søde kartofler
SPONSORERET indhold

Kostblog: Sweet Potato Pancakes

Eftersom vores blogger Pernille er pjattet med pandekager og søde kartofler, er disse en ubetinget fuldtræffer. De smager intet mindre end fantastisk, og så er de endda sunde og proteinrige.

Af:: Pernille Krogh Björklund
08. apr. 2015 | Sundhed | Fit living

Søde kartofler er som navnet antyder meget sødere, end almindelige kartofler. De indeholder nogle gode næringsstoffer, og har et tre gange højere indhold af protein end almindelige kartofler. Der er mange tilberedelsesmuligheder, og de har en lækker, sød og nøddeagtig smag.

Opskriften på 10 små pandekager:

3 æg
150 g hytteost
1 dl havregryn
1 knivspids salt
1 sød kartoffel (revet)

Først blendes æg, hytteost, havregryn og salt sammen til en ensartet masse. Herefter tilsættes cirka to håndfulde revet søde kartofel, og røres sammen med dejen.

De små pandekager steges gyldne på panden i en god olie.

De kan nydes, som de er, på en skive rugbrød, til en salat, og eventuelt erstatte kød til aftensmaden eller frokosten. 32 % af disse pandekager består af protein, og de indeholder omkring 55 kcal per styk.

Velbekomme, og ha’ en skøn uge!

Kærlig hilsen Pernille ♡

Se mere på www.bybjorklund.dk