Skønhedsklinikker med fokus på naturlige resultater
Denne artikel er sponsoreret af: By Malling & Jensen ApS, Clinic Beauty By Kamilla ApS, Kosmetisk klinik v/ Gudrun Íslandi, Amalieklinikken Anti-Age P/S, Kosmetisk Hviidsminde, Larsen & Vorum - Kosmetisk Klinik Nord I/S, Maria Dam Kosmetisk Klinik ApS.

Skønhedsklinikker med fokus på naturlige resultater

Overvejer du at supplere hudplejerutinen med en kosmetisk skønhedsbehandling? Her er syv klinikker, der alle har fokus på at skabe harmoniske og naturlige resultater.

Da kosmetiske skønhedsbehandlinger som botox og fillers så dagens lys i 90’erne, blev de hurtigt associeret med store, fyldige læber og mimikløse ansigter. Men meget har ændret sig siden da.

I dag har mange klinikker fokus på, at behandlingerne ikke skal ændre klienternes udseende, men i stedet fremhæve de bedste træk i deres ansigt og give et friskt udtryk. Her kan du blive klogere på, om kosmetiske skønhedsbehandlinger er noget for dig.

Æstetik, tryghed og gratis forundersøgelsebymallingjensen.jpg

Hos By Malling & Jensen tilbyder de individuelt tilpassede fillers, botox og ansigtsbehandlinger. Her vægtes æstetik og tryghed højt, og som en del af klinikkens professionelle tilgang er deres forundersøgelser altid gratis og fuldstændig uforpligtende.

Det er vigtigt, at der er tid og rum til, at du kan føle dig tryg og finde lige præcis den behandling, der er den rette for dig. By Malling & Jensen er for dig, der vil have et naturligt og synligt resultat.

"Everyone will notice - no one will know.”

Forskønnelse med fokus på det naturligeClinicBeauty.jpg

Clinic Beauty by Kamilla er en skønhedsklinik i hjertet af Odense. De udfører mange forskellige behandlinger, men har specialiseret sig særligt inden for botox og filler.

Klinikken er ejet af den kosmetiske sygeplejerske Kamilla Mansoor og er skabt ud fra værdiene ’grundig vejledning’ og ’ærlighed’.

Clinic Beauty by Kamilla skiller sig ud fra andre klinikker ved at tilbyde behandlinger, hvor der benyttes en kombination af botox og filler for at skabe et naturligt ansigtsløft.

Læs mere om Clinic Beauty by Kamilla på www.clinic-beauty.dk eller se før og efter billeder på Facebook eller Instagram.

Et friskere og gladere udtryk ved kosmetisk sygeplejerske Gudrun Íslandi, HorsensGHIslandi.jpg

Synes du, at du ser træt og trist ud? Måske fordi kinderne er begyndt at hænge lidt, læberne har mistet fylde eller mundvigene vender nedad. Og overvejer du, om fillers eller botox-behandling kunne hjælpe - men er lidt urolig for, om du vil komme til at se kunstig ud?

Du kan være helt rolig i hænderne på sygeplejersken Gudrun Íslandi, som har arbejdet med fillers og botox i mange år. På hendes klinik, Kosmetisk Klinik v/ Gudrun Íslandi  i Horsens, er fokus på naturlige og smukke resultater.

Se mere og bestil tid til gratis forundersøgelse på www.gikosmetisk.dk eller facebook, hvor du får du lagt en plan for, hvordan du bliver den bedste udgave af dig selv.

Smukt og naturligt resultat hos Amalieklinikken Anti-AgeAmalieklinikke.jpg

Hos Amalieklinikken Anti-Age i hjertet af København handler anti-age ikke kun om at fjerne rynker. Det handler også om at give huden glød og få det bedste frem i dit udseende.

Amalieklinikken Anti-Age består af et professionelt team, som sætter en ære i at kunne levere den rigtige behandling i højeste kvalitet til dig og dine behov. De stræber efter naturlige resultater på det højeste faglige niveau ud fra tre kerneværdier; naturlighed, sikkerhed og tryghed.

Den eksklusive klinik tilbyder opfriskning af huden, rynkereduktion og hudforbedring. Har du behov for en kirurgisk løsning, som fx korrektion af øjenlåg eller et ansigtsløft, varetager Amalieklinikken også dette.

Dokumenteret kollagen-stimulerende filler Hviidsminde.jpg

Hudens evne til at danne kollagen reduceres allerede fra 25-30-årsalderen. Det betyder, at vores hud, i takt med aldring, bliver mere slap og rynket. Dette kan forebygges og forbedres.

Hos Kosmetisk Hviidsminde kan du få en videnskabeligt dokumenteret kollagen-stimulerende behandling, som genskaber fylde og fasthed i huden. Den er også kendt som et ”ikke-kirurgisk ansigtsløft” og udføres med filler-produktet "Radiesse".

Behandlingen varetages af overlæge Dorte Clemmensen, der har stor rutine og også underviser andre læger i Skandinavien i metoden. ”Radiesse” øger kollagen-produktionen i huden, giver mere elasticitet og skaber et naturligt resultat med opstrammende og foryngende effekt.

Se mere på www.kosmetiskhviidsminde.dk

Øje for harmoni og balanceLarsenVorum.jpg

Larsen & Vorum er en kosmetisk speciallægeklinik i Hjørring med speciale i effektive kosmetiske behandlinger - herunder botox og filler. De tilbyder behandlinger af højeste kvalitet og med høj faglighed.

Indehaverne er Henrik Vorum, professor, overlæge dr. med. Ph.d., og Annie K. Larsen, kosmetisk specialsygeplejerske. Sammen har de skabt en klinik med fokus på smukke og naturlige resultater og øje for harmoni og balance.

Hos Larsen & Vorum får du tryghed og personligt samt professionel engagement ved både forundersøgelse såvel som behandling. Forundersøgelsen ved speciallæge er desuden uforpligtende og gratis.

Kontakt Larsen & Vorum på tlf: 22527261 eller info@larsenvorum.dk, eller læs mere på www.larsenvorum.dk

Vejen til glat hud og frisk udstrålingMariaDam.jpg

Hos Maria Dam i Roskilde bestræber de sig på et harmonisk og æstetisk resultat. Målet er ikke at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, som fremstår smuk, harmonisk og naturlig.

Behandlerne har mange års erfaring, og du tilbydes altid en gratis uforpligtende forundersøgelse hos læge og sygeplejerske.

Blandt klinikkens mange forskellige behandlinger er blandt andet filler/Juvéderm, der både revitaliserer, løfter og markerer, samt botox/Vistabel® der er vejen til glat hud og varig skønhed.

Som en af få klinikker i Danmark tilbyder Maria Dam desuden Hydrafacial – den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial-metoden er den eneste hydradermabrasion som, i én og samme behandling, renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Læber og Hud