Træningsøvelser

Kom i topform på stuegulvet

Kan du heller ikke overskue at stå i kø til løbebåndet i et overfyldt fitnesscenter i januar?

Eller har du en super travl hverdag fyldt med arbejde, familie, børn og sociale arrangementer, der gør det svært at få tid til at træne? Så fortvivl ej for FIT LIVINGs chefredaktør, blogger og personlige træner Sara Jin Smidt aka. Healthy Skinny Bitch er hoppet i træningstøjet og i samarbejde med Flying Tiger Copenhagen har hun lavet 3 træningsvideoer til dig, som du kan træne hjemme på stuegulvet. Flying Tiger Copenhagen har nemlig lanceret en helt ny række af træningsudstyr med alt fra yogamåtter og foamrollere til små håndvægte og kettlebell sand bags, som du kan bruge derhjemme til at træne hele kroppen. Så der er ingen undskyldning for ikke at få trænet, og så er det endda meget billigere end et medlemskab til fitnesscenteret.

KETTLEBELL WORKOUT

Træn hele kroppen med disse smarte kettlebell sand bags, som du selv kan fylde med sand, ris eller pasta. Kun fantasien sætter grænser. Kør 4 runder á 1 min. pr. øvelse: Swings, squats, rows og russian twists.

RUL DIG SKADESFRI

Har du også et ønske om at løbe mere i 2018 og vil du gerne blive mere smidig og mindske risikoen for skader? Så er det super vigtigt at varme godt op inden og strække ud efter din træning. Brug gerne en foamroller og en ”kagerulle” til lige at give din udstrækning lidt ekstra. Det er ikke helt det samme som en sportsmassage, men det er en super god, til tider smertefuld og uundværlig hverdagshjælper. Hold alle stræk og lav hver øvelse i minimum 40-60 sekunder.

TRÆNING MED HÅNDVÆGTE

Kom i form på stuegulvet og træn hele kroppen med disse små fine håndvægte. Kør 4 runder á 10 reps. Pr. øvelse og juster vægten efter dit niveau.