sponsoreret indhold
Mælkesyrebakterier til maven
SPONSORERET indhold

Mælkesyrebakterier til maven

Lactocare sortiment indeholder 3 forskellige hverdagsprodukter. Hvilket hverdagsprodukt passer til dig?

29. apr. 2019 | Sundhed | Lactocare

I vores mave lever omkring tusind forskellige bakterier i fred og fordragelighed. Som i et økosystem i naturen har hver bakterie en særlig egenskab, som får hele vores avancerede mave- og tarmsystem til at fungere. Men lige så snart magtbalancen mellem bakterierne rykkes, kan vi opleve ubehag og gener, der påvirker vores hverdag.

Mælkesyrebakterierne hører til de gode af mave- og tarmsystemets bakterier. De findes bl.a. i syrnede mælkeprodukter og er også naturligt til stede i vores egen mave- og tarmkanal.

Lactocare har udviklet en serie med tre produkter, der alle er baseret på mælkesyrebakterier. Det ene er et medicinsk udstyr, og de 2 andre er kosttilskud.

Det nyeste produkt i serien, Lactocare Advanced, tilfører tarmen en masse forskellige mælkesyrebakterier.

Det andet produkt, Lactocare Daily, indeholder zink, der bl.a. bidrager til at vedligeholde et normalt immunforsvar og det tredje, Digestive Comfort, lindrer forstoppelse samt bevarer fordøjelseskomfort og støtter den normale tarmpassage.

Den genskabende

Med Lactocare Advanced får du et kosttilskud i kapselform med 20 milliarder bakterier fordelt på 12 forskellige stammer, der sikrer stor diversitet af gode bakterier i din tarmflora.

Velegnet til dig: Der ønsker et højt indhold af flere forskellige mælkesyrebakterier.

Derudover indeholder produktet hverken mælkeprotein, mælkesukker eller gluten.

Kan anvendes af både veganere og vegetarer.

Tekstbillede_01_980x800px.jpg

Den vedligeholdende

Lactocare Daily er et dagligt kosttilskud af 8 nøje udvalgte mælkesyrebakterie-stammer og zink, der bidrager til et normalt immunforsvar og normal omsætning af bl.a. fedtsyrer og kulhydrater.

Mælkesyrebakterierne er coatede på en sådan måde, at det beskytter bakterierne mod mavesyre og galde på deres vej ned gennem fordøjelsessystemet.

Velegnet til dig: Der ønsker et dagligt tilskud af mælkesyreproducerende bakterier.

Derudover indeholder produktet hverken mælkeprotein, mælkesukker eller gluten.

Kan anvendes af både veganere og vegetarer.

Tekstbillede_03_980x800px.jpg

Den støttende

Selvom de færreste snakker højt om det, lider mange af tilbagevendende forstoppelse. Det kan der være mange årsager til: For få fibre i kosten, for lidt vandindtagelse eller simpelthen fordi, man har ventet lidt for længe med at liste ud på det lille hus.

Lactocare Digestive Comfort er et medicinsk udstyr, der indeholder en særlig kombination af mælkesyrebakterier og et højt indhold af letopløselige, kortkædede fibre (FOS). De probiotiske fibre, som Lactocare Digestive Comfort indeholder, lindrer forstoppelse og forbedrer fordøjelsen.

De letopløselige, kortkædede fibre støttes af de mælkesyrebakterier, der allerede er naturligt til stede i tyktarmen og de probiotiske baktier, der er tilsat produktet.

Velegnet til dig: Der vil lindre forstoppelse, men samtidig vil bevare fordøjelseskomforten og støtte den normale tarmpassage. Derudover indeholder produktet hverken mælkeprotein, mælkesukker eller gluten og kan dermed anvendes af både veganere og vegetarer.

Tekstbillede_02_980x800px.jpg

Læs mere om produkterne på www.lactocare.dk.