Lad dig inspirere af 6 forskellige behandlingsmetoder mod cellulite
Denne artikel er sponsoreret af: Beauté Pacifique, Beauty-Balance, Cool Wave Clinic, Cutis Clinic, Krop I Centrum & Nutraq ApS.

Lad dig inspirere af 6 forskellige behandlingsmetoder mod cellulite

Cellulite er noget, de fleste af os har, men det er de færreste, der holder af de hullede ujævnheder i huden. Se her listen over 6 metoder til at dæmme op for appelsinhud.

Cellulite er noget, de fleste af os har, men det er de færreste, der holder af de hullede ujævnheder i huden. Se her listen over 6 metoder til at dæmme op for appelsinhud.

De fleste af os kender til det… Den bulede, bumpede hud på lår, overarme og balder. Cellulite – eller bedre kendt som appelsinhud. For de flestes vedkommende er de bulede ujævnheder i huden ikke ligefrem kærkomne, så læs med her, og lad dig inspirere af forskellige former for behandlingsmetoder mod cellulite.

Beauté Pacifique Anti-Cellulite GelBP_2NY.jpg

Bliv klar til sommer med lækre lårbasser, inden sommertøjet kalder! Danske Beauté Pacifiques Anti-Cellulite Gel har en dokumenteret effekt. Den lækre gel modvirker både appelsinhud og virker væskedrænende. Ved påføring af gelen vil du opleve en behagelig kølig fornemmelse på grund af tilsætningen af Menthol. Derudover får din hud masser af fugt, da gelen fungerer ligesom en bodylotion. Kombiner den med en Cellulite Roller eller masser den selv nænsomt ind i huden et par minutter dagligt for at opnå den optimale effekt. Se resultater allerede efter 30 dage.

Se mere på beaute-pacifique.com

LPG endermologieBeautyBalance.jpg

LPG endermologie, også kaldet LIPOmassage, er en ikke kirurgisk behandling, der reducerer Cellutitis ved hjælp af et håndtag med vakum som føres frem og tilbage på kroppen i forskellige tempi. LIPOmassage sætter gang i blodcirkulationen på de behandlet områder af kroppen. Ved at øge blodtilførslen forhøjes den naturlige fedtforbrænding, så overflødig væske føres ud af kroppen. Dette giver huden blød og glat overflade. 

LPG hjælper også på meget andet. For det bedste resultat anbefales et forløb på 10 behandlinger. Book her.

AWT® (Shockwave)Cool_Wave.jpg

Den amerikanske sammenslutning af hudlæger (AAD) anbefaler shockwave til behandling af cellulite.

Cool Wave Clinic  anvendes AWT® (Shockwave) til behandling af cellulite med holdbar effekt.

Behandlingen genskaber bindevævets elasticitet og har samtidig en opstrammende og slankende virkning. Efter behov kan yderligere fedt fjernes ved klinikkens CoolTech® fedtfrysning.

Skyldes celluliten ophobning af væske (ødem) kan shockwave sætte gang i lymfesystemet. Er celluliten hård og måske øm, kan den blødgøres.

Cellulitens type, mængde, fremtoning og udbredelse har flere årsager og kan variere individuelt. Det tager behandlingerne hensyn til.

Læs meget mere om klinikken og behandlingerne på klinikkens hjemmeside og book en uforpligtende konsultation med en erfaren og kompetent sygeplejerske.

Curtis_Clinic.jpg

Cutis Clinic er en speciallægeklinik, der tilbyder effektiv og professionel behandling af cellulite.

”Ønsker du at reducere appelsinhud er behandling med semi-permanent filler, som Radiesse eller Sculptra, en af de mest skånsomme og effektive behandlinger”, udtaler speciallæge i dermatologi, Emil Henningsen fra Cutis Clinic.

Radiesse & Sculptra er semi-permanente og bio-stimulerende fillers, der naturligt stimulerer din hud til at producere kollagen bindevæv, hvilket medfører, at huden løfter sig indefra. Denne type behandling giver smukke resultater, der holder i op til 10 år og har en meget kort ophelingstid.

Læs mere om cellulite behandling her

Shockwave behandlingsforløb hos Krop i centrumKrop_i_centrum.jpg

Appelsinhud ses oftest på lår, baller, hofteområdet og overarme – altså kroppens bløde områder. Hos Krop i centrum tilbydes behandling af cellulite med shockwave. Der er tale om en behandlingsform med højfrekvente lydbølger, der nedbryder fedtcellerne i din underhud, så den igen bliver glat og stram. For at opnå det bedste resultat anbefales et intensivt forløb på 6-12 behandlinger fordelt over 3-4 uger.
Lyder det som noget for dig? Så klik her

Kollagenpulver fra Oslo Skin LabNutraQ.jpg

De bioaktive kollagenpeptider i kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab har solid evidens og beviselig effekt på cellulite - og ekstra bonus: så er det bare virkelig nemt at indtage og kan blandes enten i drikke- eller fødevarer.

Her kan du læse Nadja Christophersens personlige historie med kollegagenpulver fra Oslo Skin Lab og se de slående resultater.

Eller hop direkte ind, og bestil kollagenpulveret til kun 249 dkk. med 50% rabat på din første pakke lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje og Hud