TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Sponsoreret af TEVA / Actavis

Sponsoreret af TEVA / Actavis

Winter Is Coming: 4 tips (og cremer) der hjælper dig til at undgå udtørret hud

Det er ikke ‘white walkers, vi skal frygte, men kold blæst, lav luftfugtighed og udtørret hud.

"Winter is coming!"

Sådan har Jon Snow (Kit Harrington) nu advaret os gennem flere sæsoner af i tv-serien Game Of Thrones. Men det er ikke kun i GOT-universet, at vinteren langsomt og sikkert nærmer sig. Efteråret og vinteren står også for døren herhjemme. Heldigvis er det ikke de såkaldte 'white walkers', vi skal frygte. Det er derimod den kolde blæst og lave luftfug- tighed, der i allerværste fald kan efterlade os med udtørret hud som en anden 'white walker'.

Decubals har over 40 års erfaring med hudplejeprodukter til tør og sensitiv hud, og indholdet i Decubal er et resultat af bevidste valg. I Decubal's hudplejeserie er der nemlig udvalgt sikre ingredienser, som beskytter, fugter, plejer og reparerer huden.

Decubal indeholder ikke stoffer, som kan give allergi eller er mistænkt for at kunne skade kroppen. Det fortæller Pernille Øhrstrøm, der er Marketing Manager hos Decubal.

- Jeg er som brandansvarlig – og personligt i øvrigt – pivstolt over at have en produktportefølje, hvor vi altid aktivt arbejder med at opdatere produkterne i henhold til den nyeste viden omkring indholdsstoffer, siger hun og fortsætter;

- Vi arbejder ud fra et forsigtighedsprincip, og vil ikke have indholdsstoffer
i Decubal, som er mistænkte for at kunne skade kroppen eller kunne give allergi. Så skifter vi det ud - også selvom stoffet er godkendt og "lovligt" at anvende. Vi vil kun have det i, som gør noget godt for huden. Det vil sige gode fugt- og fedtkilder, som kan beskytte huden, og som holder den hel og smidig

1. Kortere bade
Selvom det lange, varme bad er endnu mere til- trængt om vinteren, så gør du både din hud og miljøet en tjeneste med et kortere et af slagsen. Vand, sæbe og shampoo udtørrer huden, så brug en vaskeolie, der udtørrer mindre end sæbe. Decubal Shower & Bath oil har et højt indhold af olier, der blødgør og plejer huden. Olien er vandopløselig og skummer, når du tilfører olien lidt vand. Oplagt som hele familiens badeprodukt! Decubal Shower & Bath oil, 47 % fedtindhold.

Decubal Shower & bath oil.

2. Køligt vand til hænderne
Varmt vand udtørrer som sagt huden, og det gælder også huden på hænderne. Vask derfor hænderne med køligt vand og sørg for, at det er en mild og parfumefri sæbe, du anvender. Decubal Hand Wash er god og samtidig velegnet til irriteret hud og 'røde' eller atopiske hænder. 

Decubal hand wash

3. Brug en fed creme om vinteren!
Umiddelbart efter bad eller håndvask skal huden plejes med en fed creme, der giver både fugt og fedt til huden. Til de særlig udsatte hænder, kan du bruge Decubal Hand Cream, som trænger hurtig ind i huden, og giver hænderne masser
af fugt, mens Decubal Original Clinic Cream er oplagt som en all-round kropscreme – både til daglig og forebyggende pleje, men også hvis
du lider af tør, sart og udsat hud. 

Decubal Hand Cream og Decubal Original Clinic Cream

4. Brug en mindre fed creme til ansigtet
Du skal som udgangspunkt altid vælge en creme ud fra hvor meget fedt, din hud pro- ducerer. Decubal Face Vital Cream er en ekstra nærende og genopbyggende ansigtscreme, der ikke indeholder nogen konserveringsmidler, men i stedet tilfører huden både B3-vitamin, E-vitamin, hudidentisk ceramideblanding samt shea smør. Decubal Face Vital Cream.

Decubal face vital cream

Advertisement
Se, hvad vi ellers skriver om: Allergi