Sådan tabte Sarah 25,5 cm på 4 uger

Sådan tabte Sarah 25,5 cm på 4 uger

Drømmer du om at få en sundere livsstil og smide de sidste forfængelighedskilo? Så kickstart dit vægttab med Nupo, og hop med på 34-årige Sarahs Nupo-challenge.

Om forløbet

Sarahs forløb starter med en Nupo-kur i fire uger for at nulstille sin krop og tabe de overflødige  forfængelighedskilo. For at bevare sit vægttab og få en sundere livsstil skal hun herefter omlægge sin kost og træne sin krop i samarbejde med Julie Kernan, der er personlig træner og kostvejleder.

Vi samler op på de positive sejre og de hårde tider, når vi tager en status efter fire uger, to måneder og et halvt år.

Om Sarah

Sarah er 34 år, jurist og arbejder med offentlige indkøb. Hun bor i Fredensborg med sin mand Jo.

Højde: 167 cm.

Vægt før kuren: 63,4 kg.
Vægt efter 4 uger på Nupo: 59,1 kg.

Fedtprocent før kuren: 31,2 %
Fedtprocent efter 4 uger på Nupo: 28,8 %

Højre arm: Før: 29,5 cm. Nu: 27 cm.
Venstre arm: Før: 29,5 cm Nu: 27 cm.
Bryst: Før: 90 cm. Nu: 88 cm.
Talje: Før 76 cm. Nu: 71 cm.
Mave: Før 93,5 cm. Nu: 86 cm.
Højre lår: Før 61 cm. Nu: 59 cm.
Venstre lår: Før 60 cm. Nu: 58,5 cm.
Hofte ekskl. balder: Før: 100,5 cm. Nu: 98 cm.

Tabte kilo: 4,3 kg.
Tabte cm. i alt: 25,5 cm.

Inden kuren

“Jeg er generelt tilfreds med, hvordan jeg ser ud, men jeg har nogle dårlige vaner, som jeg gerne vil have bugt med. Det, der fylder mest, er, at jeg snacker om eftermiddagen. Jeg begynder min dag med en sund morgenmad og fortsætter med en sund frokost, men når klokken nærmer sig 15, sidder der en sukkerdjævel på min skulder, der vil have kage og slik. Nogle dage formår jeg at lade være, men andre dage stikker det helt af. Derudover har jeg dage, hvor jeg føler mig træt og udkørt, så jeg har et stort ønske om generelt at have en sundere livsstil for at få mere overskud og energi i hverdagen. Og så er der de fem forfængelighedskilo, som jeg gerne vil af med og ned på min ungpige-vægt på 58 kilo.”

Derfor Nupo

“De fire uger på Nupo er for mig en kickstart til den sundere livsstil. Jeg er vant til at bruge Nupo ind i mellem, for eksempel efter en ferie eller hvis jeg har spist eller drukket lidt for meget over et stykke tid. Så tager jeg to dage, hvor jeg drikker tre Nupo One Meal Shakes for at nulstille kroppen.

Det er megaeffektivt, og det er afgørende i forhold til min motivation for det her forløb. Derudover er Nupo meget nemt og enkelt, så jeg skal ikke tænke over noget eller bruge mange timer på min mad, og det er vigtigt for, at min hverdag kan hænge sammen.”

Den største udfordring

“Ugen efter forløbet slutter, skal jeg på skiferie, og ferie er for mig lig med hygge, god mad og vin. Her kommer jeg til at have et kaloriebudget, og det bliver en stor udfordring at overholde. Derudover er der en række sociale ting, jeg ikke kan, som at gå ud at spise og drikke med mine venner. Jeg kommer til at savne friheden og spontaniteten.”

Min kost

“I bund og grund er min kost rimelig sund og varieret med mange grøntsager og fuldkornsprodukter, men jeg har nogle afstikkere om eftermiddagen. Min mand er kok, og det sker ret ofte, at jeg kommer hjem til stegt flæsk og et glas vin, fordi han gerne vil gøre mig glad. Det er sødt af ham, men vi behøver jo ikke spise lørdagsmad fire gange om ugen.”

Mine forventninger

“Jeg forventer, at jeg når i mål med at gøre en sundere livsstil til et naturligt valg. Og så vil jeg gerne i gang med at træne igen. Efter en operation i november er min motivation forsvundet, men jeg savner min træning, fordi den giver mig overskud og glæde i hverdagen. Lige nu cykler jeg et par kilometer til og fra arbejde og går ture med vores hund. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang.

Sådan har Sarah spist

Morgenmad
2 stk. Fill My Tommy - kosttilskud
1 stk. Burn my fat - kosttilskud
1 Nupo Shake

Mellemmåltid
1 Nupo Shake

Frokost
2 stk. Fill My Tommy - kosttilskud
1 Nupo Shake

Mellemmåltid
1 Nupo Shake

Aftensmad
2 stk. Fill My Tommy - kosttilskud
1 Nupo suppe + friske grøntsager og 1 æg

Mellemmåltid
1 Nupo Shakedietshake_strawberry_berries.jpg

Efter kuren

“Jeg synes, det er gået rigtig godt. Det har faktisk været overraskende nemt, når kroppen først har vænnet sig til at leve på Nupo. I begyndelsen kunne det godt mærkes på energiniveauet og fordøjelsen. Men efter 14 dage føltes alt normalt igen. Jeg ville gerne tabe fem kilo i løbet af de fire uger, men jeg har tabt næsten fire et halvt kilo, og det er jeg rigtig tilfreds med. Jeg er glad for den krop, jeg har nu. Kuren har også hjulpet mig af med min store sukkertrang. Fordi mange af Nupo shakesene er søde, så har jeg fået mit “sukkerkick” derigennem, og jeg har faktisk ikke savnet sukker og slik i løbet af kuren. Min omgangskreds har været gode til at støtte op omkring projektet, og min mor har været så sød, at hun også har taget fire uger på Nupo. Så vi har støttet og motiveret hinanden meget igennem forløbet.”

De største udfordringer

“Det var hårdt de første cirka 14 dage, hvor jeg var meget energiforladt og træt. Jeg går altid en lang tur med min hund, og til at begynde med kunne jeg godt mærke, at jeg blev lidt svimmel. Så jeg har ikke helt kunne holde det samme aktivitetsniveau under kuren, som jeg plejer. Derudover har det været det sociale aspekt, der har været mest udfordrende. Vi har holdt os fra at tage ud for at undgå fristelser. Så jeg har helt klart savnet at spise et godt måltid med min dejlige mand.”

Det bedste ved kuren

“Det er rigtig nemt at være på kuren, fordi du ikke skal tænke over, hvad du skal spise og hvor meget. Nupo-produkterne er også praktiske, fordi du nemt kan have dem med i tasken. Det kræver ikke så meget, og du skal ikke bruge lang tid i køkkenet og i supermarkedet, som du skal med nogle andre kure. Derudover så har Fill My Tommy-kosttilskuddene virkelig hjulpet på mætheden, så dem har jeg været meget glad for.”

Det næste mål

“Jeg bliver meget motiveret af resultater, så kuren har helt klart givet mig blod på tanden til at fortsætte med sund kost og motion. Jeg glæder mig til at komme i gang med træningen og omlægningen af min kost i samarbejde med Julie Kernan, der er personlig træner og kostvejleder. For at undgå sukker i det kommende forløb har jeg aftalt med hende, at jeg må spise en Nupo-bar om eftermiddagen, når sukkertrangen kommer. Målet for det kommende forløb er ikke at tabe en masse kilo, men derimod at holde min krop sund, trænet og slank” 

For at bevare det flotte resultat er det alfa og omega, at du omlægger dine kost- og motionsvaner. Følg med i næste måned, hvor vi følger op på Sarahs livsstilsændring.

Om Nupo

Navnet Nupo er en sammentrækning af ordene Nutritional Powder, og kuren blev udviklet på Hvidovre Hospital i 1981 af fedmeforskeren Dr. Flemming Quaade.

Med Nupo-kuren udskifter du dine almindelige måltider med seks portioner af Nupo’s Diet Shakes, supper eller oatmeal om dagen. De seks shakes giver dig cirka 700 kalorier om dagen mod de cirka 1.500-2.000 kalorier, som kvinder i gennemsnit indtager per dag. Portionerne er sammensat af protein,
fiber og de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for til at erstatte din almindelige kost.

Følger du Nupo-kuren, kan du få tilknyttet en kostvejleder over nettet, som blandt andet kan hjælpe dig med kontrolvejning.