Goodiebag 2022

Foto: Klaus Rudbæk Se, hvad der ligger i goodiebaggen til ALT for damernes Kvindeløb.

Se hvad du får i din goodiebag til ALT for damernes Kvindeløb 2022

ALT for damernes Kvindeløb 2022 løber af stablen inden længe – her kan du se, hvad du får i din goodiebag. Vi er glade for at kunne byde glade løbere og walkere velkommen til årets hyggeligste kvindeløb landet over.

Obs. Indholdet i goodiebaggen kan variere en smule fra by til by. Alle goodiebags har en samlet værdi på mere end 500 kr.

boozt_600x600.jpgBOOZT.COM

Boozt.com er hovedsponsor på ALT for damernes kvindeløb, så kig forbi i teltet og bliv inspireret af et udvalg af lækre sportsbrands. Brug rabatkoden på køb på Boozt.com – find koden på flyeren i goodiebaggen.

Tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb her

Promo-billede ALT for Damerne.jpg

Mofibo

Snup en gratis prøveperiode på Mofibo og gå på opdagelse i Danmarks største streamingtjeneste for både e- og lydbøger. Find koden i flyeren som du finder i goodiebaggen.

Marabou-Premium-70PCT-COCOA-20CA_600x600.jpg

Marabou Premium

Marabou Premium er med i årets goodiebag med en fantastisk variant – Marabou Premium 70% Kakao, der er fantastisk i kager, desserter eller som en lille nydelse til en kop kaffe.  

Truegum_600x600.jpg

True Gum

True Gum er et lækkert plastikfrit tyggegummi, produceret lokalt i Danmark med stor omtanke for miljøet. True Gum er fri for sukker og palmeolie, godt for tænderne og lavet med 100% naturlige smage.

Renault_MeganeElectric_front_600x600px.jpg

Renault

Er du med i Aarhus eller København så kan du deltage i konkurrencen om at vinde den nye Renault Megane og et lækkert spa-ophold på Steigenberger Alsik hotel og spa i Sønderborg i en valgfri weekend til en samlet værdi af 5.000 kr. Læs mere i konkurrenceflyeren som ligger i din goodiebag.

Tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb her

SakuraLifestyle_Scrub,_Foam_ampamp_Cream_600.jpg

RITUALS

Giv din hud gaven at få en ny begyndelse med den skummende kropsgel fra The Ritual of Sakura. Den har den fornyende duft af kirsebærblomst og økologisk rismælk og den unikke egenskab, at gelen omdanner sig til silkeblødt, rensende skum.

Sanex-Zero-0% Fragrance-DeoRoll-50-Front of Pack-DK.jpeg

Sanex Zero% deodorant roll-on

Effektiv og dermatologisk testet beskyttelse mod lugt, som holder følsom hud sund. Sanex Zero% deodorant roll-on uden parfume giver op til 24 timers beskyttelse mod lugt uden brug af unødvendige tilsætningsstoffer.

Lorina - Berry_600_600_PX.jpg

Lorina Berry

Lorina Berry er en fransk læskedrik med en forfriskende smag af sødmefulde jordbær. Den er økologisk og fremstillet af naturlige ingredienser.  

220307_SAL_600x600px_blister_rescue.jpg

Salvequick Blister Rescue vabelplaster

Nyt innovativt vabelplaster. Plasteret har hydrogel sårpuder, der både beskytter vablen og aflaster for tryk uden at det klister fast til vablen. Plasteret er gennemsigtigt, sidder godt fast, men er samtidig fleksibelt og fungerer som et ekstra lag hud.

Katjes Sheroes mix 600 x 600.png

Katjes Sheroes Mix

Forsker, ingeniør eller astronaut – kvinder kan være alt. Til alle de Sheroes, der styrer deres dag: you rock! Katjes Sheroes Mix hylder alle de kvindelige helte. Katjes Sheroes Mix er vegansk og kun med naturlige aromaer og farver!

38641_AMO_600x600[1].jpg

AMO

Det er okay at tage en genvej. Alle gør det. Prøv de nye lækre brødmix fra Amo med surdej. Du skal kun tilsætte vand. Nemmere bliver det ikke. Eller en hurtig dessert ? Så prøv de lækre Chocolate Chip cookies. Du får én af varianterne i din goodiebag.

600x600px_ALT_KVINDELØB_2022.jpg

Rønsbøl

Rønsbøl giver dig hud- og hårpleje der er 100% fri for parfume, parabener eller kunstige farvestoffer. Du får en dagcreme med solbeskyttelse.

colgateTotalAdvancedSentitiveCare_600x600.jpg

Colgate Total Advanced Sensitive Care Tandpasta

Hjælper med at beskytte de følsomme områder af dine tænder og giver antibakteriel beskyttelse. Den Sensitive tandpasta bekæmper også huller.

FF-salmiak-raspberry-614.jpg

Fisherman’s Friend Salmiak & Raspberry

Fisherman’s Friend Salmiak & Raspberry er mentol pastiller med en skøn smag. Den stærke salmiak er matchet med en frisk frugtsmag fra hindbær, der giver en lækker smagsoplevelse.

DERMAKnowlogy tone i tone_AFD sponsorbrik_600x600.jpg

DermaKnowlogy

DermaKnowlogy er en dansk, allergivenlig fugtplejeserie udviklet til tør og sårbar hud i samarbejde med hudlæge Uffe Koppelhus. Alle produkterne er uden parfume og farvestoffer og dermatologisk testet på sart og atopisk hud. I din goodiebag i København får du en prøve på et af vores produkter.

Havre-fras-alt-for-damerne_614.jpg

Havrefras

Det nøglehulsmærkede morgenmadsprodukt fra Havrefras fås i fire forskellige varianter, så alle kan få fingrene i deres personlige favorit. Havrefras er rigt på fiber og et hurtigt velsmagende mellemmåltid.

classic-614.jpg

Dextro

Dextro er en hurtig energikilde, som øger kroppens blodsukkerniveau og forbedrer koncentrationsevnen. 5 minutter efter indtagelsen af Dextro, vil dit blodsukker begynde at stige. Det kan du få glæde af, hvis du deltager i Aarhus el. København.

drBeckmann_600x600.jpg

Dr. Beckmann

Træt af farvesortering af dit vasketøj? Så skulle du prøve at bruge de 1-2 Dr. Beckmann Colour & Dirt Collector vaskeark du får med dig hjem i tromlen sammen med tøjet, næste gang du vasker.

lubker_sponsorvaeg.jpg

Lübker Spa & Wellness

Lübker Spa & Wellness er to etager ren luksus med dampbad, rain showers, kneipp, fodbadsfontæne, spabad, finsk pejsestue og sauna. Du kan også få pulsen op i fitness eller gå/løbe en tur på den smukke Hjertesti. Du som deltager i Aarhus får en rabatkupon, som du tager med på dit besøg og så får du en lille ekstra gave.

FIT.jpg

FIT Living

Sundhedsmagasinet FIT LIVING fokuserer på realistisk sundhed med konkrete tips og tricks til en travl hverdag. Bliv inspireret på alle områder indenfor sund mad, træning, sporty mode og skønhed.

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb