TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

ALT for damerne Dans dig glad

ALT for damerne Dans dig glad

"Jeg er i virkeligheden dårlig til at danse - men det giver mig masser af livsglæde"

Mød 45-årige Jeannette Refstrup, der er ALT for damernes nye ambassadør til vores Dans dig glad-event, som løber af stablen d. 24. september i Horsens og d. 8. oktober i København.

Vi har lokket hende med til Dans dig glad i Horsens, hvor Silas Holst, Mie Moltke og Jan Svensson står klar til at varme dansegulvet op. Jeannette Refstrup arbejder til dagligt som selvstændig kommunikationsrådgiver og partner i Strup & Strup. Hun er gift, mor til to drenge og bor i Egebjerg, der er en del af Horsens.

Hvor meget danser du?

"Alt for lidt. Jeg er i virkeligheden enormt dårlig til danse. Så jeg gør det, når jeg er alene - eller til fester, hvor der er høj musik."

Hvad giver dans dig?

"Livsglæde."

Hvilket musiknummer kan altid få dig ud på gulvet?

"Haha, nu begynder det at blive småpinligt. Jeg kan godt lide at danse til helt traditionel party-musik, fordi det er enkelt. Der er også en del country-numre, som jeg kan lide at danse til - i øjeblikket er det for eksempel “Sounds like a Plan” med Drew Fish Band."

Hviken dansefilm er din favorit?

"Den bedste dansefilm er “Flashdance”. Musikken er god, danserne er flotte, historien er hæderlig. Og så kan jeg godt lide, at den ikke foregår i så poleret et miljø. Den kvindelige hovedrolle er lidt en outsider og arbejder for eksempel som svejser."

Hvem vil du helst danse med?

"Jeg danser med alle, der gerne vil danse. Men jeg går stadig nogle gange i byen med min veninde Lone, som jeg kender helt tilbage fra gymnasiet. Og vi går kun i byen for komme ud at danse. Det er fantastisk."

Hvad er din sjoveste/bedste danseoplevelse?

"Jeg har to drenge på 13 og 15 år, og på deres skole afsluttes årets skolefester altid med fælles boogie-woogie. Det er vildt sjovt - selvom drengene vist efterhåndens synes, det er en smule pinligt. Sådan er det at have mig som mor."

Og det mest pinlige danseøjeblik?

"En formiddag, jeg var alene hjemme, dansede jeg rundt til temmelig høj musik. I nattøj. Vi bor i provinsen, så naboerne kan godt bare gå ind. “Sikken en livsglæde”, var den pæne kommentar."

Læs mere om eventet Dans dig glad med Silas Holst, Mie Moltke og Jan Svensson

Se, hvad vi ellers skriver om: Dans