Kostblog: Forårsfrokost
SPONSORERET indhold

Kostblog: Forårsfrokost

Få Pernilles bud på en lækker frokost fyldt med sunde fedtstoffer, gode kostfibre og proteiner.

Af: Pernille Krogh Björklund Foto: Privat
28. apr. 2015 | Sundhed | Fit living

En anretning som denne er i øjeblikket blandt mine helt store favoritter, hvad enten det drejer sig om morgenmad, frokost eller kombinationen her imellem; brunch. Fællesnævneren er blot, at måltidet som regel indeholder æg, avokado, grønt, frugt, bær og nødder.

På billedet er det ristet rugbrød med æg og avokado, grønne bønner, tomater, appelsin, lidt blandede nødder og en smoothie med frosne skovbær, banan, masser af ingefær – blendet med rødbedejuice.

Måltidet er propfyldt med sunde fedtstoffer, gode kostfibre og proteiner, og ikke mindst en masse vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alle disse fødevarer er helt almindelige og let tilgængelige i de fleste supermarkeder – der er intet exceptionelt eller eksotisk over dem.

For mig betyder anretningen og ikke mindst farverne meget – jeg bliver glad i låget over en farverig anretning, og at sund, næringsrig mad kan være så simpelt og lige til. Så velsmagende og lækkert!

Der er masser af variationsmuligheder, alt efter hvad du har lyst til, og hvad du har inden for rækkevidde. I min optik er den vigtigste regel faktisk, at der ikke skal være nogle regler, forbud eller restriktioner.

Ha’ en dejlig solskinsdag.

Se mere på Bybjorklund.dk