Slank i januar? Find den kur, der passer bedst til dig
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: BRJ Gruppen, Fit-all, Frk. Skrump, Fru Slank, Jane Hjort og Luuna Sommer.

Slank i januar? Find den kur, der passer bedst til dig

Det behøver ikke at være hverken uoverskueligt eller besværligt at kickstarte et vægttab. Find det forløb, der passer bedst til dig og dine mål, og benyt starten på et nyt og friskt år til at sætte i gang. Se med her, og få inspiration til en sundere start på 2020!

Du kender sikkert følelsen: Lige så vel som de mange julelækkerier er med til at gøre december skøn og hyggelig, kan de også gøre januar ekstra sur, når de viser sig som et overraskende udslag på badevægten.

Mange nytårsfortsætter går derfor på sundere livsstil og at tage kampen op mod kiloene - men selvom intentionerne er gode, er det altså bare ikke altid helt så let, som det lyder. Bare tanken om den udmattelse og det afsavn, de fleste restriktive slankekurer fører med sig, kan tage gejsten fra en, allerede før man er gået i gang. Heldigvis findes der også mange andre måder at gøre det på.

Ret nytårsforsættet mod en livsstilsændring og nye, gode vaner, frem for en hård kur, ved at starte med at finde frem til lige præcis den metode, der passer allerbedst til dig og din krop. Vi har samlet 6 forskellige bud til inspiration.

Den allersidste kur du behøver” - med kostekspert og coach, Marianne Hostrup fra FruSlank.dkFruskrump_Ann-Alt-for-d-2.jpgEr du også en af dem, der altid er på slankekur? Og måske har været det on and off de sidste mange år?

Forkæl dig selv med et online slankekursus, der kan blive den allersidste kur, du behøver. Hvad nu hvis du denne gang kunne lykkes med at ændre dine vaner, så du ikke behøver at være på evig kur? Hvad nu hvis jeg kan hjælpe dig til et vægttab - helt uden at du skal sulte dig eller leve fanatisk?

I 11 let forstålige moduler får du værdifuld viden om, hvad, hvordan og hvornår du bør spise for at tabe dig. Kurset indeholder alt, du skal vide om sund kost og et godt vægttab. Her er ingen løftede pegefingre - kun gode råd du let kan implementere i din hverdag.

Værdi: 995 kr. Din pris: 597 kr.

Spar 40% lige nu på dette kursus der med garanti giver dig et vægttab, og som du kan følge i dit eget tempo. Bestil her: fruslank.dk/online-slanke-kursus

Vægttab uden kamp - online forløb med Sense, mentaltræning og hypnoseBRJGruppen_tab_dig_uden_kamp.jpgMed dette livsforandrende online forløb kan du omprogrammere din hjerne, så du får din underbevidsthed til at samarbejde om et varigt vægttab og et balanceret forhold til både mad og krop. Det sker ved hjælp af effektive, målrettede hypnose-øvelser, du laver derhjemme.

På kostsiden følger forløbet det landskendte og populære koncept, ”Sense - Slank med fornuft”, og du bliver klog på, hvordan du ændrer dine dårlige vaner og spisemønstre og slutter fred med mad - uden kamp.

Birgitte Reinhold, Mentor i Mad & Psyke og Hypnoseterapeut, leder kurset og giver dig masser af støtte undervejs.

Lige nu kan du få 50% intro-rabat på kurset. Se mere her: sundslankglad.dk

Tab dig uden afsavn og hold vægten!fit-all_vgttab_spis-dig-sund-og-slank.jpg

Vi, og vores erfarne vægttabscoaches i Fit-all, har hjulpet tusindvis af glade medlemmer og vi kan også hjælpe dig med at opbygge en sund livsstil og et varigt vægttab, uanset om du ønsker at tabe 5, 20 eller 50 kg!

Udgangspunktet er helt almindelig mad, som hele familien kan spise, og med støtten fra andre i samme båd, lærer du gradvist at ændre din livsstil.

Bliv Klubmedlem hos Fit-all til rabatpris nu og få adgang til mange fordele såsom opskrifter, spændende webinars, dit personlige Fit-all Kalorieregnskab og ikke mindst muligheden for ugentlige vejninger og motiverende viden på et af vores mange vægttabshold sammen med din personlige vægttabscoach og andre klubmedlemmer.

Se mere på fitall.dk

Effektivt vægttab med Cambridge VægtplanJaneHjort_cambridge_vgtplan.jpgAutoriseret klinisk diætist, Jane Hjort, har speciale i vægttab og tilbyder kostvejledning og vægttabsforløb med udgangspunkt i 5 trins-vægtplanen ”Cambridge”. Hun har 10 års erfaring som forskningsdiætist på Hvidovre Hospital og har sin egen private klinik i Hvidovre.

Cambridge Vægtplan er måltidserstatninger, der indeholder alle de næringsstoffer, som kroppen har brug for. Man kan enten erstatte alle måltider med Cambridge-produkter eller bruge det som måltidserstatning til et eller flere måltider.

”Jeg har stor succes med brugen af Cambridge Vægtplan kombineret med sund kost. Det er effektivt, og mine kunder synes, at det er nemt og velsmagende. Det er selvfølgelig vigtigt at ændre sin kost efterfølgende for at holde vægttabet”, fortæller Jane Hjort om metoden.

Se mere på: janehjort.dk

40 plus uden ekstra kilo, slap hud og træthed
_frk-skrump.jpg
Har du svært ved at tabe dig? Føler du dig ofte træt? Sover du dårligt? Bliver du let oppustet og får ondt i led og muskler?

Plus 40 minus 10 er til dig, som er fyldt 40 år, nægter at blive tyk og slap og gerne vil være slank, sund og stærk igen.

Efter mange års erfaring med flere tusinde klienter ved vi, hvordan kroppen kan drille, når du har passeret de 40 år. Du har svært ved at tabe dig, du er mere træt, får dårligere søvn, bliver let oppustet og har inflammation i kroppen. Derfor har vi designet en kur, der hjælper dig til enkelt og effektivt at undgå de klassiske 10 kilo når overgangsalderen kommer.

Frk. Skrump har mange års erfaring og finder altid frem til den bedste proces for dig og din krop.

Læs mere på: frkskrump.dk

Tab dig mindst 7 kilo på 40 dage - og slip dem for altidLunnaSommer_img_3718.jpgHar du forsøgt at tabe dig m-a-n-g-e gange - og vender kiloene altid tilbage? Stop kampen med vægten, og slip for frustrationen over slankekure, der ikke virker for dig. Lær i stedet en nemmere og selvkærlig måde at slippe de overflødige kilo.

”Jeg tabte 15 kilo på 3 måneder, og min vægt er stabil for første gang i mit liv. Hundredvis af andre kvinder har opnået de samme resultater med min succesmetode: 40 Dages Forvandling”, fortæller ernæringsterapeut og coach, Luuna Sommer.

Lær, hvordan du undgår, at biokemien og følelserne spænder ben for dit vægttab, og tab dig mindst 7 kilo på 40 dage. Det bliver din sidste slankekur nogensinde.

Se mere her: tofeelamazing.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Slankekur, Vægttab, Tab dig hurtigt, Træningsprogram og Flad mave