Syv sunde produkter, der kan give dig mere overskud i hverdagen

Foto: Gettyimages. Artiklen er sponsoreret af: AcuPharma, Bidro, Dansk Farmaceutisk Industri, Ecovik, Helsehylden, Novasel og Veje Klein

Syv sunde produkter, der kan give dig mere overskud i hverdagen

Små tiltag kan gøre en stor forskel, når det kommer til sundhed og velvære.

Lider du af søvnbesvær, stress eller svedeture? Angst, ømme muskler eller problemer med fordøjelsen?

Eller synes du egentlig bare, at du generelt savner lidt mere energi og overskud i den travle hverdag?

Der findes masser af sunde helseprodukter på markedet, som kan hjælpe dig med både større og mindre problemer.

Vi har samlet syv produkter, som du bør kende.

Pascoflair - naturens eget lægemiddel til mental stress og søvnbesværacupharma.jpgSøvnproblemer og stress er to udbredte problemer hos danskerne.

Således er 45 procent af danskerne generede af søvnbesvær i forskellig grad. Det viser en ny undersøgelse fra 2018 foretaget af Sundhedsstyrelsen. Ud af dem har 13 procent været ”meget generede” af søvnbesvær i løbet af de seneste to uger.

16,8 procent af alle danskere føler sig stressede i hverdagen. Det viser en undersøgelse foretaget af Statens Institut for Folkesundhed fra 2017. Kvinder i aldersgruppen 16-55 år topper statistikken.

Derfor er PASCOFLAIR® en længe ventet nyhed på det danske marked.

PASCOFLAIR® er et traditionelt plantelægemiddel og anvendes til milde symptomer på mental stress og søvnbesvær. Produktet er blevet en kæmpe succes hos vores nordiske naboer, hvor ligeså mange er ramt af stress og søvnbesvær i det moderne, hektiske liv.

PASCOFLAIR® er naturens eget lægemiddel fremstillet af passionsblomst og helt uden bivirkninger. Produktet virker på 30 minutter og skaber ingen afhængighed. 

Udover mental stress og søvnbesvær kan PASCOFLAIR® afhjælpe blandt andet nervøsitet, rastløshed og irriteret mave og tarm.

Du kan læse mere om PASCOFLAIR® og købe produktet på apotekerne, online apoteker og AcuPharma.dk

Bidro Kvinder til kvinder i overgangsalderen
bidrobillede.jpg
Er du en af de kvinder, som er kommet i overgangsalderen og døjer med hedeture, irritabilitet, rastløshed og træthed? Så kan Bidro Kvinder måske hjælpe dig.

Bidro Kvinder er specielt sammensat til kvinder i overgangsalderen og indeholder – foruden Gelé Royal (bidronningeføde) – salvie og rødkløver.

Rødkløver hjælper til at opretholde en rolig og behagelig overgangsalder og hjælper kvinder med håndteringen af symptomer forbundet med overgangsalderen såsom hedeture, svedeture, rastløshed og irritabilitet.

Salvie bidrager til moderat sveden og trivsel.

Bidro Kvinder kan købes hos Bidro ApS, der startede som et jysk familieforetagende. I sin tid var det gymnastiklærer Lis Petersen fra Århus, der fik ideen til at satse på stoffet Gelé Royal – et naturligt tilskud til danskerne. Det blev startskuddet til et meget populært og respekteret kosttilskud, nemlig Bidro.

Bliv solbrun med Berthelsen BetaFactor®DFI_BetaFactor.jpgUndgå at solens skarpe stråler gør dig krebserød. Hjælp huden indefra inden soldyrkning, og få en flot, gylden lød.

Nogle mennesker har nemt ved at blive solbrune, mens andre i stedet bliver røde og irriteret i huden. Med antioxidanterne beta-caroten og c-vitamin beskytter Berthelsen BetaFactor® huden og fremmer produktionen af melanin, som giver huden dens gyldenbrune farve. Samtidig hjælpes huden til at modstå solens skarpe UV-stråler.

Med kun én tablet om dagen undgår du at blive krebserød og får i stedet en flot gylden lød. C-vitamin styrker samtidig dannelsen af kollagen i huden.

Berthelsen Beta Factor® anbefales inden soldyrkning. Vær opmærksom på, at det ikke erstatter solcreme.

Produktet fås i helsekostbutikker, hos Matas og webshops til 129,00 kroner for 90 tabletter – nok til tre måneders forbrug. Læs mere på www.dkpharma.dk

Effektivt supplement til den travle hverdagecovikbillede.jpg
Novo Vitas Elixirserie er udviklet til den travle kvinde eller mand, der ønsker at supplere sin kost og livsstil og samtidig vil have et effektivt produkt til en rimelig pris.

Serien består af fem velsmagende, funktionelle og 100 procent naturlige instant pulverdrikke.

De fem varianter er målrettet specifikke behov og funktioner: stress, forkølelse, indre hudpleje, led og fordøjelse.

De 20 små portionsbreve i hver pakke gør det let at tage dine favoritter med på ferie. Alle Elixir-produkterne består udelukkende af naturlige ingredienser og er sødet med stevia.

Novo Vita Elixirserie fås til 179,00 kroner for 20 breve.

Læs mere her.

Infrarød varme helt ind i knoglernehelsehyldenbillede.jpgDen infrarøde bølgelængde er længe blevet brugt som behandlingsform hos både massører og fysioterapeuter. Men i dag er det muligt at behandle dig selv – lige når du har tid og lyst.

Det er en frekvens, der er usynlig for det blotte øje, men afgjort kan mærkes på vores krop og velvære. Bølgelængden opvarmer ligesom solen og er ikke farlig for den menneskelige krop.

Tæppet med infrarød varme kan bruges både som udrensende slanketæppe og som muskelvarmende og smertelindrende omsvøb. Tæppet kan indstilles til op til 80 grader og kan indstilles efter tid og behov.

Tæppet koster 2691,00 kroner. Prisen er inklusiv rabat. Der er gratis fragt.

Læs mere på www.helsehylden.dk

Få øget energi og velværenovaselbillede.jpgGinsana® og Perskindol® er gode samarbejdspartnere, når du har brug for øget energi, velvære og præstationsevne. 

Ginsana® får dig til at føle dig mere energisk og klar til dagens udfordringer ved at bidrage til mentalt overskud, til immunforsvarets naturlige forsvar og til korrekt funktion.

Perskindol® Active Gel plejer de ømme muskler og led ved at lindre smerter, der besværliggør fysisk aktivitet.

De aktive ingredienser i Perskindol® Active Gel er baseret på æteriske olier fra flere forskellige urter såsom mynte, lavendel og fyrrenåle. Den kan bruges flere gange dagligt – både før, under og efter fysisk aktivitet. 

Ginsana G115® er et standardiseret ekstrakt af Panax ginseng C.A. Meyer og fås som kapsler eller som mikstur / tonic.

Læs mere på www.novasel.dk

Overvejer DU at bruge cannabis olie? 
Veje.jpgCBD-Care4you består af en gruppe personer, der alle har personlige erfaringer med CBD-produkter. De har alle oplevet den effekt, som CBD har givet, og har derfor valgt at blive CBD-vejledere for at kunne hjælpe andre.

Deres mål er, at alle mennesker skal have en basisviden, så de har et ordentlig grundlag for at træffe en beslutning om brugen af cannabis olie.

Denne viden formidler de ved en-til-en-samtaler, foredrag og på messer. 

Vil du høre mere eller deltage til et foredrag, så skriv til dem på alt@cbd-care4you.dk

Deres vejledninger er gratis.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sundhedstips