Veganske vidundere

Veganske vidundere

Grå og kedelig hud? Tørt og livløst hår? Og negle der flækker for et godt ord? Mist ikke modet, der er masser, du kan gøre for at få glans og styrke tilbage i både hud, hår og negle. Her er seks nemme tips.

Hud

Fugt, fugt, fugt

Fugt er et must, hvis du drømmer om en hud, der ser glat og blød ud.En nem vej til en smuk glød er at sætte SKIN Vegan Vitamins fra Beauty Bear på din to do-liste, da vitaminerne giver blød hud på kun 2 måneder. Studier viser, at to måneders indtag af SKIN giver 25 procent bedre elasticitet og 21 procent mere fugt samtidig med, at det mindsker det tranepidermale fugttab.

IMG_9825.jpg

Pas på solen

Solen titter allerede frem, og lige om lidt er den her med fuld power. Og lige så fantastisk, den er, ligeså meget skal du passe på den. Beauty Bears TAN Vegan Vitamins gør dig klar til solen ved at mindske risikoen for at blive rød og få soleksem, ligesom de optimerer din solbrune farve. Spis dem fire uger, inden du skal ud i solen, og forsæt hele solperioden. Brug altid enten en dagcreme med solfaktor i eller en selvstændig solcreme med mindst faktor 15 – også på de overskyede dage, da solens farlige stråler også trænger igennem skyerne. 

IMG_9775.jpg

Hår

Skru ned for vasken

Fornemmelsen af nyvasket hår er skøn, men pas på med at vaske håret hver dag, for hårvask udtørrer. Væn lige så stille dit hår til kun at blive vasket hver 2., 3. eller 4. dag, og brug så en tørshampoo eller et hårpudder på de dage, hvor der er behov for det.  

Længde, styrke og glans

Der er ikke noget, der tager så lang tid som at få langt hår. Ellers sådan kan det i hvert fald føles, hvis du går og drømmer om det. Beauty Bear HAIR Vegan Vitamins hjælper håret til at vokse hurtigere, og de er de idelle hår vitaminer, da vitaminerne er nøje sammensat i de nødvendige mængder. Beauty Bear HAIR Vitamins er derfor en stærk kombination af vitaminer til håret, som sikrer dig et langt, glansfuldt og fyldigt hår.

IMG_88020.jpg

Negle

Styrke indefra

Dine negle har brug for B-vitamin, hvis de skal være stærke, særligt B6. Spiser du en sund og varieret kost med fokus på fisk, kød, grønt og fuldkornsprodukter, er du sikret en masse gode kilder til B6. Du kan supplere din kost med Beauty Bears NAIL Vegan Vitamins, som indeholder både B6 og B12, og dermed gør neglene stærkere og mindsker risikoen for, at de knækker.

Tjek dine negle

Dine negle er ikke blot smukke, de kan også fortælle dig, om du får nok af de næringsstoffer, du har brug for. Kroppen er nemlig i stand til at lave prioriteringssystem af næringsstofferne, så er du i underskud af bestemte næringsstoffer, får de vigtigste processer tilført næringsstoffer først.
Beauty Bear NAIL Vitamins indeholder defor både agerpadderokke, selen, zink, vitamin B6 og B12, som sikrer, at din krop får tilførst de vigtige næringsstoffer i præcis de mængder, den har brug for.

IMG_96120.jpg

 

Bliv klogere på de sunde, søde bamser her