagram-profil, hvor produkterne bliver serveret gennem flotte billeder på en inspirerende og let forståelig måde.

Sund på den sjove måde

Forkæl dig selv med lækre vegan vitamin gummies med dokumenteret effekt. Beauty Bear fås i 4 varianter til HAIR, SKIN, TAN og NAIL. Vi tror på, at man opnår den bedste skønhed med sundhed indefra. Beauty Bear er crueltyfree, vegan og 100% naturlige. De er lavet på frugtfibre, og smagen og farven kommer fra frugt.

Beauty Bear er familieejet virksomhed med 40 års erfaring med kosttilskud. Beauty Bear gør det nemmere og sjovere for dig, som vil have flot hår, smuk hud, stærke negle og gylden tan.

Vil du vide mere om Beauty Bear Vitamins så følg med på Instagram @beautybearvitamins.

Alt fra helse-klassikere til tidens tendenser

Siden 1945 har Natur-Drogeriet udviklet, produceret og solgt helsekostprodukter til den danske befolkning.

I det brede sortiment finder du både klassikere, som blandt andet Urte-pensil, men også nyheder, der følger tidens tendenser.

Få viden om naturlige kosttilskud, vitaminer, urter og olie – og inspiration til, hvordan de skønne produkter kan blive en del af din hverdag.

Økologi og bæredygtighed til dine behov

Med over 20 års erfaring og 45 år på den nuværende adresse, er vi hos Ren kost efterhånden ret erfarne, når det kommer til økologi og bæredygtighed.

Vores mission er at hjælpe kunder med at finde de produkter, der matcher deres behov.
Vi tror på, at vi kan passe på både miljøet og os selv på samme tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I Ren Kost har vi et stort udvalg af økologi, biodynamik, glutenfri, vegansk, kosttilskud, kosmetik, eget glutenfrit bageri, urter, safter, grøntsager og meget mere. Vi er en "One Stop" købmand med et bredt sortiment.

Sund krop og bæredygtig livsstil

Med butik i Classensgade på Østerbro og en webshop på www.SundFornuft.com hjælper vi dig til de rigtige produkter.

Vi ønsker at drive butikken med fokus på dine behov. Derfor kører vi ikke månedstilbud og store tilbudskampagner, men investerer i vores medarbejderes faglighed og udvikling, så du altid kan få den rette vejledning eller komme forbi til et godt råd.

Vi er walk the talk, idet vi er drevet af begejstringen for samspillet mellem en sund krop og en bæredygtig livsstil – og vi brænder for at dele den viden med dig!

Det, synes vi, er Sund Fornuft.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund livsstil, Kost og Vitaminer