Smuk og spændstig hud: Snup Christianes nemme morgenrutine

Smuk og spændstig hud: Snup Christianes nemme morgenrutine

Christiane Schaumburg-Müller sværger til at pleje sin hud indefra først og fremmest. Det er sådan, hun sikrer en smuk, gennemfugtet og spændstig hud. Ét af hendes tricks er at starte dagen med kollagenpulver.

Skønhed starter indefra, lyder en talemåde. Og netop dét tror den smukke forretningskvinde og tv-vært, Christiane Schaumburg-Müller fuldt og fast på – især når det kommer til hendes hudpleje.

– Jeg mener, at vi kan købe os fattige i dyre cremer, men hvis ikke vi har plejet huden indefra, så kan de dyre cremer ikke nå deres fulde potentiale – og hvad er så pointen med at bruge alle pengene på hudplejeprodukter?, spørger den 36-årige Christiane Schaumburg-Müller.

Derfor er det vigtigt for Christiane, og et af hendes bedste skønhedstips, at fokusere på ’inner beauty’ via sund kost, olier og kosttilskud.

CSM_foto.jpg

Ny, sund morgenvane
For nyligt har hun tilføjet en ny favorit til sin skønhedsrutine, som hun synes, gør en synlig forskel på hendes huds udseende og ikke mindst hendes følelse af at gøre noget godt og sundt for sig selv fra dagens start. Og det bedste af det hele er, at det hverken involverer 30 minutters kompliceret yoga eller indtag af 17 supergrøntsager imens. Hun starter kort og godt dagen med et glas vand med kollagenpulveret, The Solution Anti-Wrinkle Collagen TM. Ikke så meget fordi rynker er noget, der generer hende, men fordi hun med alderen er blevet mere bevidst om, at hvad hun selv kan gøre for at holde sin hud flot og lækker.

– Omkring 30-års alderen falder ens kollagenniveau med 1-2 procent om året, vildt pres! Men sådan er det altså – nu må vi selv aktivt gøre noget ved det, hvis vi vil gøre et forsøg på at opretholde spændstigheden i huden, siger hun.

Personligt starter Christiane derfor dagen med et lille glas vand med kollagenpulveret og lidt kanel i sammen med sin ostemad på rugbrød. The Solution Anti-Wrinkle Collagen TM er i sig selvlugt- og smagsneutralt, så kanelen er bare fordi, hun elsker kanel, forklarer hun. kollagenpulveret kan også tages i hvilke som helst drik, yoghurt eller grød.

ChriChri2.png

Hvad kan kollagenpulver?
Når vi har pustet de 30 første lys ud i fødselsdagskagen, begynder det at gå nedad for hudens naturlige kollagenniveau. Det gør huden mindre elastisk, og mange oplever derfor at se de første fine linjer omkring denne alder. Ved at tilføre kroppen kollagen indefra kan man øge elasticiteten i huden og dermed hudens modstandskraft mod at få de fine linjer og rynker. Det handler ikke om at fjerne tidens tegn, for det er også smukt at kunne se, vi har levet. Det handler nærmere om at minimere de skarpe og mest markante linjer og rynker og samtidig stille vores hud bedst muligt. Og her kan kollagenpulver være vores nye bedste skønhedsven.

Det er dog ikke al slags kollagen, som har den ønskelige indvirkning på huden. Det kræver, at kollagenet er nedbrudt i de rigtige peptidlængder, for at have den rette, gavnlige både reparerende og forebyggende effekt på huden. The Solution – Anti-Wrinkle Collagen TM er baseret på Verisol® peptider, som er en bestemt type kollagen, der er nedbrudt ved hjælp af enzymer til den helt rette størrelse peptider. Disse peptider udgør en kæde af aminosyrer, som har vist sig at kunne påvirke hudens overflade og effektivt reducere rynkedybde og fine linjer samt forbedre hudens elasticitet – og det er veldokumenteret.

Ingen hokuspokus

Et tysk studie af netop den type kollagen, The Solution – Anti-Wrinkle Collagen™ indeholder, slår fast, at kollagenet har en attraktiv og positiv effekt på hudens udseende. 114 kvinder i alderen 45 til 65 år deltog i studiet, og resultaterne viste, at de tilfældigt udvalgte kvinder, som havde fået kollagenpulveret, forbedrede hudens kvalitet, elasticitet og udseende betydeligt. Efter otte uger havde de 57 kvinder gennemsnitligt reduceret deres rynker med mere end 20 procent, og analyser af kvindernes hud viste en generel forbedring af hudens elasticitet og udseende.

– Rynkerne generer mig ikke… endnu. Det vigtigste for mig er, at min hud ser SUND ud i forhold til min alder og udstråler vitalitet, forklarer Christiane Schaumburg-Müller. Men kollagenpulveret har alligevel vist sig at virke for hende på flere niveauer:

– Én ting er, at jeg generelt har en følelse af, at min hud er blevet mere gennemfugtet og elastisk, hvor den godt før kunne ’stramme’ lidt, inden jeg begyndte at tage pulveret, en anden ting er, at jeg altså synes, at jeg kan se en forskel. Teksturen i huden er blevet mere ensartet, og måske er det bare ønsketænkning, men jeg synes altså også at kunne se, at jeg har fået færre linjer omkring øjnene, siger Christiane Schaumburg-Müller.

Christiane har taget The Solution Anti-Wrinkle Collagen TM gennem to måneder, og har taget før og efter-billeder til at dokumentere sin huds forandring.

Det er selvfølgelig meget individuelt fra person til person, hvordan kollagen pulveret virker, og derfor også forskelligt, hvornår man ser forandringer og mærker en effekt på huden.

ChriChri3.png

Vil du også arbejde med skønheden indefra?

The Solution – Anti-Wrinkle Collagen kan købes på Osloskinlab.dk og med rabatkoden ”ALT50” kan du få hele 50%! på første forsendelse til en pris på kun 249 kr.

Medlemspris: 349 kr. per måned
Enkeltkøb: 498 kr. per pakke, som indeholder 28 dagsdoser med kollagenpulver, svarende til fire ugers brug.

 

Oslo Skin Lab on Trustpilot (3).png