lchf
Foto: Getty Ny podcast om LCHF kuren. Er det en kur, der dur?

Podcast: Elisabeth har testet LCHF

Højere forbrænding, større mæthed og stabilt blodsukker lover LCHF-kuren. Men er det en kur, der dur? Vi har testet og spørger eksperterne.

Ifølge LCHF kuren vil din krops forbrænding ændre sig, hvis du spiser mindre kulhydrat og mere fedt, således at du går fra primært at forbrænde kulhydrat til at forbrænde kroppens fedt. Du skal altså spise fedt for at forbrænde fedt, og så får du ifølge kuren også en større mæthed og mere stabilt blodsukker.

Det lyder jo vidunderligt, at du ved at spise fede oste, masser af smør, creme fraiche og olie skulle kunne opnå alt dét, så det sætter vi os for at undersøge i FIT LIVINGs podcast.

Elisabeth har testet kuren i tre uger. Hør, hvordan hendes krop og energiniveau har taget imod LCHF. Er det en kur, der dur ifølge Elisabeth, og vil hun holde fast i kostprincipperne?

Derudover har vi inviteret adjunkt Pia Christensen, som forsker i fedmeforskningsgruppen, der er en del af Københavns Universitet og antropolog Bodil Just Christensen, der er akademisk medarbejder ved DTU Fødevareinstitut, i studiet for at høre, hvd de mener om LCHF kuren. Vært er chefredaktør Sara Jin Smidt.

Du finder podcasten i Talk Town

Historier du ikke kan slippe

Taklownogo.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Find stærke personlige fortællinger og masser af inspiration til alt fra børn og parforhold til mode og sundhed.

Prøv 14 dage gratis nu

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Slankekur, Vægttab og LCHF