Stephania Potalivo

Foto: Privat "Jeg er heldig, for jeg har arvet min fars italienske gener, så jeg får nemt en god tan om sommeren."

Stephania Potalivo om at blive bikiniklar

Stephania Potalivo: Sådan bliver jeg bikiniklar...

Stephania Potalivo elsker sommeren, for så bliver alt sjovere. Når hun skal på stranden, skal bikinien ikke afsløre for meget.

Q: Gruer du, eller glæder du dig over bikinisæsonen?

A: “Jeg glæder mig, fordi jeg elsker det gode vejr. Jeg tænker mere over solskinstimerne end det at have en bikini på. Det er jo vildt, hvad godt vejr gør. Alt bliver bare sjovere. Du kan ligge en hel dag i en park eller på stranden uden at lave noget, men alligevel føle, at du har fået en masse ud af din dag.”

Q: Er du til bikini eller badedragt?

A: “Jeg har altid været til bikini, men jeg synes også, at det er sindssygt flot med en badedragt. Derfor har jeg erhvervet mig et par stykker. Men jeg synes nu, det er mere behageligt med en bikini.”

Q: Hvilke mærker, farver og former går du efter?

A: “Jeg er lidt kedelig. Jeg kan bare godt lide at have en god, sort bikini, og i år har jeg fundet en fra H&M. Men jeg har også købt en mere farverig, en koboltblå, fra Samsøe & Samsøe med en asymmetrisk one shoulder-top.”

Q: Hvad får dig til at føle dig godt tilpas i badetøj?

A: “Trusserne skal ikke være for små – de skal være skåret som mine underhylere. Hvis jeg skal føle mig godt tilpas, skal min bikini ikke afsløre for meget.”

LÆS OGSÅ: Bikini bootcamp: 4 øvelser, der gør dig sommerklar

 

Q: Hvad holder du mest af ved din krop i bikini?

A: “Jeg er heldig, for jeg har arvet min fars italienske gener, så jeg får nemt en god tan om sommeren. Det er svært at fremhæve en kropsdel ... Det er ikke, fordi jeg tænker: ‘Gud, hvor har jeg bare et par dejlige babser!’ Men jeg er aldrig hæmmet på grund af mine bryster. Jeg synes, de passer meget godt til min størrelse.”

Q: Hvordan bliver du bikiniklar?

A: “Om sommeren bliver jeg automatisk mere aktiv. Jeg cykler meget mere og går flere lange ture. Det lyder måske ikke af meget, men det gør alligevel en del at bevæge sig mere i hverdagen. Men jeg har ikke nogle deciderede regelsæt op til en bikinisæson.”

Q: Hvor hopper du i havet i år?

A: “I september har min kæreste og jeg lejet et hus i Sydfrankrig sammen med en gruppe venner. Det er meget rart på den måde at kunne forlænge sommeren.”

Q: Sol eller skygge?

A: “Sol, sol, sol! Jeg er den vildeste soldyrker.”

Q: Vandhund eller soldyrker?

A: “Jeg elsker, at der er vand i nærheden, men jeg er ikke sådan en, der hverken svømmer eller plasker længe rundt ude i havet. Jeg dypper mig bare hurtigt.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Stephania Potalivo