9 sommerlækkerier: Fra is og drinks til solcreme og badetøj
Foto: Getty

9 sommerlækkerier: Fra is og drinks til solcreme og badetøj

Her er 9 herlige sager, der kan gøre sommeren endnu mere fantastisk.

Den danske energidrik STATE har lanceret en ny smagsvariant, STATE Pineapple, der booster sommeren med langvarig energi og en lækker, naturlig smag af ananas. STATE er et alternativ til almindelige, sukkerholdige sports- og energidrikke, og indeholder bl.a. palatinose, der sikrer et stabilt blodsukker over tid og holder energien i top i flere timer. Du finder STATE fi bl.a. 7-Eleven, Fitness World og udvalgte Kvickly, SuperBrugsen og Circle K-stationer. 

Løb er en effektiv måde at rense hovedet på, samtidig med at du træner kroppen. Saucony er aktuelle med en White Noise Collection, som netop hylder den meditative effekt, man opnår ved løb og de positive aspekter løb har på den mentale sundhed. White Noise er en medicinsk term for lyd, der har en afslappende effekt, eksempelvis lyden af ”myrekrig” på fjernsynet, "ohm" fra de buddhistiske munkes meditation, eller dine egne lyde og omgivelsernes summen, når du er ude og løbe.

Suacony, White Noise Freedom, 1.159 kr. Set hos Outnorth.dk (sponsoreret)

En lækker klassiker på 69 kcal. Twister fra Frisko.

 

Din hjerne og krop kræver næringsstoffer for at sikre et godt helbred og optimal ydeevne. Disse næringsstoffer er endnu vigtigere, hvis du lever et travlt og udfordrende liv fyldt med stressede situationer og uventede begivenheder. No stress™ fra New Nordic indeholder urter, som bidrager til opretholdelsen af naturlig ro og mental ydeevne. No stress™ støtter desuden frigørelsen af energi, og reducerer følelser af træthed og udmattelse.

No Stress fra New Nordic, 221 kr. Set hos Matas.dk

Hop i bølgen blå 

Badedragt fra Nike, 339 kr. Set hos Zalando.dk 

Hver dag påvirkes huden af faktorer, som fremskynder hudens ældning og giver uens pigmentering, fine linjer og rynker. Antioxidanter som f.eks. C-vitamin kan hjælpe huden med at forsvare sig ved at neutralisere de skadelige frie radikaler. Dermalogicas nye BioLumin-C Serum arbejder med hudens eget forsvar og giver en mere ensartet og strålende hudtone samt reducerer fine linjer.

Biolumin-C serum fra Dermalogica, 745 kr. Set hos Dermalogica.dk

Beskyttelse i solen, økologisk og lækker duft ... Tre lækre ting i ét. Den økologiske Sport SPF 30 Continuous Sunscreen Spray gør det let at dække hele kroppen. Den vand- og svedfaste økologiske sammensætning er spækket med antioxidanter og nærende ingredienser og absorberes hurtigt uden nogen fedtet fornemmelse. Du skal blot hygge dig under solens stråler uden at tænke mere over det.

Body Spray Tropical Coconut fra Coola, 299 kr. Set hos Coolasuncare.dk

Fitbits første Bluetooth hovedtelefoner er slidstærke, modstandsdygtige over for sved, kan indstilles så de sidder perfekt i øret, og så giver de motivation til træningen gennem en klar lyd og kraftig bas. Så bliver det næsten ikke lettre at komme i form.

Fitbit Flyer, 899 kr. Set hos Elgiganten.dk

Vis stængerne frem på løbeturen, på vej til stranden eller på minigolfbanen. Disse ultralette løbeshorts leder sveden væk fra din hud. Indershortsene sørger for, at man ikke flasher mere end højest nødvendigt.

Shorts fra Adidas by Stella McCartney, 419 kr. Set hos Adidas.dk    

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Træning og Skønhed