Test af juicekur

Foto: Getty Hør, hvordan det gik, da Majbritt testede juicekuren, i det nyeste afsnit af "En kur, der dur".

Ny podcast: Majbritt testede juicekuren. Er det en kur, der dur?

Kan tre dage på juicekur give kroppen et velfortjent boost og kickstarte en sund livsstil? Majbritt testede kuren. Hør, hvad hun synes, og hvad eksperterne mener i "En kur, der dur".

En unik sammensat pakke bestående af 6 daglige juicer, en hampedrik og urtethe er ifølge producenten alt hvad du behøver for at kickstarte din sunde livsstil. Formålet med juicekuren er at give din krop et velfortjent boost. Det lyder jo nemt og dejligt at skulle leve af friske, lækre og økologiske juicer, der er friskpresset og leveret direkte til din hoveddør, men er det nu også det? Det undersøger vi i nyeste afsnit af "En kur, der dur".

45-årige Majbritt har testet kuren. Hør, hvordan hun oplevede de tre dage på juicekur. Derudover har vi inviteret studieadjunkt i klinisk og forebyggende ernæring, Lars Klingenberg, og antropolog Bodil Just Christensen, der er akademisk medarbejder ved DTU Fødevareinstitut, i studiet for at høre, hvad de mener om kuren og få deres bud på, om det er en kur, der dur.

Vært er Sara Jin Smidt, chefredaktør på FIT LIVING.

Rigtig god fornøjelse.

LYT TIL "EN KUR, DER DUR" I TALK TOWN HER 

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Slankekur og Vægttab