Lækre vitamin-gummies: Disse bløde bamser giver dig smuk og glat hud

Lækre vitamin-gummies: Disse bløde bamser giver dig smuk og glat hud

Drømmer du om at få en sund og smuk hud, men er du ikke vild med vitaminpiller? Så prøv de nye vitaminfyldte gummie-bamser fra BeautyBear®.

Med Beauty Bear® kan du hver dag få en sød smagsoplevelse – uden dårlig samvittighed!

De bløde vitamin-gummies fra Beauty Bear® smager nemlig ikke kun lækkert – de er samtidig super sunde. Bamserne er fulde af vitaminer, mineraler og næringsstoffer og er med til at frembringe din naturlige skønhed.

De er lavet på frugtfibre - altså helt uden gelatine - hvilket gør dem bløde og lækre at tygge på, og de er 100 procent veganske og er ikke testet på dyr. Desuden indeholder de kun naturlige ingredienser og er derved fri for både kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsstoffer og sødemidler.

Beauty Bear® findes i fire varianter; HAIR, NAIL, TAN og SKIN, så du både kan styrke og vedligeholde dit hår, dine negle og din hud.

Drømmer du for eksempel om en smuk og sund hud uden rynker og fuger, så prøv Beauty Bear® SKIN Vitamins. Disse bamser har en dejlig smag af hindbær og er fulde af næringsstoffer, som er gode for huden. Blandt andet indeholder de A-vitamin, zink og ceramideolie, der tilsammen udskiller affaldsstoffer og mindsker uren hud samt holder huden fugtig og glat.

- Især ceramideolie er vigtigt at få tilført. I takt med at vi bliver ældre, bliver vi nemlig dårligere til at producere ceramider naturligt. Ceramider er med til at styrke hudens elasticitet og mindsker synlige rynker, og studier viser, at vi kan reducere vores rynker med op til 18 procent, hvis vi indtager ceramideolie i to måneder. Samtidig kan vi få 26 procent mere elastisk hud og 21 procent bedre fugtighed.

- A-vitamin er også vigtigt for at vedligeholde og styrke huden. Faktisk går A-vitamin under navnet ’hudens vitamin’, og det hjælper både på akne, tør og uren hud. Samtidig modvirker det hudproblemer som skæl og eksem.

- Zink mindsker ligeledes uren hud og akne. Zink hjælper nemlig huden med at udskille affaldsstoffer. Desuden samarbejder zink med A-vitamin om at holde huden fugtig og blød.

Beauty Bear® SKIN Vitamins har – ligesom de tre andre Beauty Bear®-varianter – en dokumenteret virkning, og hvis du spiser to bamser om dagen, kan du allerede se de første resultater efter knap 3 uger.

Er du overbevist om, at du må prøve de bløde bamser?

Så deltag lige nu i konkurrencen, hvor 4 heldige vindere kan vinde en valgfri variant af Beauty Bear® til 3 måneders forbrug. 

Alt du skal gøre er at markerer hvilken variant du gerne vil vinde. 
Vi trækker 4 heldige vindere d. 12. april 2018

Om Beauty Bear®

De bløde gummies fra Beauty Bear® indeholder et højt indhold af vitaminer, mineraler og næringsstoffer og hjælper med at frembringe din naturlige skønhed. De findes i fire varianter; HAIR, NAIL, TAN og SKIN. De er 100 procent veganske og indeholder kun naturlige ingredienser. Desuden er de ikke testet på dyr.

Firmaet bag Beauty Bear® er familievirksomheden dansk farmaceutisk industri a-s. Virksomheden har 40 års erfaring inden for produktion og salg af kosttilskud og drives i dag af 2. og 3. generation i familien.

Du kan læse mere om Beauty Bear® på Beautybear.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Vitaminer