Madvarer mod rynker
SPONSORERET indhold

Spis dig fra rynkerne med 5 madvarer

Du kan spise dig til glattere hud uden rynker. Læs med her.

Af:: Maiken Buchwald Foto: Getty
17. aug. 2017 | Sundhed | Hjemmet
  1. Basilikum – er rig på en gruppe antioxidanter kaldet xanthiner, som bekæmper de frie radikaler. Samtidig indeholder krydderurten blødgørende, hudforkælende K1- vitaminer.
  2. Gurkemeje - er bl.a. rig på mineralerne mangan og jern, som begge udgør vigtig næring for huden. Men vigtigst er det gule farvestof curcumin, som er stærkt anti-inflammatorisk og modvirker ældningsprocesserne – også i huden. 
  3. Hvidløg - er rig på stoffer, der i undersøgelser har vist sig at gavne fibroblasterne – de særlige celler, som skal sørge for at danne kollagen og elastin i bindevævet.
  4. Kanel og nelliker - er særligt rige på stoffer, som ser ud til at kunne modvirke dannelse af AGE (Advances Glycation EndsProduct). AGE er kemiske forbindelser, som fremmer rynker og inflammation, hæmmer sund cellevækst og ælder huden.
  5. Persille - er proppet med både K1-vitamin, som holder huden blød, forstadier til skønhedsvitaminet provitamin A, C-vitaminer og flavonoiden luteolin, en antioxidant, som virker som ”rustbeskyttelse” i hudens celler.

 

Anbefalet til dig