Giv et blad i julegave. Priser fra 149 kr. Klik her →

Kvindeløbet 2018
Der var højt humør til ALT for damernes Kvindeløb 2018.

Kvindeløbet 2018

Kom med til Danmarks hyggeligste Kvindeløb: Tilmeld dig her

Traditionen tro afholder vi i 2018 Danmarks største og hyggeligste kvindeløb. Se, hvad vi har af spændende ting på programmet til dig og bliv klogere på, hvornår vi gæster netop din by.

Har du lyst til at deltage i en hyggelig dag i selskab med tusindvis af løbeglade kvinder så kan du tilmelde dig ALT for damernes Kvindeløb her

Og i år kan du blandt andet glæde dig til et inspirerende foredrag af Chris MacDonald og en flot løbe-T-shirt designet af Just Female.

Vi håber at se eller gense dig og dine nærmeste, når vi gæster nogle af landets største byer.

Datoer og tidspunkt for årets løb

Søndag den 3. juni i KBH kl. 9:30

Mandag den 4. juni i KBH kl. 16

Tirsdag den 5. juni i KBH kl. 16

Torsdag d. 7. juni i Aalborg kl. 16

Onsdag den 13. juni i Fredericia kl. 16

Torsdag den 14. juni i Odense kl. 16

Søndag den 17. juni i Aarhus kl. 11

Alt dette får du

Til løbet får du en lækker taske fyldt med gaver fra årets sponsorer og en fin løbe T-shirt - begge designet af det danske brand Just Female. På løbspladsen kan du glæde dig til særligt gode tilbud, og der er rig mulighed for velvære til kroppen og sødt til ganen, når de mange boder slår dørene op

Opvarmning og peptalk

Fitnesseksperten Jan Svensson, som fik os alle til at svinge hofterne ved sidste års 'Dans dig glad'-event, forbereder dig mentalt og fysisk til din løbetur, når han sørger for opvarmning sprængfyldt af energi, højt humør og musik. Du kan også møde Jan i ALT for damernes telt efter løbet og få gode råd til en sund livsstil.

Skal du løbe i Odense, Aarhus eller København, har du også mulighed for at høre sundhedsguruen Chris MacDonalds motiverende peptalk

Lagkagehusets lækkerier

Bestil din sandwich, salat eller picnicpakke fra Lagkagehuset samme dag, som du bestiller din billet. Så er du sikret en hyggelig stund på græsplænen sammen med din veninde, søster eller en helt tredje, du skal følges med til Kvindeløbet.

Saml dit eget hold med venner, kollegaer eller familien.

Alle kan stille hold til ALT for damernes Kvindeløb, hvis man er fem eller flere. I kan stille hold inden for samme distance, eller i den distance, I hver især ønsker. 

Vi håber på at se jer til en skøn dag i smukke omgivelser.

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb