Den nye løber: Her er mine bedste tip
Den nye løber: Her er mine bedste tip

Løbetræning

Se moderedaktørens løbefavoritter

Line har løbet sporadisk de sidste fem år, men for et halvt år lykkes det hende endelig at komme ind i en rutine, hvor hun løber fire-fem km to gange om ugen. Hendes motivation er, at hun efter hver løbetur kan spise en direktørsnegl uden at blive tyk.

1. Mine løbetights
Jeg bilder mig ind, at tights fra Adidas by Stella McCartney sidder bedre. Og for mig er det en virkelig vigtig motivation, at mit løbetøj er lækkert. Det er lidt en kliche, men det er ret afgørende for, om jeg kommer af sted eller ej.

Tights, Adidas by Stella McCartney hos Netaporter.com, ca. 710 kr.

2. Mine løbesko
For nylig har jeg fået lavet en løbetest, og her fandt jeg frem til, at denne sko fra Mizuno er perfekt til min løbestil. Den er let, men giver maksimal støtte til min fod, da jeg overpronerer en del, når jeg løber. Jeg elsker også farven. Jeg havde lovet mig selv ikke at gå efter design, men teknik. Heldigvis kan denne begge dele.

Mizuno, Marathonsport, 1.200 kr.


3. Min app
Min Endomondo app til min iPhone husker min ruter, tider og kalorieforbrænding. Mangler jeg inspiration til en ny rute, kan jeg søge blandt andre folks ruter i mit område. Smart.

4. Min løbeliste
Min løbemusik indeholder alt det musik, jeg ikke vil indrømme, jeg hører. Jeg er ikke særlig tålmodig eller opfindsom, så jeg har købt Running Hits vol. 2 på iTunes, og den er perfekt. Justin Timberlake, The Killers, Faithless og David Guetta er blot nogle af de kunstner, der optræder temmelig up-beat på dette album.

5. Min løbetrøje
Altid fra Nike, jeg elsker dem og har tre-fire stykker, jeg skifter i mellem. Jeg bruger dem også til yoga og søndagshygge. Den strammer ind de rigtige steder, og jeg føler mig sund og slank, så snart jeg får den på.


Moshi Moshi Mind, Shop.ALTfordamerne.dk, 899 kr.

6. Min løbejakke
Er uundværlig, når jeg løber udenfor om vinteren. Det vigtigste er, at den er vindtæt og dernæst, at den er lidt pæn. Min favorit lige nu er denne fra Moshi Moshi. Med skiundertrøje og min dri-fit løbetrøje kan jeg sagtens holde varmen i også frostgrader.Cross Terrain Face Protector, Kiehl's hos Magasin, 200 kr.

7. Min creme

En fed creme med mindst 20 pct. fedt er et must, så man ikke får karsprængninger i ansigtet, hvis man er vinterløber. Jeg smører et tykt lag på kinder og næse, inden jeg drager af sted.

Lines playliste
The Killers – "Human"
Gossip – "Move in the Right Directions"
Chris Brown – "Turn Up the Music"

 LÆS OGSÅ: Den dedikerede løber - Her er mine bedste tip

Line Hindsgaul

31 år, moderedaktør på ALT for damerne