Kropsterapeuter genskaber balancen i livet

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Kropsterapi Hornbæk, Christian Winding, Kropsterapi Frederiksberg & Klinik Eva Børsmose.

Kropsterapeuter genskaber balancen i livet

Oplever du stress, sorg, depression og angst, eller har du udfordringer med at udnytte dit fulde potentiale, kan kropsterapeuter hjælpe med at genskabe balancen i kroppen og i sindet.

Gennem forskellige behandlinger af kroppen kan kropsterapeuter finde de bagvedliggende problematikker, som kan udfordre os i livet.

Vi har fundet en række spændende kropsterapeuter, som alle kan hjælpe med at genfinde balancen i livet – både i kroppen og i sindet.

Få balance i krop og psykeHealendeKropsterapi_2019-050_005_web.jpg

Kropsterapeut Merete Troelsen tilbyder i Healende Kropsterapi i Aarhus behandlinger som forløser spændinger, smerter og begrænsninger. Behandlingerne hjælper med at balancere din krop og psyke og får dig til igen at mærke, hvem du virkelig er, så du kan lytte til, hvad din krop fortæller dig.

Merete arbejder holistisk med krop, psyke og spiritualitet som helhed, og hun hjælper dig med sin stærke intuition tilbage til dig selv. Behandlinger er både for dig, der kommer med en specifik problematik, fx rygsmerter, migræne eller stress, og for dig, der ønsker støtte i din selvudvikling.

Læs mere på healende-kropsterapi.dk og på Facebook

Forstå kroppens fortællingEvaBoersmose_behandling5.jpg

Eva Børsmose har klinik Eva Børsmose - Kropsterapi og yoga i det hyggelige blomsterkvarter på Frederiksberg.

Med mere end 5 års erfaring som kropsterapeut er du altid i kyndige hænder.

Eva har specialiseret sig i stress, traumer og indre barn arbejde og har opnået virkelig gode resultater hos sine klienter gennem kropsterapien.

Som hun siger: “Vores krop og psyke hænger unægteligt sammen og hjernens tolkning på kroppens signaler er i bund og grund er det, der afgør, hvordan du har det. Derfor er det kropslige arbejde er så mega vigtigt både hvis din krop gør ondt eller hvis hovedet driller.

Hvert menneskes krop har sin egen fortælling og hukommelse, der gør, at vi hver især oplever verden forskelligt.

Derfor mener Eva heller ikke, at der er nogen reaktioner ,der er “for meget” eller “forkerte”. Kroppen reagerer, som den gør, af en årsag, og det er ved at dykke ned i og forstå denne, at Eva mener nøglen til at hele ligger.

Eva mener, at kemien er super vigtig i et succesfuldt behandlingsforløb, og derfor tilbyder hun altid første behandling til halv pris.

Book tid allerede i dag eller læs mere på hendes hjemmeside.

Genskab en krop og et sind i balanceKropsterapi_christian_portrt_1.jpg

Kropsterapeut Christian Winding har i klinikken bag det Kongelige Teater specialiseret sig i at hjælpe mennesker med at genskabe en krop og et sind i smertefri balance.

Blandt hans klienter er både elitesportsfolk, operasangere og mennesker, der uventet er blevet udsat for stressfulde traumer.

Han er uddannet på Body-SDS-akademiet og har desuden stor erfaring inden for Bodymaster Method fra Oxford Universitet.

Med sin naturvidenskabelige tilgang til kroppen, har han gjort det til sit speciale at afhjælpe de spændinger og smerter, der kan udfordre os som en konsekvens af stress, sorg, depression og angst.

Se mere på hans hjemmeside, Facebook eller Instagram.

Frigør kroppen gennem kropsterapiKropsterapiHornbaek_880a8986.jpg

Kropsterapi Hornbæk er en lille nordsjællandsk kropsterapeutisk klinik beliggende i smukke Hornbæk.

Body SDS Kropsterapi, som indehaver Helen Andersen arbejder med, er en behandlingsform, der behandler fysiske og psykiske traumer gennem kroppen. Det skaber balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredsprocesser. Hun ser på sammenhængen mellem krop, tanker og følelser for at løsne spændingerne bag kroppens symptomer. 

Behandlingen kan bl.a. afhjælpe :

- stress, migræne, hovedpine
- angst, sorg, traumer & manglende energi
- betændelsestilstande & infektioner
- kold skulder, tennisalbue & forstuvninger
- ryg & nakke problemer

Helen er en meget erfaren behandler og har taget mange efteruddannelser inden for bl.a Body SDS, Art Riggs bindevævskurser, Peter A. Levine traumeterapi.

Hun har desuden på egen krop mærket, hvordan kropsterapi hjalp hende, da hun selv, for mange år siden, fik stress.

Læs mere om Helen og Kropsterapi Hornbæk her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stress, Energi og Psykologi