TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Björn Borg Fashion Show Stockholm

Björn Borg Fashion Show Stockholm

Retro Fashion: Se Björn Borgs nyeste kollektion

Er du også forelsket i den klassiske tennisnederdel, pandebåndet, tracksuitet og de hvide tennissko? Så er der godt nyt til dig. For Björn Borg har netop lanceret en ny 70’er inspireret kollektion i forbindelse med premiere på filmen om tennisikonet.

I denne måneds FIT LIVING har vi et stort tema om sporty mode eller athleisure, som det også så fancy hedder. For der er ingen tvivl om, at sneakers og træningstøj har sneget sig ind som en fast del af de flestes hverdagslook, og Björn Borgs nye retro signatur kollektion Versus er ingen undtagelse.

Chefredaktør for FIT LIVING, Sara Jin Smidt, har været et smut i Stockholm for at se den skønne kollektion, som du allerede kan købe online.

Designeren bag kollektionen, Mija Nideborn, er heller ikke i tvivl om, at sporty mode er kommet for at blive.

”Vores kollektion har til formål at inspirere alle slags mennesker, den skal være inkluderende og let at iklæde sig. Vores performance-linje er designet til, at du kan dyrke mange forskellige typer af træning i det. Signatur-kollektionen har vi designet i samarbejde med filmen om Björn Borg.”

Det var ikke kun træningstøj, som blev vist på catwalken. Der var nemlig også ekstravagante sporty nylonskørter og festlige crop-tops, for som mange andre store modehuse har Björn Borg mikset sport og fashion.

”Vi har lavet en kollektion, som du kan mikse med din hverdagsgarderobe, hvor vi er mere vovede, end vi har været før. Netop kombinationen af det klassiske og mere vovede skal definere vores kollektioner fremadrettet. Før i tiden havde jeg ikke lyst til at vise mig frem i mit træningstøj, og ville hellere løbe udenfor byen, hvor jeg i dag stolt løber igennem byen. For hvor sport og mode førhen var adskilt går de i dag hånd i hånd.”

Se looks fra kollektionen her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Træning