backward
play
forward
0.00 / 0.00
Auralæsning

Foto: Privat

Hvad kan vores aura sige om os?

Auralæsning

Hvad kan vores aura sige om os?

I den nye sæson af Kaffe og klarsyn besøger vi Anita Routhe, som har et aurakamera og er auratyder. Hun tager et billede af Alice og Dittes aura, og derefter læser den. Men hvad er aura, hvad kan farverne fortælle os og ikke mindst hvad kan vi bruge den viden til?

arrow-down

Annonce: Det er tid til en ny sæson af podcastserien Kaffe og klarsyn, og vi begynder stærkt, nemlig med aurafotografering og -tydning.

Velkommen til podcastserien kaffe og klarsyn. Vidste du, at der er flere og flere danskere, som søger svar i den spirituelle verden? Men hvad er det egentligt, som den verden kan hjælpe os med eller give af svar? Det har vi sat os for at undersøge i Kaffe og Klarsyn.

Her vil Ditte Breineberg og Alice Kaiser nemlig undersøge, om den spirituelle verden kan guide os i en travl hverdag fyldt med karriere og venskaber, børn og kærester.

I første sæson besøgte vi clairvoyant rådgiver Flemming Bille, håndlæseren Krumme og Jeannie Marie, som satte Ditte og Alice i kontakt med deres mormor og far.

I det første afsnit af anden sæson tager vi en kort snak om, hvad der er sket siden sidst. Har mødet med Bille, Krumme og Jeannie Marie haft en indflydelse på Ditte og Alices liv og hverdag? Og hvad glæder de sig til i den nye sæson?

I andet afsnit besøger vi Anita Routhe, som har et aurakamera og er auratyder. Hun tager et billede af Alice og Dittes aura, og derefter læser den. Men hvad er aura, hvad kan farverne fortælle os og ikke mindst hvad kan vi bruge den viden til? 

Hør den nye sæson i podcastappen Talk Town her

Lyt til Talk Town fra 33 kr./md. De første 14 dage er gratis.

Story House Egmont printabonnenter har gratis adgang.

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Podcast