Kom i form sammen med din telefon og Reebok

Kom i form sammen med din telefon og Reebok

Reebok og Intersport lancerer en ny trænings-app, der giver dig adgang til din egen personlige træner og effektive tips til at nå dine træningsmål - hvad enten de er store eller små


Med app’en Reebok FitnessTrainer får du to telefonkonsultationer med din personlige træner, hovr I tilrettelægger et træningsprogram, der er tilpasset netop dig og dine personlige træningsmål. Herefter fortsætter I dialogen via tekstbeskeder, som kan benyttes ubegrænset i kampagneperioden.
App’en indeholder desuden en lang række instruktionsvideoer, der detaljeret viser, hvordan du effektivt træner forskellige dele af kroppen.

Reebok FitnessTrainer fås eksklusivt i Intersport og er en del af kampagnen ”Fitness Lives Here”. App’en lanceres i 10 europæiske lande, hvor 25 fitness- og træningseksperter er klar til at coache og rådgive brugerne dag og nat. Der er lokale trænere i alle lande, og i Danmark får du naturligvis en dansk træner.

Når du køber Reebok-produkter for 900 kr. og derover i en Intersport-butik i perioden 26. august til 9. september 2013 får du 6 ugers gratis personlig træning med app’en Reebok FitnessTrainer. App’en fås til iPhone og Android. 

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Træning, Træningsprogram og Apps