Kvindeløbet 2018
Der var højt humør til ALT for damernes Kvindeløb 2017.
ALT for damerne

Kvindeløbet 2018

Kom med til Danmarks hyggeligste Kvindeløb

Traditionen tro afholder vi i 2018 Danmarks største og hyggeligste kvindeløb. Se, hvad vi har af spændende ting på programmet til dig og bliv klogere på, hvornår vi gæster netop din by.

Af Redaktionen 04.dec.2017 Sundhed

Har du lyst til at deltage i en hyggelig dag i selskab med tusindvis af løbeglade kvinder så kan du tilmelde dig ALT for damernes Kvindeløb her. Vi håber at se eller gense dig og dine nærmeste, når vi gæster nogle af landets største byer.

Datoer og tidspunkt for årets løb

Søndag den 3. juni i KBH kl. 9:30

Mandag den 4. juni i KBH kl. 16

Tirsdag den 5. juni i KBH kl. 16

Torsdag d. 7. juni i Aalborg kl. 16

Onsdag den 13. juni i Fredericia kl. 16

Torsdag den 14. juni i Odense kl. 16

Søndag den 17. juni i Aarhus kl. 11

Alt dette får du

Til løbet får du en lækker taske fyldt med gaver fra årets sponsorer og en fin løbe T-shirt - begge designet af det danske brand Just Female. På løbspladsen kan du glæde dig til særligt gode tilbud, og der er rig mulighed for velvære til kroppen og sødt til ganen, når de mange boder slår dørene op

Opvarmning og peptalk

Fitnesseksperten Jan Svensson forbereder dig mentalt og fysisk til din løbetur, når han sørger for opvarmning sprængfyldt af energi, højt humør og musik. Du kan også møde Jan i ALT for damernes telt efter løbet og få gode råd til en sund livsstil.

Saml dit eget hold med venner, kollegaer eller familien.

Alle kan stille hold til ALT for damernes Kvindeløb – og jo flere, jo bedre. I kan stille hold inden for samme distance, eller i den distance, I hver især ønsker. Man behøver kun at være to mennesker for at danne et team.

Giv et løbenummer i julegave

Giv din veninde en personlig julegave i form af et løbenummer, så har I allerede en aftale på plads i det nye år. Du sikrer dig, at I får noget kvalitetstid sammen og I kan se frem til en fælles løbetur og en hyggelig sommerdag i godt selskab. 

Vi håber på at se jer til en skøn dag i smukke omgivelser.


Henter...