Slip af med overgangsgener
Denne artikel er sponsoreret af: Bidro, Herrens Mark, Femarelle, Wellvita, Nani & Mezina.

Slip af med overgangsgener

Humørsvingninger? Hedeture? Urolig søvn? Overgangsalderen kan give ubehagelige forandringer i kroppen. Derfor findes der en række kosttilskud med ingredienser, der kan komme dem til livs.

Det er normalt at opleve symptomer som fx hedeture, når man nærmer sig menopausen. Men det gør dem ikke mindre generende i hverdagen. Heldigvis er der ting, du selv kan gøre for at mindske ubehag i forbindelse med overgangsalderen og skabe en bedre balance i din krop. Her kan du læse om 6 forskellige kosttilskud, og hvad deres forskellige ingredienser og vitaminer kan bidrage til.

Et aktivt liv­ – også efter overgangsalderenbidro_kvinder_614x450px.jpg

Er du en af de mange kvinder, der ønsker at leve et aktivt liv, selvom du er kommet i overgangsalderen? Det kan måske være svært, hvis du mærker forandringer i kroppen.

Bidro kvinder er et kosttilskud udviklet specielt til kvinder i overgangsalderen. Produktet indeholder blandt andet rødkløver, der hjælper med at begrænse hedeture, rastløshed og irritabilitet samt gele royal, salvie, B6 og magnesium.

Den anbefalede dosis er tre kapsler dagligt, indtil du mærker en virkning. Derefter kan du prøve at gå ned på to kapsler dagligt.

Bidro Kvinder kan købes hos Matas, Apoteket, Helsekostforretninger, danske webshop og bidro.dk

Kom godt igennem din overgangsalderherrensmark_meo_elin_614x450px.jpg

REGOMEO fermenteret rødkløverekstrakt fra Herrens Mark er et populært, økologisk kosttilskud til kvinder i overgangsalderen.

Det fermenterede rødkløverekstrakt indeholder rødkløver, som bl.a. kan bidrage til en behagelig overgangsalder i forbindelse med hedeture, rastløshed og irritabilitet. Herudover er urterne pebermynte, som bidrager til en normal fordøjelse, citronmelisse, der bidrager til en sund søvn, samt mental og fysiske velvære, og salvie tilsat ekstraktet. REGOMEO indeholder også levende mælkesyrebakterier og er det eneste fermenterede rødkløverprodukt på markedet.

REGOMEO er udviklet og dokumenteret i samarbejde med danske sundhedseksperter.

Oplever du humørsvingninger og hedeture?medicWiotech_melbrozan.jpg

 

Melbrozan Classic og Melbrozan Plus er en produktserie udviklet specielt til kvinder med overgangsgener såsom humørsvingninger, hedeture, urolig søvn og følelsen af ikke rigtig at være oplagt.

Begge produkter indeholder Geleé Royal, pollenekstrakt, Acerola, vitamin B6 og vitamin B12, der mindsker træthed og regulerer hormonaktiviteten samt vitamin B2 og biotin, der vedligeholder normale slimhinder og en normal hud.

Melbrozan Plus indeholder derudover også ekstrakt af rødkløver, som er effektivt mod hedeture.

Fik styr på hedeturenemezina_menoflora_susanne_614x450.jpg

Da Susanne kom i overgangsalderen, fik hun hedeture, som var virkeligt belastende. En god ven anbefalede Menoflora med blandt andet rødkløver.

Det har resulteret i, at hedeturene er blevet færre, og at de få, der er, går meget hurtigt over, fortæller Susanne. Læs hele hendes historie på www.wellvita.dk

Menoflora - Naturens hjælp i overgangsalderen - indeholder blandt andet rødkløver, der bidrager til at reducere hede- og svedeture i overgangsalderen samt B6-vitamin, der bidrager til at reducere træthed og til at regulere hormonbalancen.

Menoflora kan prøves på abonnement til halv pris for første pakke. Ingen bindingstid og 119 kr. for 45 dages forbrug (dobbelt dosis de første 14 dage).

Bestil på 82303040 eller www.wellvita.dk

En overgang med velvære – på naturlig visnani_kvinde45.jpg

Foretrækker du en naturlig tilgang til velvære og overskud i overgangsalderen? Så er danske Nani’s holistiske tilskud Kvinde 45+ sikkert noget for dig. Med dets unikke blanding af urter lindrer det nogle af de mest typiske tegn på kvindens overgangsalder. På helt naturlig vis!

Kvinde 45+ indeholder blandt andet rødkløver, der afhjælper hedeture, rastløshed og irritabilitet samt rosenrod, der hjælper organismen med at tilpasse sig følelsesmæssig stress og kan bidrage til en roligere nattesøvn. I kombination med en række andre urter arbejder ingredienserne sammen om at give dig mere fysisk og mentalt overskud i hverdagen.

Tilskuddet er pakket i dagsdoser til 30 dages forbrug og er derfor nemt både at tage derhjemme og at have med på farten. Vil du også tage dig kærligt af dine knogler, kan du evt. supplere Kvinde 45+ med Nani’s vegetabilske algecalcium og deres D3 Vitamin fra mosplanter.

Hvilken farve er du?femarelle_solfj__dk_1080x1080_a.jpg

Femarelle er et alternativ til hormoner, der er særligt udviklet kvinder i overgangsalderen. Kosttilskuddet er blevet solgt i millionvis i en lang række lande gennem de sidste 20 år og kommer i tre forskellige varianter, så du kan finde den, der passer bedst til dig. Derudover indeholder Femarelle, som den eneste på markedet, stoffet DT56a.

Den blå variant er til kvinder, der mærker de første tegn som forstyrret søvn, dårligt humør osv. Den røde variant er til kvinder, der er midt i det hele - med hedeture, nattesved m.fl. - mens den gule variant er til kvinder, der er ”ovre” besværet, men gerne vil passe på knogler og slimhinder.

Du kan læse mere på www.femarelle.dk og melde dig i gruppen "Det er bare en overgang" på Facebook.

Se, hvad vi ellers skriver om: Energi, Velvære og Overgangsalder