Kvindeløbet 2022

Foto: Klaus Rudbæk Læs mere om årets ALT for damernes Kvindeløb.

Kvindeløbet 2022

Kom med til Danmarks hyggeligste Kvindeløb: Tilmeldingen er åben

Allerede nu kan du få fat i din billet til ALT for damernes Kvindeløb 2022. Vi glæder os til at byde jer velkommen landet rundt i maj og juni 2022. Se, hvad vi har af spændende ting på programmet til dig og bliv klogere på, hvornår vi gæster netop din by.

Har du lyst til at deltage i en hyggelig dag i selskab med masser af løbeglade kvinder, så kan du tilmelde dig ALT for damernes Kvindeløb her. Det bliver en dag fyldt med hygge og sjov, motionsglæde og forkælelse.

Der er distancer for alle niveauer. Er du løber, kan du vælge mellem at løbe 5 eller 10 km. Er du mere til at gå, kan du som altid vælge vores 5 km walk-rute og som noget nyt, har vi i år indført en 10 km walk-rute, hvis du har lyst til at snørre vandreskoene og komme på en endnu længere gåtur. Vi glæder vi os til igen at være sammen i kvindeløbets fællesskab og dele både løbe- og gåglæden med hinanden!

Early Bird tilbud: Tilmeld dig senest 31. januar 2022 for kun 229 kr. + gebyr. Du sparer 120 kr. sammenlignet med prisen på løbsdagen.

Vi håber at se eller gense dig og dine nærmeste, når vi gæster nogle af Danmarks dejligste byer.

TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB 2022 HER

kvinde-loeb1.jpg

Datoer og tidspunkter for årets løb

Fredericia: Tirsdag den 31. maj 2022

Odense: Onsdag den 1. juni 2022

København: Søndag den 12. juni 2022

København: Mandag den 13. juni 2022

København: Tirsdag den 14. juni 2022

Aalborg: Torsdag den 16. juni 2022

Aarhus: Søndag den 19. juni 2022

Alt dette får du

Når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb, får du udover et startnummer til løbet også en lækker goodiebag fyldt med skønne gaver og overraskelser fra årets sponsorer. Du får ligeledes årets lækre løbe-T-shirt, der i 2022 er i en smuk grøn farve. Både løbe-T-shirten og tasken er i år designet af selveste Mads Nørgaard, som er kendt for sit tidløse og stilfulde design, hvilket også kendetegner årets løbe-T-shirt og tasken.

På løbspladsen kan du derudover glæde dig til særligt gode tilbud samt konkurrencer, og der vil ligeledes være rig mulighed for velvære til kroppen og sødt til ganen, når de mange boder slår dørene op.

Før du skal løbe eller gå, kan du også glæde dig til en sjov og energifuld opvarmning med Rikke Hørlykke.

TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB 2022 HER

kvindeloeb2022.jpg

Dyrk yoga på stævnepladsen

Glæd dig til endnu en omgang skøn yogaundervisning til årets kvindeløb, afholdt af ALT for damerne i samarbejde med REMA 1000.

Når vi dyrker yoga, bliver kroppen mere smidig, vi skaber kontakt til vores åndedræt og vi bliver også mere mentalt til stede. Kombinationen af både fysisk og mental velvære er lige i kvindeløbets ånd, og vi glæder os til at tage yogamåtterne frem med jer.

Kristine Marie Rost er en af Danmarks bedste Yin yoga specialister, og hun vil i alle byerne kvindeløbet kommer til, føre os igennem én times vidunderlig yin yoga. Kristine vil guide både nybegyndere og de mere garvede yoga-udøvere igennem øvelserne.

Som kvindeløber kan du tilkøbe en times yoga-undervisning for kun 50 kr. Skal du ikke til kvindeløbet, kan du tilmelde dig yoga-eventet for 139 kr. + gebyr (og så får du også årets goodiebag med i købet).

Læs mere om yoga-eventet her.

kvindeloeb-yoga.jpg

Lagkagehusets lækkerier

Sammen med din tilmelding kan du tilkøbe lækker mad fra Lagkagehuset. Vælg fx mellem en kyllingesandwich med karry eller en lækker rugbollesandwich. Du kan også bestille en af Lagkagehusets picnic-pakker. Så er du sikret en hyggelig stund på græsplænen sammen med veninder, familie og kolleger før eller efter I har løbet og gået.

Vi håber på at se jer til en skøn dag i smukke omgivelser – og til at løbe og gå sammen igen.

TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB 2022 HER

AFD_Kvindeloeb_2022.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb