Kom godt i gang med en sundere livsstil

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Tia Naundrup, Din Kost-Vejleder, Halsnæs Sund & Slank , Kostvejleder Sheena Friis Vogt, Maia Bjerregaard, Mette Gleerup, Sundhedscoach Helle K. Toft & VICTU.

Kom godt i gang med en sundere livsstil

Har du som mål at spise lidt sundere? Og måske endda blive de dårlige kostvaner helt kvit? Så se med her!

Det kan være hårdt arbejde at overholde en kur i en i forvejen travl hverdag. Heldigvis findes der også andre måder at kickstarte en sundere livsstil – og dygtige eksperter, der er klar med hjælp.

Her er 8 kostvejledere, der alle tilbyder skræddersyede og personlige forløb til dig, der ønsker at leve lidt sundere. Både nu og på den lange bane. Pssst … Tag også et kig på deres inspirerende Instagram-sider, hvor de løbende deler ud af alt fra tips og inspiration til velsmagende opskrifter.

Tia Naundrup - Personlig træner og kostvejleder

Din Kost-Vejleder - Skræddersyet kostplan og velsmagende opskrifter

Halsnæs Sund & Slank - Kostvejledning og vanecoaching i ét forløb

Kostvejleder Sheena Friis Vogt - Selvkærlig sundere livsstil

Maia Bjerregaard - Kostvejledning til dig med et svært forhold til mad

Mette Gleerup - Sundere livsstil uden forbud og regler

Sundhedscoach Helle K. Toft - Sundhed og vægttab med stil

VICTU - Vægttab for livsnydere

Personlig træner og kostvejleder

Kom godt i gang med god og varieret kost og udendørs træning, og oplev en positiv forandring af både din form, dit humør og dit energiniveau.

Tia Naundrup brænder for at gøre effektiv træning sjov og sætte fokus på, at sund livsstil handler om at spise varieret og velsmagende kost, der passer til din livssituation – og at gøre det på en måde, så de gode kost- og motionsvaner bliver en integreret del af din hverdag.

Her er der som udgangspunkt ikke noget, der er forbudt; det handler om, hvor meget og hvor ofte, du spiser og bevæger dig.

Se mere om Tia Naundrup på hendes Instagram-profil, eller læs om hendes holdtræning, personlige træning eller vægttabsforløb.

Skræddersyet kostplan og velsmagende opskrifter

Ifølge Din Kost-Vejleder v/Carina Geugjes skal et vægttab være en realistisk og overskuelig livsstilsændring, som tager udgangspunkt i dig og din hverdag. Hun har en Professionsbachelor i Ernæring og sundhed  og har mere end 10 års erfaring med at udarbejde kostplaner med fokus på mæthed, stabilt blodsukker, fedtforbrænding og taljereduktion (flad mave).

Med din personlige kostplan får du et motiverende skub og konkrete redskaber til at opnå dine ønsker og mål. Derudover består den af helt almindelige dagligvarer, som kan fås i alle discountbutikker, så det er nemt at handle ind.

Kig forbi Din Kost-Vejleders hjemmeside eller Instagram-profil, hvor Carina dagligt giver inspiration til sunde og velsmagende retter.

Kostvejledning og vanecoaching i ét forløb

Mette fra Halsnæs Sund & Slank er uddannet kostvejleder og vanecoach. En kombination der gør, at hun kan guide dig til mere enkle og håndgribelige værktøjer mod nye handle- og tankemønstre.

Mette anerkender, at en travl hverdag kan forenes med et vægttab, men at en livsstilsændring kan tage tid. Der skal naturligvis være plads til forskellighed, og individuelle behov skal altid tilgodeses. Af samme årsag er kodeordene for Mette respekt og indlevelse for dig som klient.

Se med på Halsnæs Sund & Slanks Instagram-profil, hvor du finder idéer til lette og lækre opskrifter og inspiration til vaneændring og nytænkning.

Selvkærlig sundere livsstil

Hos @kostvejleder_sheena_friis_vogt er der masser af inspiration at hente for dig, der ønsker at opnå madglæde, et positivt mindset, en sundere hverdag for dig og familien – og en selvkærlig sundere livsstil med udgangspunkt i krop og sind.

Sheena er uddannet konsulent i procesernæring (kostvejleder med speciale i børn og overvægt) og arbejder til dagligt med at inspirere sine klienter til at skabe den sunde livsstil, som de ønsker - både hvad angår kost, bevægelse og arbejdet med dig selv og dine sunde værdier.

Hun har selv gennemgået et stort vægttab og har således prøvet på egen krop, hvad det vil sige at være overvægtig samt de udfordringer du kan stå med ved vægttab og vaneændring - og ikke mindst den glæde, der blomstrer med successen i arbejdet med en sundere livsstil.

Sheena tilbyder forløb for både enkeltpersoner, par og familier.

Kostvejledning til dig med et svært forhold til mad

Hos Maia Bjerregaard bliver du mødt med omsorg, forståelse og faglighed. Hun kostvejleder kvinder, der har det svært med mad og krop, og som ofte har været på utallige kure gennem årene.

Med hjælp fra Maia får klienterne bedre selvværd, overskud i dagligdagen og madro. Hun giver ikke en kostplan eller et automatiseret træningsprogram, men et personligt samtaleforløb med opgaver der er særligt udviklet til dine udfordringer.

Maias Instagram-profil kan du få vejledning i konkrete øvelser, du kan prøve af. Se også mere på hendes website, hvor du kan læse om Maia og hendes forløb.

Sundere livsstil uden forbud og regler

Hos Mette Gleerup kan du få styr på kosten - med udgangspunkt i din virkelighed og dine ønsker. Uanset om det er vægttab eller sundere livsstil, giver hendes kombination af kostvejledning og vanecoaching dig optimal mulighed for at komme i mål med netop det, du ønsker.

Mette Gleerup arbejder uden skyld og skam, regler og restriktioner. Med kærlig omsorg hjælper hun dig i stedet med at finde vejen til et varigt vægttab, sundere livsstil og madro.

Følg med på hendes Instagram eller Facebook allerede i dag, og få gode råd og inspiration til dine kostomlægninger.

Sundhed og vægttab med stil

Sundhedscoach Helle K. Toft er certificeret coach og kostvejleder med stor erfaring og speciale i vægttab. Hun tilbyder en simpel og effektiv måde til at reducere din vægt gennem personlig coaching, som passer til lige præcis dig og dine behov.

Hos Helle K. Toft kan et forløb foregå på forskellige måder. Hun holder til i Holbæk, men kører også ud til hjemmebesøg på hele Sjælland, ligesom nogle konsultationer sagtens kan foregå via telefon. Alternativt er der også hurtigere og billigere muligheder med effektivt basic-materiale.

Se mere på www.Sundmedhelle.dk, hvor du kan komme i gang med det samme.

Vægttab for livsnydere

Er du træt af stramme regler for, hvad du må og ikke må spise, så kan VICTU-metoden meget vel være lige noget for dig! Her er idéen nemlig, at du kan nå din drømmevægt med to nemme trin – og helt uden at skulle tælle kalorier.

VICTU er til dig, der er livsnyder og gerne vil gå ned i vægt ved at spise den mad, du elsker, uden at skulle opgive ting som vin, god mad og søde sager.

Mangler du inspiration til gode retter til dit vægttab, kan du finde masser af tips på VICTU’s Instagram-profil. Her er både nemme, lækre og helt almindelige opskrifter med råvarer, som du altid kan finde i dit lokale supermarked.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vægttab, Kost, Sund livsstil og Kostplan