Kosttilskud til gravide
Denne artikel er sponsoreret af: Familiens Vitaminer, Apotekernes A.m.b.a, Mezina & Novasel Eu.

Kosttilskud til gravide

Når du er gravid, er det ekstra vigtigt at spise sundt og varieret og følge anbefalingerne – både for at få en god graviditet og for give barnet den bedste start på livet.

Er du gravid, ammer du eller planlægger du at blive gravid har du brug for flere næringsstoffer. De fleste stammer fra sund varieret mad, men du skal også supplere med de anbefalede kosttilskud, så er du godt dækket ind.

Vi har samlet en række af kosttilskud som alle indeholder vigtige vitaminer og mineraler til kvindes krop før, under og efter graviditeten.

Den nyeste videnskabFam_Vita-NY-NY.jpg

Hvad er det for nogle kosttilskud, alle er begyndt at tale om?

Familiens Vitaminer sætter nye standarder for kosttilskud. De er udviklet ud fra forskning og videnskab. De dygtigste mennesker står bag, og de forhandles på landets førende graviditets- og baby-institutter.

Med hjerte for helheden er de samtidig bæredygtige og dansk produceret. I lækker indpakning 100% fri for hormonforstyrrende ftalater og bisphenol A.

Familiens Vitaminer har alle tilskud til kvinden og manden. Både enkeltprodukter og fulde pakker til før, under og efter graviditet.

Det er forskning og ekspertise omsat til produkt – dansk når det er bedst

Skab de rette betingelser for graviditetenApo_Amba.jpg

En graviditet er 9 lange måneder fyldt med tanker om det nye liv, der venter. Og en krævende opgave for kroppen! Derfor er det også naturligt at overveje, hvordan man kan skabe de bedste betingelser for graviditeten.

Der indgår et væld af forskellige vitaminer og mineraler i processen, så en sund, varieret kost er et godt udgangspunkt – gerne suppleret med et dagligt kosttilskud sammensat specielt til gravide.

Apotekets Gravid indeholder bl.a. folsyre, som bidrager til vævsvæksten hos den gravide, vitamin D, som spiller en rolle i celledelingsprocessen samt vitamin B6 og C, som er med til at mindske træthed og udmattelse.

Apotekets kosttilskud Gravid 60 kapsler 139 kr. (vejl.) på apoteket.

Flydende jerntilskud til dig og din babyMezina.jpg

Den største glæde i livet er at blive mor, men det kan være udmattende at lave et lille menneske, og du har derfor brug for al den styrke og energi, du kan få. Her kan Floradix® Kräuterblut® hjælpe.

Floradix® Kräuterblut® er en velsmagende urtejern-eliksir, der gennem de seneste 30 år har været et af de mest anvendte jerntilskud i Danmark – og så er den også mild ved maven.

Eliksiren indeholder, udover jern, der mindsker træthed og udmattelse, også en række urter, bl.a. fennikel, der hjælper ved oppustethed og hibiscus, der hjælper med at give velvære i maven.

Læs mere på www.mezina.dk

Fiskeolie bidrager til barnets udviklingNovasel.jpg

Som gravid er fiskeolie og sunde omega-3-fedtsyrer et must.

Fiskeolien mumomega er specielt udviklet til gravide og ammende. Det har et højt indhold af omega-3-fedtsyren DHA, og den har stor betydning, når man skaber et lille nyt liv. Moderens indtag af DHA bidrager nemlig til normal udvikling af hjernen og øjnene hos fostret og hos spædbørn, der ammes.

Den gavnlige effekt opnås ved et indtag på 200 mg DHA foruden det anbefalede daglige indtag af omega-3-fedtsyrer for voksne, dvs. 250 mg DHA og EPA.

Med kun én kapsel om dagen kan du bidrage til en sund udvikling i graviditeten.

Læs mere om mumomega på novasel.dk eller find mumomega i helsekostforretninger og udvalgte Matas butikker

Se, hvad vi ellers skriver om: Gravid, Graviditetsgener og Gravid uge for uge