Nu bliver din menstruation meget nemmere

Nu bliver din menstruation meget nemmere

Nu bliver det endnu lettere at have menstruation. Libresse har nemlig nytænkt vores brug af hygiejnebind og tamponer, hvilket er resulteret i en miljøvenlig og genanvendelig menstruationstrusse.

Den kommer troligt hver måned. For nogle kvinder kan det være nærmest på klokkeslættet, for andre er den mere drilsk. Alt i alt menstruerer en kvinde omkring 500 gange i løbet af sit liv – og hurra for det.

En regelmæssig menstruation er nemlig et tegn på, at du er i stand til at få børn, samt at din krop fungerer, som den skal.STILL_CLEAN_4X5_004.jpg

Men den månedlige menstruation betyder også, at vi, i den uge menstruationen varer, altid skal huske at medbringe bind og tamponer, når vi skal på arbejde, på cafe med veninderne eller biotur med kæresten. Hvem har ikke prøvet at stå i den situation, hvor der er brug for remedierne, men vi har glemt dem? Det ønsker vi ikke at udsætte os selv for ret mange gange.

Og lige netop det problem har Libresse nu gjort noget ved. Libresse er nemlig aktuelle med en særlig menstruationstrusse, intimawear by Libresse™, som indkapsler, opsuger og absorberer dit blod – ligesom et almindeligt bind.

Hvad end din krop og menstruation byder på pletblødning eller regulær blødning, eller om du har øget udflåd på grund af ægløsning eller seksuel aktivitet, fungerer trusserne, uanset hvad din dag bringer.

Den specialdesignede TriTech-teknologi sørger nemlig for, at du trygt kan have dem på i op til otte timer. Trusserne har samme absorberingsevne som et bind, men med komforten fra dit normale undertøj. Den absorberende kerne gør, at du kan gå ud uden trusseindlæg, bind eller tampon. Det giver dig en ubegrænset frihed, dag og nat, uanset hvad du foretager dig.

"De er super fine og absorberer perfekt. De holder tør og føles ikke våde. Det er som at have et almindeligt bind på. Jeg har to par og er meget glade for dem. Efter vask er de også hurtigt tørre og klar til brug," fortæller brugeren JB88 på shop.Libresse.dk

Trusserne har et særligt opsugende og absorberende lag, der er behandlet med en antimikrobiel lugtkontrol, som betyder, at det opfanger eventuelle lugte, også svedlugt.

For at sikre den perfekte pasform er trusserne fra intimawear by Libresse™ designet til at sidde til, så du undgår uønskede overraskelser. Trusserne er designet til at slutte tæt rundt om benet for at indkapsle væske optimalt, men stadig være behagelige at have på.

Godt for miljøet

Vi har brugt bind og tamponer i årevis, skyllet ud i toilet og smidt i skraldespanden. Faktisk forbruger vi i følge Libresse 240 bind eller tamponer om året. Udregningen er baseret på at vi bløder omkring fem dage om måneden, bruger omkring fire bind eller tamponer om dagen, 12 måneder om året. 

Menstruationstrusserne fra Libresse er netop også et mere bæredygtigt valg. De kan nemlig vaskes og bruges igen og igen. Forskellige tests har vist, at der ikke er nogen indvirkning på, hvor effektive trusserne er over tid, så du kan sagtens have tillid til, at de vil holde i mindst 50 vaske.

De genanvendelige trusser fra Libresse betyder, at de er med til at reducere CO2-aftrykket med en tredjedel i forhold til engangsbind og producerer 88% mindre affald sammenlignet med et par trusser med et Ultra-bind fra Libresse. Det viser en undersøgelse med Libresse Ultra Normal bind, Libresse Ultra Night bind og trusser fremstillet af 50% bomuld og 50% nylon.

Som eksperter inden for alle former for menstruationer ved Libresse, at dét at føle sig godt tilpas og selvsikker går hånd i hånd med at føle sig 'frygtløs'. For intet skal holde dig tilbage i livet. Libresse er dedikerede til at designe produkter, der giver dig selvtilliden til at skubbe til dine egne grænser.

Når du vælger et produkt som intimawear by Libresse™ kan du menstruere uden bekymringer.
Du kan tilpasse den måde, du håndterer din menstruation på, så den passer perfekt til dig. Det gælder både, hvis du bruger trusser med indbygget bind alene eller i kombination med andre produkter som bind eller tampon.

Intimawear kan købes her og findes i flere varianter og farver. Se et udplug af dem herunder. Black_Bikini_Front_02.jpg

Intimawear - bikini sort

Burgundy_Hipster_Front.jpg

Intimawear - hipster burgundy

IntimaWear_DtC_Beauty_packshot-HR.jpg

TriTEch-teknologien

Den absorberende kile i trusserne anvender en teknologi, som Libresse kalder TriTech.

Den består af tre lag: opsugende, absorberende og åndbar barriere.

Det opsugende lag er lavet af moderne materialer, der leder fugt væk fra kroppen – på samme måde som sportstøj. Disse materialer er lavet af højteknologisk polyester, der, i modsætning til bomuld, hurtigt transporterer væsker ind i det absorberende lag, så overfladen føles så tør som muligt.

Det absorberende lag indkapsler væsken og er behandlet med en speciel antibakteriel teknik, der også hjælper med at reducere lugt. Kilen er desuden forseglet i kanterne, så du kan stole på, at væsken indkapsles sikkert.

De tre lag i TriTech-teknologien består af:

1. Fugttransporterende, bomuldsblødt stoflag, der hurtigt leder blod og fugt videre.
2. Superabsorberende mellemlag, der indkapsler væsken i op til 8 timer.
3. Et udvendigt, sikkert og åndbart lag, der sikrer, at underbukserne hurtigt tørrer.

Du kan føle dig tør

Fugtspredende stoffer er teknologiske stoffibre, der trækker fugt væk fra kroppen. De er lavet af højteknologisk polyester, der, i modsætning til bomuld, absorberer meget lidt vand. Det betyder, at trusserne føles tørre og behagelige, uanset hvad din vagina sender i deres retning.

Forhindrer lugt

intimawear by Libresse™ består af et fugtspredende og absorberende lag, der neutraliserer lugt selv i varme og fugtige klimaer.

Langvarig beskyttelse

Uanset hvad dagen bringer, kan du føle dig sikker på, at der bliver taget hånd om alt det, der sker i dine trusser i op til 8 timer. Lad din krop gøre sin ting, og lad intimawear by Libresse™ gøre resten.

Libresse_Mini-V_logo.jpg