SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

løbetip
Foto: Alamy Sådan kommer du afsted på løbeturen.

løbetip

Motivation til løbeturen: Få 4 gode tips

Nogle gange er det sværeste ved at løbe rent faktisk at motivere sig selv til at komme af sted. Her er 4 gode tips til, hvad du kan gøre:


Dine ben er ømme, det har været en lang dag, og du har en begyndende hovedpine. Undskyldningerne er mange, og alle disse tanker kan køre rundt i dit hoved, når du skal løbe. Men hvordan tager du beslutningen om at snøre løbeskoene og kæmpe dig igennem kilometerne? Her er 4 tips:

1) Forestil dig succes
Hvis du tænker på dig selv som fokuseret og i kontrol, opnår du en mental tankegang, der får dig til at performe godt. Før du tager ud for at løbe, og hvis dit energiniveau er lavt, så forestil dig, hvordan du løber hurtigt rundt om blokken eller over målstregen.

2) Find dit mantra
Gentag et nøgleord eller en sætning under din løbetur for at styrke positiviteten. Prøv med "Jeg har fortjent det her," "Jeg taber mig," "Jeg kommer i form."

3) Trick dig selv
Nogle gange er den største udfordring at komme ud af døren. Hvis du ikke har lyst eller overskud til at løbe i en halv time, så sig til dig selv, at du bare tager en tur på fem minutter. Når først du er kommet af sted og er i bevægelse, er chancen for, at du vil løbe længere end de fem minutter nemlig stor.

4) Smil
Selv et halvhjertet smil kan rent faktisk gøre en krævende situation langt mere overskuelig. Et ekstra plus er, at et lille smil også får dig til at se meget bedre ud, når du er på farten.

Kilde: Womens Health

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Løb og Motivation