Løbetøj til dit vinterløb
Foto: Getty

Løbetøj til dit vinterløb

Test af vintertights, der holder dig varm på løbeturen

Det er blevet koldere udenfor, men derfor behøver du ikke at pakke løbeskoene væk - du skal bare have fingre i det rette udstyr. Vi har testet vinterløbetights.

Kari Traa

 

+ Perfekt på kolde dage – også når temperaturen sniger sig under frysepunktet.

+ Reflekser til løbetræning i mørket.

+ Bløde tights, som også sidder godt – så alt i alt fantastisk behagelige at løbe i.

Pasform: Løbetiglts med blød foring, der holder dig varm fra start til slut. Der er dobbeltlining, som holder bukserne fast på hofterne. Lynlåsen langs skinnebenet har silikoneinderside, så vinden slipper ikke ind. De sidder lidt løst nede ved foden.

Løbekomfort: Bukserne er skønne at have på. De sidder højt, og det passer testpersonen godt at maven også er beskyttet mod kulden. De holder dig tør og varm på hele turen. Det er først, når de tages af, at fugten bemærkes.

Isolering mod kulde og vind: De er meget effektive mod kulden. Snevejr og minusgrader giver ingen problemer med at holde varmen

Løbetights Anita fra Kari Traa, 799 kr.

Under Armour

+ Superlet og god mobilitet.

+ Lidt tynd, når det bliver koldt og blæsende, så de er bedst til kolde efterårsdage og frostfrie vinterdage

+ Reflekser, så de giver ekstra synlighed på mørke vinterdage.

Pasform: Kompressionstights, der sidder stramt og godt. De er tynde i materialet og superlette. Der er lynlåslomme på siden og refleksdetaljer

Løbekomfort: De sidder tæt, men strammer ikke, da de også har en del stretch. De glider hverken op eller ned under løbeturen. Testpersonen oplever, at de holder dig tør og varm under hele løbeturen.

Isolering mod kulde og vind: Tighten er meget let og tynd, men samtidig varm, hvilket er ganske imponerende. Et specielt HeatGear® materiale holder på varmen, men der er ingen tvivl om, at disse tights er bedst på kølige vinterdage, hvor temperaturen ikke ryger under 0 grader, og hvor vinden ikke rusker.

Løbetigths No Breaks Reflective fra Under Armour, 899 kr.

Adidas

+ Strækbar pasform og god bevægelighed.

+ Refleksdetaljer og baglomme med lynlås.

+ Isolerer godt, og man føler sig både varm og tør.

Pasform: Tights med blødt inderfor og høj lining med bindebånd. De har en strækbar pasform og lynlåse ved anklerne, som gør dem nemme at få af og på. De har refleksdetaljer og baglomme med lynlås.

Løbekomfort: De sidder tæt, men hverken strammer eller kradser, som de giver god bevægelsesfrihed på løbeturen. De isolerer godt, så man føler sig varm og tør på hele turen.

Isolering mod kulde og vind: En speciel climaheat™-isolering anvender hulfibre, der er inspireret af naturlig pels, som holder bedre på varmen og tørrer hurtigere. Alt i alt egner de sig godt til løbeture i både vind og frost.

Climaheat-tights fra Adidas, 999 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Træning og Løb