TILMELD DIG AFD’s KVINDELØB SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239,-

Kvindeløbet 2019
Der var højt humør til ALT for damernes Kvindeløb 2018.

Kvindeløbet 2019

Kom med til Danmarks hyggeligste Kvindeløb: Tilmeld dig her

Danmarks hyggeligste kvindeløb tager igen i 2019 landet rundt. Se, hvad vi har af spændende ting på programmet til dig og bliv klogere på, hvornår vi gæster netop din by.

Har du lyst til at deltage i en hyggelig dag i selskab med tusindvis af løbeglade kvinder, så kan du tilmelde dig ALT for damernes Kvindeløb her. Det bliver en dag fyldt med hygge og sjov, motionsglæde og forkælelse.

Og i år kan du særligt glæde dig til årets løbe-t-shirt. Vi har nemlig været så heldige at få Mads Nørgaard til at designe den. De ikoniske striber vil derfor igen pryde ALT for damernes Kvindeløbs løbe-t-shirt, som i år vil være i farverne rød og navyblå. Løbe-t-shirten er gratis sammen med din tilmelding.

Lige nu kan du tilmelde dig for kun 225 kr. + gebyr. Tilmelder du dig senest d. 31. januar, sparer du dermed hele 35 % sammenlignet med prisen på løbsdagen.

Vi håber at se eller gense dig og dine nærmeste, når vi gæster nogle af landets største byer.

Datoer og tidspunkt for årets løb

København: Søndag den 2. juni kl. 9:30

København: Mandag den 3. juni kl. 16:00

København: Tirsdag den 4. juni kl. 16:00

Fredericia: Onsdag den 12. juni kl. 16:00

Odense: Torsdag den 13. juni kl. 16:00

Aalborg: Onsdag d. 19. juni kl. 16:00

Aarhus: Søndag den 23. juni kl. 10:00

Alt dette får du

Når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb, får du til løbet en lækker goodiebag fyldt med skønne gaver og overraskelser fra årets sponsorer. Du får også årets fine løbe-t-shirt. Både t-shirten og gavetasken er designet af Mads Nørgaard. På løbspladsen kan du derudover glæde dig til særligt gode tilbud samt konkurrencer, og der er rig mulighed for velvære til kroppen og sødt til ganen, når de mange boder slår dørene op.

TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB 2019 HER

Opvarmning

Fitnesseksperten Jan Svensson fik os alle varmet op og i godt humør, da han var opvarmer til ALT for damernes Kvindeløb i 2018. Jan kommer retur i 2019, hvor han igen vil forberede dig mentalt og fysisk til din walk eller løbetur. Jan har mere end 20 års erfaring med undervisning inden for mange forskellige grene af træning, der dækker både muskel- og konditionstræning, de fleste typer af dans og meget mere.

Vi kan derfor love, at det bliver en opvarmning sprængfyldt af energi, højt humør og musik.

Lagkagehusets lækkerier

Sammen med din tilmelding kan du tilkøbe lækker mad fra Lagkagehuset. Vælg fx mellem en kyllingesandwich med karry eller en lækker cæsar pastasalat. Du kan også bestille en af Lagkagehusets picnic-pakker. Så er du sikret en hyggelig stund på græsplænen sammen med veninder, familie eller kolleger før eller efter I har løbet/walket.

NYHED: Dyrk yoga på stævnepladsen
Når vi dyrker yoga, bliver kroppen mere smidig, vi skaber kontakt til vores åndedræt, og vi bliver også mere mentalt til stede. Kombinationen af både fysisk og mental velvære er lige i kvindeløbets ånd, og vi har derfor sørget for dygtige og anerkendte instruktører i alle byer. Både begyndere og mere øvede kan være med.

Som kvindeløber kan du tilkøbe en times yoga-undervisning for kun 79 kr.
Skal du ikke til kvindeløbet, kan du tilmelde dig yoga-eventet for 139 kr. + gebyr (og så får du også årets goodiebag med i købet).

Læs mere om yoga-eventet her.

Vi håber på at se jer til en skøn dag i smukke omgivelser.


TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB 2019 HER

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb