Sporty Roskilde Fesival: Her er de fedeste events

Foto: Thomas Kjær

Sporty Roskilde Fesival: Her er de fedeste events

Det kan faktisk godt lade sig gøre at være FIT og festlig på årets Roskilde Festival. FIT LIVING-redaktionen guider dig her til de sjoveste og sundeste aktiviteter festivalen.

Roskilde Festival melder igen i år klar til en uge fyldt med god musik, iskolde fadøl, tisseture i hegnet, ølbowling og meget mere. Alt det hører sig selvfølgelig til på en festival, men skal hele festivallen ikke gå med at sidde i din medbragte campingstol, har du selvfølgelig også mulighed for at gøre din festival bare lidt mere sporty! Så tag din teltmakker og nabo under armen, og kom rundt på festivallen. Her er vores bud på, hvordan du får en mere sporty Roskilde Festival.  

Cykelkaravanen

Allerede før hegnet bliver væltet har du mulighed for at starte din sporty festival. Undgå de tætpakkede og alt for varme toge, og tag turen på cykel sammen med andre glade festivalgængere. Der bliver sørget for transport af ét stykke bagage per person, så du slipper for at bære den tunge rygsæk selv hele vejen.
Afgang er fra Damhusdæmningen 2B, 2729 København, lørdag den 29. juni kl. 10.
Læs mere på facebookeventet

Nøgenløb

En klassiker. Ingen Roskilde Festival uden nøgenløb. Det gælder også for dette års festival, nærmere betegnet torsdag d. 4. juli kl. 14 i område H52 Dream City. Så smid tøjet og husk, jo hurtigere du løber, desto sværere er det at fange dig på billederne.

Food Race

Gratis mad og sjov motion. Camp ReSUHRSer i Clean out loud afholder tirsdag et ræs fyldt med lege, spil, god energi og ikke mindst gratis vegetarisk frokost til alle deltagere. Du skal bare stille et hold på max seks personer og møde op i campen mellem 10 og 11.
Så hvis du endnu ikke er groet helt fast i campingstolen, kan du hive din camp med til gratis frokost, motion og hvis i løber hurtigst, en præmie til campen. 
Læs mere om det på deres facebook event

LÆS OGSÅ: Den store alkoholguide: Har du styr på kalorierne i din favoritdrink?

Dance it out

Slå dig løs til din yndlingsmusik, og dans på livet løs. Studerende fra DTU lavede på sidste års Roskilde Festival en undersøgelse, der viste, at hvis du giver den hele armen til koncerten, kan du forbrænde næsten lige så mange kalorier, som du kan forbrænde på én spinning-time. Så ingen undskyldning for ikke at danse til årets koncerter!

Walk and talk!

Gratis motion klager vi ikke over, og det er der masser af på Roskilde Festival. 
Du kan allerede nu, inden du pakker solbriller, gummistøvler og har åbnet din første dåseøl, glæde dig over, at antallet af nedlagte kilometer i løbet af ugen helt sikkert vil være at se på skridttælleren på din smartphone. Så husk at holde øje for lidt ekstra god samvittighed.

Det kolde gys

Det er måske ikke det, du har allermest lyst til dagen derpå, men det kan klart betale sig at droppe den lange kø til de varme bade og hoppe over under den kolde bruser – Det skulle både øge din energi, vække kroppen og hjernen og tilmed hjælpe på de slemme tømmermænd!

Se, hvad vi ellers skriver om: Festival og Sund livsstil