Astrid Lund Jensen

Foto: Privat Hør andet afsnit af historien om Astrid Lund Jensen.

Ny podcast: Astrid tabte over 80 kilo, men så kom problemerne ...

24-årige Astrid Lund Jensen har tabt over 80 kilo, og selv om hendes mål om at være sund og stærk er nået, er der nu helt nye sider af sin krop, som hun må forholde sig til.

”Jeg er blevet meget mere selvsikker, og jeg føler mig meget mere tilpas, når jeg er i det offentlige rum. Bare det at jeg i sig selv har taget en beslutning om at gøre noget godt for min krop, synes jeg også har noget at gøre med at elske sig selv. Du kan træffe en beslutning om at sige, ’jeg er ikke sund nu, jeg har det ikke godt nu’, så må jeg prøve at flytte mig til, hvad der kan gøre mig gladere”

I 2016 tog 24-årige Astrid Lund Jensen en beslutning om at ændre sin livsstil radikalt. På et år tabte hun tabte sig 76 kilo, og selv om hendes mål om at være sund og stærk er nået i dag , hvor hun har tabt over 80 kilo i alt, er der nu helt nye sider af sin krop, som hun må forholde sig til.

”Jeg havde aldrig tænkt mig, at da jeg gik i gang med at tabe mig, så skal jeg bagefter finde ud af, hvad der er med al den løse hud. Jeg havde da ikke tænkt at jeg havde løs hud. Det var slet ikke noget, jeg havde overvejet… Jeg kan tydeligt fornemme, at jeg har det, der hænger. Det som jeg tydeligt kan mærke flaprer, når jeg fx løber,” fortæller Astrid.

I første afsnit fortæller Astrid ærligt om sit vægttab. Har du ikke hørt det endnu, kan du finde det her

I dette andet afsnit kan du høre om, alle de overvejelser og udfordringer, der opstår, når de mange tabte kilo efterlader en krop med kilovis af løs hud.

Rigtig god fornøjelse.

Klik her for at lytte til ALT.dks podcast på iTunes

Klik her for at høre podcasten på Spotify

Eller lyt til den her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Vægttab, Slankekur, Træning og Kost