Vitaminer via intravenøst drop
Eurowoman

Vitaminer via intravenøst drop

“Med denne behandling absorberer din krop 100% af vitaminerne og næringsstofferne”

I London, New York og Los Angeles er det populært at fylde depoterne op med vitaminer via intravenøst drop, og nu findes konceptet også i København hos klinikken Inviocare, der tilbyder en såkaldt Reviv-behandling. Hvorfor er det nu en god ide? spørger vi direktør Louise Rosendahl.

Af Bea Fagerholt 23.dec.2016 Sundhed

Hvad er en Reviv-behandling?
"Mange mennesker prøver at fylde reserverne op med vitaminer og mineraler ved at spise kosttilskud i pilleform, men ofte udnytter kroppen ikke pillerne til fulde. Med en Reviv-behandling absorberer din krop 100 % af vitaminerne og næringsstofferne, da de optages direkte gennem blodet ved hjælp af et drop. Dosen er sammensat af Revivs speciallæger og farmaceuter i USA, og behandlingen indeholder bl.a. B12, D-vitaminer, antioxidanter og mineraler alt afhængigt af, hvilken pakke du vælger."

Hvordan foregår behandlingen?
"De hurtigste drop tager en halv time. Droppet kommer ind gennem din hånd eller arm, hvor der er let adgang til blodbanen, og hvor det generer mindst muligt, så du kan lægge benene op og slappe af. Behandleren er en professionel sygeplejerske, som smører lidt smertelindrende creme på, før hun administrerer droppet via en nål, der fastgøres forsigtigt på din hud, så den ikke flytter sig, mens infusionen langsomt drypper ind, hydrerer hele din krop og fylder dine vitamindepoter."

Hvor ofte anbefaler I, at man får en behandling?
"Personligt får jeg en Reviv-behandling en gang om måneden."

Hvordan ved du, hvilke vitaminer og mineraler du mangler?
"Vi tager udgangspunkt i den enkelte patients behov efter en snak med vores tilknyttede læge. De fleste kommer ind med ­symptomer som træthed, ændrede søvnvaner,
koncentrationsbesvær eller hovedpine, og så finder vi en løsning."

En Reviv-behandling koster fra 1.100 kr.
Se mere på Inviocare.com

LÆS OGSÅ: 12 gode ansigtsmasker, du skal kende

LÆS OGSÅ: De 7 mest bizarre beauty-tips nogensinde

LÆS OGSÅ: Sandheden om buler på baller og lår: Der findes ét middel, der holder appelsinhud væk


Henter...