Kvindeløbet 2020
Der var højt humør til ALT for damernes Kvindeløb 2019.

Kvindeløbet 2020

Kom med til Danmarks hyggeligste Kvindeløb: Se de nye datoer her

AFLYST!

ALT for damernes Kvindeløb 2020 er desværre aflyst – læs mere her

Alle tilmeldte til løbet vil modtage mere information per mail snarest.

 

 

 

KVINDELØBET ER UDSKUDT TIL SEPTEMBER - Se de nye datoer nedenfor.

Grundet udbredelsen af COVID-19, har ALT for damerne udskudt årets kvindeløb til september.

"Vi havde glædet os meget til at gennemføre Kvindeløbet, men vi må desværre erkende, at det ikke giver mening, sådan som situationen omkring corona er nu. Derfor er vi også rigtig glade for, at vores samarbejdspartnere har været meget forstående, og det er derfor lykkedes at flytte løbet til efteråret. Vi håber som altid at se rigtig mange deltagere og læsere til Danmarks absolut hyggeligste kvindeløb," siger Tina Nikolaisen, chefredaktør på ALT for damerne.

Du kan læse mere om kvindeløbet og tilmelde dig lige her. Alle som allerede er tilmeldt kvindeløbet, har derudover modtaget alle de praktiske informationer omkring udskydelsen til den mail, de brugte ved deres tilmelding. Få svar på ofte stillede spørgsmål vedr. udskydelsen og kvindeløbet her.

Pas på jer selv og på hinanden.

Kærlig hilsen ALT for damerne

Nye datoer for årets løb

Fredericia: Onsdag d. 2 september.

Odense: Torsdag d. 3. september.

Aarhus: Søndag d. 6 september.

København: Lørdag d. 12. september.

København: Søndag d. 13. september.

Aalborg: Søndag d. 20 september.

Årets specialdesignede løbe-T-shirt

Og i år kan du også glæde dig til årets løbe-T-shirt. Vi har nemlig været så heldige at få Naja Munthe til at designe den. Munthe har 25 års jubilæum i år og vi er stolte over, at hun har designet løbe-T-shirten til ALT for damernes Kvindeløb 2020. Trøjens klædelige snit og farve suppleres af 12 stærke budskaber lavet i samarbejde med alle jer kvinder, der løber med. Løbe-T-shirten er gratis sammen med din tilmelding. Du kan se den her.

Alt dette får du

Når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb, får du til løbet en lækker goodiebag fyldt med skønne gaver og overraskelser fra årets sponsorer. Du får også årets fine løbe-T-shirt. Både T-shirten og gavetasken er designet af Munthe. På løbspladsen kan du derudover glæde dig til særligt gode tilbud samt konkurrencer, og der er rig mulighed for velvære til kroppen og sødt til ganen, når de mange boder slår dørene op.

TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB 2020 HER

Lagkagehusets lækkerier

Sammen med din tilmelding kan du tilkøbe lækker mad fra Lagkagehuset. Vælg fx mellem en kyllingesandwich med karry eller en lækker cæsar pastasalat. Du kan også bestille en af Lagkagehusets picnic-pakker. Så er du sikret en hyggelig stund på græsplænen sammen med veninder, familie eller kolleger før eller efter I har løbet/walket.

Dyrk yoga på stævnepladsen

Glæd dig til endnu en omgang skøn yogaundervisning til årets kvindeløb, afholdt af ALT for damerne i samarbejde med REMA 1000.

Når vi dyrker yoga, bliver kroppen mere smidig, vi skaber kontakt til vores åndedræt og vi bliver også mere mentalt til stede. Kombinationen af både fysisk og mental velvære er lige i kvindeløbets ånd, og vi glæder os til at tage yogamåtterne frem med jer.

Kristine Marie Rost er en af Danmarks bedste Yin yoga specialister, og hun vil i alle byerne kvindeløbet kommer til, føre os igennem én times vidunderlig yin yoga. Kristine vil guide både nybegyndere og mere garvede yoga-udøvere igennem øvelserne. 

Som kvindeløber kan du tilkøbe en times yoga-undervisning for kun 50 kr.
Skal du ikke til kvindeløbet, kan du tilmelde dig yoga-eventet for 139 kr. + gebyr (og så får du også årets goodiebag med i købet).

Læs mere om yoga-eventet her.

Vi håber på at se jer til en skøn dag i smukke omgivelser.


TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB 2020 HER

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb