Kvindeløbet 2021

Foto: Klaus Rudbæk Læs mere om årets ALT for damernes Kvindeløb.

Kvindeløbet 2021

Kom med til Danmarks hyggeligste Kvindeløb: Tilmeld dig her

Med en forventning og et håb om igen at kunne løbe sammen i 2021, tager Danmarks hyggeligste kvindeløb landet rundt denne sensommer. Se, hvad vi har af spændende ting på programmet til dig og bliv klogere på, hvornår vi gæster netop din by.

Har du lyst til at deltage i en hyggelig dag i selskab med masser af løbeglade kvinder, så kan du tilmelde dig ALT for damernes Kvindeløb her. Det bliver en dag fyldt med hygge og sjov, motionsglæde og forkælelse.

2020 blev ikke det år, mange af os havde håbet på. Derfor glæder vi os til igen at kunne løbe sammen i fællesskab og dele både gå- og løbeglæden med hinanden!

Lige nu kan du tilmelde dig for kun 249 kr. + gebyr. Tilmelder du dig senest d. 30. april, sparer du dermed 100 kr. sammenlignet med prisen på løbsdagen.

Vi håber at se eller gense dig og dine nærmeste, når vi gæster nogle af Danmarks dejligste byer.

Datoer og tidspunkter for årets løb

København: Lørdag den 28. august kl. 9:30

København: Søndag den 29. august kl. 9:30

København: Mandag den 30. august kl. 16:00

Fredericia: Lørdag den 4. september kl. 11:00

Odense: Søndag den 5. september kl. 12:00

Aarhus: Søndag den 12. september kl. 10:00

Aalborg: Søndag den 19. september kl. 10:00

Alt dette får du

Når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb, får du udover et startnummer til løbet også en lækker goodiebag fyldt med skønne gaver og overraskelser fra årets sponsorer. Du får ligeledes årets lækre løbe-T-shirt, der i 2021 er i en smuk blå farve. Både løbe-T-shirten og tasken er produceret i bæredygtige materialer.
På løbspladsen kan du derudover glæde dig til særligt gode tilbud samt konkurrencer, og der vil ligeledes være rig mulighed for velvære til kroppen og sødt til ganen, når de mange boder slår dørene op.

Før du skal løbe eller gå, kan du også glæde dig til en sjov og energifuld opvarmning.

TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB 2021 HER

Lagkagehusets lækkerier

Sammen med din tilmelding kan du tilkøbe lækker mad fra Lagkagehuset. Vælg fx mellem en kyllingesandwich med karry eller en lækker pastasalat. Du kan også bestille en af Lagkagehusets picnic-pakker. Så er du sikret en hyggelig stund på græsplænen sammen med veninder, familie og kolleger før eller efter I har løbet og walket.

Dyrk yoga på stævnepladsen

Glæd dig til endnu en omgang skøn yogaundervisning til årets kvindeløb, afholdt af ALT for damerne i samarbejde med REMA 1000.

Når vi dyrker yoga, bliver kroppen mere smidig, vi skaber kontakt til vores åndedræt og vi bliver også mere mentalt til stede. Kombinationen af både fysisk og mental velvære er lige i kvindeløbets ånd, og vi glæder os til at tage yogamåtterne frem med jer.

Kristine Marie Rost er en af Danmarks bedste Yin yoga specialister, og hun vil i alle byerne kvindeløbet kommer til, føre os igennem én times vidunderlig yin yoga. Kristine vil guide både nybegyndere og de mere garvede yoga-udøvere igennem øvelserne. 

Som kvindeløber kan du tilkøbe en times yoga-undervisning for kun 50 kr.
Skal du ikke til kvindeløbet, kan du tilmelde dig yoga-eventet for 139 kr. + gebyr (og så får du også årets goodiebag med i købet).

Læs mere om yoga-eventet her.

Vi håber på at se jer til en skøn dag i smukke omgivelser – og til at løbe sammen igen.

TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB 2021 HER

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb