Foto: Bob Foy
fit living

Læserrejse 2016: Kom med fit living og Ida Krak til Club La Santa

Drømmer du om en sundere livsstil? Vil du gerne prøve nye motionsformer og blive glad for at træne én gang for alle? Så tag med på en intensiv fit living-uge på Club La Santa med personlig træner Ida Krak og hendes trænerteam.

Af Susanne Knutzen 21.mar.2016 Sundhed

Savner du inspiration til at leve lidt sundere med mere overskud og et højt energiniveau? Har du lyst til at prøve nye motionsformer, som kan booste din form og træningsglæde? Så har du nu muligheden for at komme godt i gang og få den livsstil, du drømmer om på årets fit living-camp på Club La Santa.

I år kan vi fejre, at vores fit living-tur til Club La Santa fylder 5 år, og hvert år har været en fantastisk succes takket være glade og topmotiverede deltagere og et inspirerende og engageret trænerteam.

IDA KRAK & TEAMET
Ida Krak er en af landets mest efterspurgte personlige trænere, og hun har i mere end 20 år med stor succes hjulpet bl.a. tv-værter, skuespillere og kongelige med at få den krop, de altid har drømt om. På campen får du hendes opskrift på, hvordan du kan gøre det samme. Sammen med sin mand, personlig træner Jakob Hansen og triatlontræner Tommy Ulse har Ida Krak nemlig sammensat en alsidig og målrettet uge i solen på Lanzarote, der både kickstarter din sundhed − og sender dig hjem topmotiveret og fuld af energi. Se mere på idakrak.dk

SPÆNDENDE FOREDRAG
fit living-campen byder på 3 fantastiske foredrag med den nyeste viden indenfor sund livsstil.
„Bliv en vinder” – her guider trænerteamet dig til, hvordan du bedst fastholder din motivation, handlekraft og udholdenhed.
„Udnyt dit potentiale”. Foredraget sætter fokus på den nyeste hjernevidenskab og gør den forståelig og anvendelig for dig, der gerne vil skabe forandringer af din krop samt udnytte dit fulde potentiale.
„Bliv klogere på stress”. Hvad er det egentlig for en størrelse, og hvornår er tilstanden henholdsvis god og farlig? Få også gode råd til, hvordan du kan blive modstandsdygtig overfor stress.

NY, MOTIVERENDE MOTION
På fit living-campen får du masser af mulighed for at afprøve nye træningsformer sammen med professionelle trænere, så du kan opleve glæden ved at få pulsen op samt lære at gøre træningen mere effektiv og varieret.
Hver dag begynder med en løbe-/gåtur rundt om lagunen efterfulgt af yoga. Derudover kan du bl.a. prøve Ida Kraks specielle træningsform Move & Breath samt Jakob Hansens Move Well, hvor din styrke og bevægelighed vil blive udfordret på græsset. Tommy Ulse står klar til at hjælpe alle godt i gang med eller at forbedre din svømmeteknik i bassinet.

Du vil også blive udfordret både på mountainbike og racercykel, hvor der er tid til kaffestop og at nyde den smukke natur. Desuden er der inspirerende traininglabs, hvor du kan prøve kræfter med TRX-selen og kettlebells, og restitutionstræning, hvor du får kroppen i balance. Ugen slutter med en minitriatlon med præmier til de første tre deltagere over målstregen – og selvfølgelig også til den med mest teamspirit.

SÅDAN KOMMER DU MED PÅ FIT LIVING-CAMP 2016
HVORNÅR: 9.-16. september 2016.
HVOR: Træningsresortet Club La Santa på Lanzarote.
PRIS: Du har mulighed for at bo i Club La Santas nye lejligheder. Pris ved 3 personer 9.095 kr. Ved 2 personer 10.495 kr. Enerum 15.695 kr. Du kan også bo i de nyrenoverede lejligheder i det eksisterende byggeri. Pris ved 3 personer 7.795 kr. Ved 2 personer 8.895 kr. Enerum 11.895 kr. Rejser du alene, kan Club La Santa evt. sætte dig sammen med andre deltagere, som du kan dele værelse med.
DET FÅR DU: En sund og målrettet uge med alsidig træning, foredrag og vejledning af Ida Krak og hendes dygtige team samt adgang til Club La Santas mere end 30 forskellige træningsaktiviteter. Fly t/r fra Billund eller København og lejlighed. Du får også velkomstdrink og lækker afslutningsmiddag, gratis billet til Club La Santas fantastiske spa, 10 % rabat i sportsshoppen, en superlækker goodiebag og et 3-måneders abonnement på fit living. Mulighed for morgen- og aftensmad til særpris.
HVEM KAN KOMME MED: Både begyndere og garvede motionister. Undervisningen er tilrettelagt ud fra deltagernes individuelle niveau.
SÅDAN MELDER DU DIG TIL: Ring til Club La Santa på tlf. 76 50 04 00, eller send en mail til event@clublasanta.dk. Husk navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Hvis du bestiller til flere personer, skal vi have oplysninger på alle deltagere.

SKYND DIG − VI HAR KUN 44 PLADSER!

Du kan læse mere om sidste års tur her: Reportage fra årets fit living-camp på Club la Santa

Se mere om programmet på næste side

OM FOREDRAGENE PÅ FIT LIVING CAMP 2016
Udnyt dit potentiale
Et tankevækkende foredrag, som tager den nyeste hjernevidenskab og gør den forståelig og anvendelig for dig, der gerne vil skabe forandringer i din krop og udnytte dit fulde potentiale. 

Bliv klogere på stress 
Den moderne tids store ”dræber”. Men hvad er stress for en størrelse? Hvornår er stress dårligt, og hvornår er det godt? Og hvordan kan vi skabe modstandsdygtighed overfor stress? Lær mere om folkesygdommen stress, og få tips til, hvordan du kan tackle den. 

Bliv en vinder
Motivation er en færdighed, der kan læres, men den kan også aflæres. Lær at opbygge og ikke mindst fastholde din motivation, handlekraft og udholdenhed.

OM TRÆNINGSAKTIVITERNE PÅ FIT LIVING CAMP 2016
Fælles gå/løbetur efterfulgt af yoga
Hver morgen sætter vi gang i kroppen og nyder solopgangen med en løbe- eller gåtur efter eget valg. Vi runder af med 15-20 minutters yoga-øvelser på græsplænen.

Cykling
I løbet af ugen vil der være indlagt et par cykelevents. Glæd dig til at opleve Lanzarotes fascinerende vulkannatur dels på mountainbike og på racercykel. Vi tilpasser turene, så alle bliver udfordret i forhold til cykelerfaring og fysisk form.

Løb
Der bliver masser af fokus og forskellige indgangsvinkler til løb i løbet af ugen. Dels i forbindelse med den fælles morgentræning, men vi har også lagt en ekstra udfordring ind i løbet af ugen.

Styrketræning
En intensiv time med styrketræning for hele kroppen. Du vil blive udfordret med f.eks. TRX, kettlebells og medicinbolde. Du vil virkelig føle dig arbejdet igennem efter denne time, men selvfølgelig tilpasset dit niveau.

Svømmetræning
Træning i vand er skånsomt, men kan samtidig være særdeles effektiv, uanset hvad niveau du er på. Se frem til at få finpudset og udviklet din svømmeteknik sammen med Tommy i den olympiske pool og måske endda i lagunen.

Move Well
Move Well er en træningstime, som skal udfordre og forbedre din adræthed og bevægelighed samtidig med, at du bliver udfordret på styrke og core. Øvelserne foregår primært nede på græsset med din egen kropsvægt, og Jakob lover, at du kommer til at bevæge dig på måder, du ikke har gjort i mange år - men det bliver sjovt.

Move'n'Breath
Tag ikke fejl, Ida´s Move'n'Breath-hold vil bestemt udfordre dig med krævende helkropsøvelser, men den røde tråd i alle øvelserne er, at du bevæger dig med præcision, afslappethed og god vejrtrækning. Move´n´Breath vil bidrage til, at du bliver stærkere og bedre til at bevæge dig, men også lære dig at slappe af og trække vejret. Derved mindskes stress og din restitution forbedres.

Restitutionstræning
Denne time er fyldt med øvelser, der bringer din krop og dit nervesystem i balance. Timen indeholder bl.a. stræk- og ledmobiliserende øvelser, vejrtræknings- og afspændingsøvelser, syn- og balanceøvelser samt meditative øvelser.

Mini-Triathlon
Vi har arrangeret en perfekt afslutning på fit living Camp 2016 til dig. Du får muligheden for at udfordre dig selv på en miniudgave af en Triathlon, hvor der skal svømmes 200 meter, cykles 9 km cykling og løbes 2,5 km. En populær afslutning på ugen, og det er en stor oplevelse på alle niveauer


Henter...