Nyt år – skab en ny skønhedsrutine med vitaminer, der gør dig smuk og sund indefra
Foto: GettyImages

Nyt år – skab en ny skønhedsrutine med vitaminer, der gør dig smuk og sund indefra

Er du også træt af tidskrævende skønhedsrutiner? Så har vi en god nyhed til dig. Nu bliver det lettere at holde din hud, hår og negle sunde og smukke, med bare to vitaminpiller om dagen.

Med den helt nye vitaminserie BeautyStory kan du pleje dit ydre indefra blot ved at tage to vitaminpiller om dagen. Mon ikke du kan få indført den enkle og hurtige skønhedsrutine i din hverdag?

Det er en gammel sandhed, at skønhed kommer indefra. Det er også kernen i den helt nye skandinaviske vitaminserie BeautyStory, der er udviklet specifikt til at hjælpe dig med at pleje dit ydre, indefra. Hjælp din hud med at bekæmpe urenheder, fine linier og rynker og styrk hår og negle indefra.

BeautyStory indeholder præcis de vitaminer og mineraler som din hud, hår og negle har brug for til at holde sig i top-form og være strålende sunde og smukke året rundt.

samlet_Beauty-Story_jan2020-24.jpgBeautyStory er fri for kunstige farve- og sødestoffer og animalske ingredienser og er derfor også et godt valg for vegetarer og veganere. BeautyStory kommer i tre versioner, så du let kan finde den, der passer præcis til dig og dine skønhedsbehov. Anti Age Optimizer er til dig, der vil forebygge fine linjer, rynker og pigmentforandringer, Clean Skin Balance er til dig der har fokus på at holde din hud ren, mens Hair & Nails Strength er til dig, der vil have stærkt og sundt hår og negle.

Din nye skønhedsrutine er også økonomivenlig: Du får vitaminer til to måneder for kun 147 kr. BeautyStory forhandles eksklusivt i Normal butikkerne over hele landet. Find en tæt på dig her: https://www.normal.dk/

Anti Age Optimizer

Huden ændrer sig i takt med at vi bliver ældre. Fine linjer, rynker og pigmentforandringer er tegn på, at huden ældes.

Vores Beauty Story Anti Age Optimizer indeholder en unik sammensætning af vitaminer, der virker foryngende på huden og holder alderstegnene i skak. Antioxidanter forebygger fine linjer og rynker, og derfor indeholder Anti Age bl.a. zink og mangan. Desuden har vi tilsat kobber, som bidrager til en normal pigmentering i huden og Silica og C-vitamin, som bidrager til dannelsen af kollagen, der er vigtig for at fugte og bevare huden elastisk.

Ved at tage to Anti Age Optimizer om dagen får din hud en optimal sammensætning af vitaminer og mineraler, så den kan holde sig ung længere. 

BS-Optimizer-mockup-DK-SE-NO-front.jpg

Clean Skin Balance

Hverdagen er hård for huden. Luftforurening og make-up skaber urenheder i huden. Derfor er det vigtigt at give din hud god modstandskraft indefra. Beauty Storys Clean Skin Balance bidrager til ren og sund hud.

Vores Clean Skin Balance indeholder en unik sammensætning af vitaminer, som hjælper med at holde din hud ren og frisk. Clean Skin Balance indeholder rosmarin, som virker antibakterielt og granatæble, som renser og bekæmper hudens produktion af talg, der kan udvikle sig til urenheder og acne. Desuden indeholder Clean Skin Balance C-vitamin, som bidrager til dannelsen af kollagen, der er vigtig for at fugte og bevare huden elastisk.

Tag to Clean Skin Balance om dagen, og få den sammensætning af vitaminer, som holder din hud ren og frisk.

BS-Balance-mockup-DK-SE-NO-front.jpg

Hair & Nails Strength

Det slider på vores negle og hår, når vi gør en indsats for at få det til at se godt ud. Styling-produkter, føntørring og farvning er hårdt for håret og får det til at blive tørt og slidt, så det ligefrem knækker. Neglelak og neglelakfjerner gør neglene skrøbelige og tørre, så de lettere knækker. Plej dit hår og dine negle indefra med Beauty Story Strength, som indeholder B7-vitamin, som også er kendt som hår- og neglevitaminet Biotin. Sammen med D-vitamin fremmer Biotin celledelingsprocessen, som fornyer hårsækkene og væksten af hår og negle og hjælper dig på den måde med at holde håret sundt, fyldigt og glansfuldt og dine negle stærke og sunde. Tag to Hair & Nails Strength om dagen og styrk dit hår og negle indefra.  

BS-Strength-mockup-DK-SE-NO-front.jpg