Spirituel vejledning og healing
Denne artikel er sponsoreret af: Stine Schou Kvistgaard, Karinna Damgård, Véronique, Malene Ratajczak, Kristina Fjeldgaard Thorsen & Tove Lucka.

Spirituel vejledning og healing

Fra clairvoyance og meditation til healing og sjælskurser. Er du nysgerrig på den spirituelle verden, så se med her!

Står du over for nogle personlige udfordringer, der kræver, at du arbejder med dig selv indefra og ud? Eller er du blot interesseret i at undersøge din åndelige side, og hvad den egentlig kan have af betydning for dit liv og den, du er? Så er spirituel vejledning måske lige noget for dig.

Her er seks kvinder, der alle - på den ene eller den anden vis - arbejder professionelt med spiritualitet og tilbyder vejledning og sessioner inden for hver deres specifikke områder.

Få en stærk kontakt til dig selvfeelcompany_portrtfoto_stine_kvistgaard.jpg

Forfatter og spirituel mentor Stine Schou Kvistgaards kald i livet er at hjælpe andre med at skrue op for deres lys.

“Som mentor, coach, healer og meditationslærer er min opgave hjælpe dig med at få en stærk kontakt til både krop, hjerte og sjæl, så du kan leve i fuld overensstemmelse med den, du er. Når du gør det, stråler du indefra og ud”, fortæller hun blandt andet.

I sit arbejde har Stine særligt fokus på spiritualitet, sensitivitet og selvkærlighed. Tre veje til et mere glædesfyldt og meningsfuldt liv.

Udover at tilbyde samtaler, mentorforløb, kvindecirkler og kurser om personlig og spirituel udvikling, er hun også forfatter til bogen “LYSLEVENDE” med 25 selvkærlige og spirituelle ritualer.

Se mere på www.stinekvistgaard.com

Gave til ALT's læsere: Meditationen "Skru op for dit lys" og et kapitel fra bogen.

Professionel spirituel vejledning og healingcreatingkyaniteenergy.jpg

Hårde tider, udfordringer og utallige former for pres gør os til dem, vi er. Vores oplevelser transformerer og danner os - og det er op til os selv, om vi vælger at fokusere på smerten eller resultatet.

Karinna Damgård belyser transitioner, processer, vækst, transformation og miraklet i transformationen. Hun er clairvoyant, healer, mentor og spirituel businessrådgiver og er født med ekstra sensitive intuitive evner, der gør, at hun er en stærk kanal for det guddommelige – og har arbejdet med spirituel vejledning, metafysiske indsigter og åndelig udvikling i mere end 25 år.

Sessions kan foregå både in-house eller over telefonen. Se mere på www.karinnadamgård.dk eller ring direkte på: 22401814.

Bliv til den, du virkelig er!kliniklafontaine__dsc2829a-8-(1).jpg

Med clairvoyance, meditation, spirituel vejledning, tiltrækningslov, healing og farver hjælper Véronique sine klienter til at udvikle sig og blive til dem, de virkelig er. Målet er, at du skal finde kontakt til egen sjæl, tro i universet og tillid til dig selv samt vejen til det liv, du ønsker.

Gennem spirituel vejledning guider hun også dem, som har brug for at komme et skridt videre på deres spirituelle vej i livet.

Véronique er RAB-godkendt i samtaleterapi og healingmassage. Se mere på www.la-fontaine.dk

Spirituel udvikling, healing og englemalene_ratajczak-614x450px.jpg

Malene Ratajczak arbejder med at sætte fart på sine klienter og kursisters spirituelle udvikling. Det sker på to måder: via kurser og via 1:1-sessioner. Kurserne afholdes i dejlige lokaler i Haderslev og København, hvor der undervises i Power Healing samt forskellige englekurser, krystalkurser og sjælskurser, der alle giver indsigt og individuel spirituel udvikling.

Derudover laver Malene 1:1 sessioner inden for spirituel clairvoyance. Her er der primært fokus på klientens spiritualitet. Bl.a. er det muligt at få kontakt til sin skytsengel, men også svar på forskellige spørgsmål klienten har vedrørende sin spiritualitet. Alt sammen for at forbedre, komme videre og få mere kontakt. Sessionen afsluttes med en smuk healing, hvor englene er til stede.

Du kan følge Malene på Facebook eller læse spændende blogartikler om engle, clairvoyance og healing på hendes hjemmeside www.malene-ratajczak.dk.

Står du ved en skillevej?prinsesseslottet2e9beb.jpg

Spirituel vejleder Kristina Fjeldgaard Thorsen fra Prinsesse Slottet har over 20 års erfaring med tarotcoaching og clairvoyance. Begge dele kan foregå over telefonen, så du kan finde et hyggeligt sted i dit eget hjem, hvor du føler dig tryg, når samtalen foregår.

På Kristinas klinik i Randers har du mulighed for at booke flere forskellige behandlinger - som fx regression, smertebehandling med akupunktur, detox, stop-stress-behandling m.m.

Fra maj 2021 tilbyder hun også kinesisk kosmetisk akupunktur, hvor huden bliver flottere efter få behandlinger, dybe furer og rynker glattes ud og slap muskulatur bliver styrket og strammet. Alt sammen med henblik på et naturligt smukt udseende.

Derudover afholder Kristina også flere spændende spirituelle udviklingsgrupper, workshops, uddannelse til regressionsterapeut og sommerskole.

Spirituel indsigt og inspiration til et lettere livspirituelundervisningscenter_alt_for_damerne.jpg

Clairvoyant rådgiver, healer, underviser og forfatter Tove Lucka har i +30 år hjulpet og inspireret klienter og kursister til større spirituel indsigt, ro og balance. Hun er desuden kendt fra bl.a. TV-dokumentaren ’Fornemmelse for mord’ og sin mangeårige brevkasse i ugebladet Søndag.

Udover individuelle sessioner, kurser og uddannelser i clairvoyance og healing på Danmarks grundigste skole hjælper og inspirerer Tove også i onlineklubben ”Dit Spirituelle Univers” - med bl.a. forudsigelser, live-meditation, live-spørgetime samt indsigt og inspiration til et lettere liv.

Læs mere om onlineklubben, sessioner, kurser, englekort, meditationer og meget mere på www.tovelucka.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Clairvoyance & spiritualitet