Tina Nikolaisen: Sådan holder jeg mig sund
SPONSORERET indhold

"Jeg har aldrig nogensinde været på en rigtig slankekur"

Tina Nikolaisen, 42 år og chefredaktør på Alt for damerne, bruger powernapping som meditation og løb som terapi. Og så har hun gennemført maraton i både Berlin og New York.

Af: Bea Fagerholt Foto: Les Kaner
01. jul. 2014 | Sundhed | Eurowoman

Min afslapning
“Jeg er rigtig god til at powernappe – jeg tror, det er lidt lige som, når andre mediterer. Jeg sætter min alarm til 10 minutter, falder i søvn med det samme og er frisk, når uret ringer. Jeg elsker også at læse bøger. Jeg er med i en bogklub, hvor vi er seks veninder, der på skift vælger en bog, som alle skal læse. Bøger giver mig en god undskyldning for at sidde stille og falde til ro. Ellers har jeg nok en tendens til at piske lidt meget rundt. For tiden læser jeg Alt må vige for natten af Delphine de Vigan. Det er stærke sager, men den er også meget livsbekræftende.”

"At måtte vige for natten", Delphine De Vigan, People's Press, 299 kr.


Min mad
“Jeg spiser generelt sundt og har aldrig nogensinde været på en rigtig slankekur. Jeg har dog med inspiration fra 5:2-kuren prøvet at faste i et døgn, hvilket faktisk var langt nemmere, end jeg troede. Jeg gjorde det mest for at få en bedre fornemmelse af, hvornår man er rigtig sulten, og hvornår man bare spiser, fordi det er hyggeligt. Jeg lider af voldsom pollenallergi, så hele foråret forsøger jeg at holde mig fra korn og mel, og det hjælper faktisk på allergien. Jeg tror også, det er sundt i perioder ikke at proppe sig med brød. Det ses i hvert fald tydeligt på maven.”

LÆS OGSÅ: Trine: "Sådan sætter jeg hår på 5 minutter"

Min skønhed
“Jeg er klart blevet bedre til at passe på min hud end tidligere. Jeg bruger dagcreme med faktor 15 hver dag, også om vinteren. Generelt kan jeg godt lide olier både til hår, ansigt og krop. Min favorit lige nu er først at spraye ansigtet med Facial Mist fra Rudolph og derefter Anti-ageing Facial Oil. Det er en himmelsk kombination. Jeg køber mange af mine skønhedsprodukter på nettet, bl.a. hos Pureshop.dk.”

Anti-Ageing Facial Oil fra Rudolph Care, 795 kr. Facial Mist fra Rudolph Care, 295 kr. Protective Moisturizer SPF 15 fra Innovative Skincare, 760 kr.

Min træning
“Jeg løber ca. tre gange om ugen. Nogle gange små ture på fem km, men hvis jeg træner op til et løb, bliver distancen længere. Jeg løber med en veninde, og ofte snakker vi hele vejen, for det gør det hele meget nemmere. Løb er terapi for mig, så hvis jeg i en periode ikke får løbet, kan jeg mærke, at humøret daler. En gang om ugen går jeg også til MST-træning. Det er holdtræning, hvor man kommer hele kroppen rundt og aktiverer alle led og muskler i en bestemt rækkefølge. Ideen er, at man arbejder med nervesystemet, som så stimulerer muskler og blodcirkulation. Min træner siger, at det er træningsformen, hvor Rocky møder balletdanseren.”

Sko, Nike, 799 kr. Sjippetorv, Abilica, 69 kr. Top, Casall, 350 kr.


LÆS OGSÅ PÅ ALTFORDAMERNE.DK: Må du spise mere sukker, når du træner?