Kollagen holder huden fast

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: MaxiPharma, Mezina, Naturdrogeriet, Nutrinic, Longo Vital og Puori

Kollagen holder huden fast

Kollagenpulver er blevet utrolig populært de seneste år, og det er med rigtig god grund.

Kollagen er et protein, som findes naturligt i kroppen. Med tiden falder kroppens produktion af kollagen, og derfor kan det være en god idé at tage et tilskud. Kollagen er utroligt vigtigt for hudens udseende. Det holder huden elastisk, fast og giver den ungdommelig fylde – og så kan det reducere dybden af rynker.

Du kan få kollagenpulver med og uden smag, alt efter dine præferencer, og pulveret kan både opløses i kolde og varme drikke. Det er dermed nemt og lækkert at få inkorporeret kollagen i din daglige rutine.

Vi har samlet en række producenter af kollagenpulver, som alle producerer et effektfuld tilskud til en sund krop.

Nutrinic – danskproduceret kollagenpulver af høj kvalitetnutrinic-kollagenpulver-alt-for-damerne.jpg

Nutrinic er en af Danmarks mest anerkendte kollagenbrands. Deres varemærkebeskyttede marine-kollagen er klinisk dokumenteret, certificeret bæredygtigt og dansk produceret.

Deres kollagenprodukter er blandt de mest effektive og rene på markedet, og i 2021 vandt Nutrinic en Danish Beauty Award for bedste inner-beauty produkt med Kollagen+.

Kollagen+ indeholder marine-kollagen, C-vitamin og zink, og er pakket i et portionsanrettet brev. Pulveret er nemt at opløse i vand og har en frisk citrussmag. Med det praktiske doseringsbrev er det nemt at få den rette dosis hver dag.

Kollagen Pure indeholder samme miljøvenlige og klinisk dokumenterede kollagen som Kollagen+. Men som navnet antyder er det 100% kollagen uden tilsat smag og vitaminer. Derfor er Kollagen Pure perfekt i kaffe og andre varme drikke.

Kollagen fra vegetabilske proteinkilderNaturdrogeriet_altfordamerne-kollagen.jpg

Nyheden Collagen-Boost Vegan fra Natur-Drogeriet giver blandt andre vegetarer og veganere et alternativ til kollagenprodukter.

Kollagen kommer nemlig fra animalske kilder, mens Collagen-Boost Vegan er sammensat med vegetabilske proteinkilder. I pulverblandingen får du blandt andet C-vitamin, som bidrager til kollagendannelse, der har betydning for normalt fungerende hud, og biotin, som bidrager til vedligeholdelse af huden.

Desuden er urten gotu kola og ris- og ærteprotein en del af blandingen. Det er let at udrøre pulveret i alle væsker eller tilsætte til fx smoothies. Collagen-Boost Vegan indgår i samme serie som Natur-Drogeriets Collagen-Boost med hyaluronsyre, som findes med naturlig smag af enten hindbær eller appelsin.

Kollagen til hud og musklerMAxiPharmacolpropur_alt_feb_2022.jpg

Colpropur har længe været kendt for sin gode virkning på huden. Mange udnytter at Colpropur kollagen også bidrager til muskler og led. Vil du også have begge fordele, er Colpropur et godt valg.

Colpropur bliver lavet på en specialiseret fabrik i Girona, hvor man har mange års erfaring med produktion af kollagen. Colpropur bliver testet på dansk laboratorium for at sikre, at Colpropur er fri for tungmetaller.

Colpropur er rent hydrolyseret kollagen, der er 100% opløseligt i væske. Den anbefalede daglige dosis er 10 g (svarende til den måleske, der medfølger). Pulveret opløses nemt i f.eks. vand, juice og smoothies.

Kollagen med dokumenteret effekt. Prøv til halv pris!Mezina_collagen-skin-improver_614x450.jpg

Færre rynker, mindre appelsinhud og mere elastisk hud? Når vi bliver ældre, og hudens egen kollagenproduktion daler, bliver huden ofte mindre elastisk og med flere rynker. Det er helt naturligt. I de senere år er det dog blevet påvist, hvordan processen kan påvirkes med et indtag af kollagen.

Collagen Skin Improver indeholder kollagen, som har vist gode resultater i en række videnskabelige undersøgelser. Spændstigere hud, signifikant færre rynker og reduceret appelsinhud.

Collagen Skin Improver kan prøves på abonnement til halv pris for første pakke. Ingen bindingstid.
125 kr. (1 måneds forbrug).

Bestil på 82303040 eller www.wellvita.dk.

Pas på huden indefraOrklaCareLongo.jpg

LongoVital Collagen med hyaluronsyre og kollagen er til dig, der ønsker at passe godt på din hud indefra. LongoVital Collagen indeholder Ovoderm™ æggeskalsmembran, som reducerer tab af elasticitet i huden og opretholder hudens fasthed.

Ovoderm™ er lavet af æggeskalsmembran, der naturligt indeholder kollagen og hyaluronsyre, som vi også naturligt har i kroppen, men som desværre forsvinder med alderen. 

Med blot 1 daglig tablet får du 300 mg æggeskalsmembran, som indeholder min. 66 mg kollagen og 12 mg hyaluronsyre.

Kollagen med optimal optagelighed i kroppenPuori_alt_614x450px_puori.jpg

Puoris CP1 er hydrolyseret kollagen af høj kvalitet, der udelukkende indeholder naturlige kollagenpeptider, hvilket sikrer optimal optagelighed i kroppen.

CP1 er pulver uden tilsat smag, der indeholder 10g kollagen per servering. CP1 kan tilsættes hvilken som helst kold eller varm drik som smoothie, juice, kaffe, eller du kan bruge den i din madlavning – produktet ødelægges ikke af opvarmning.

Puori tredjepart tester alle produkt batches for renhed og kvalitet gennem uafhængige laboratorier, hvorefter det bliver certificeret af Clean Label Project. Scan QR koden på dit produkt og se testresultaterne eller besøg puori.dk og læs mere om Puoris tilgang til rene produkter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje og Hud